Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(indvai3 @ 2008 09 16, 16:52)
kaip atjungti oro pagalves automobilyje BMW? zadu vaziuoti i tolima kelione tai vaika sodinsiu i prieki.. gal klausimas ir juokingas 4u.gif

Bardačioke turi būti jungiklis, tik reikia gerai paieškoti, tik atidarius jo nesimato, reikia pasilenkti. Radau, kai ieškojom saugiklių.
Atsakyti
bandysiu ieskoti 4u.gif
tik isjungusi, vel ijungti galesiu?
Atsakyti
QUOTE(indvai3 @ 2008 09 16, 18:12)
bandysiu ieskoti 4u.gif
tik isjungusi, vel ijungti galesiu?

Man atrodo, kad ten kažkas pasisuka ar panašiai. Nepažiūrėjau vakar ax.gif , būčiau tiksliau atsakius, bet manau, kad įjungti atgal galėsi.
Atsakyti
Jungiuosi prie vairuojančių BMW drinks_cheers.gif Abu su vyru vairuojam 1999 m. trečiukus. Fainos mašinytės 4u.gif Dabar dėl tos krizės galvoju gal man reiktų pakeist į kokią pigesnę ir ekonomiškesnę, bet po BMW visos kitos man atrodo apgailėtinai tongue.gif Gal ne taip žiauriai, bet nesinori prastesnės smile.gif Maniškė 1,9 l, vyro - 2,8 l. Ryja abi vienodai - apie 10 l/100 km, bet maniškei ryškiai trūksta galios verysad.gif Dar iš BMW tai nebent X3 (X5 kiek didoka atrodo) norėčiau, o kitos tai schmoll.gif Nekalbu apie 7, nes net 5 man jau per dideli laivai, o 3 "kaulai ir skūra", bei riestas užpakaliukas - dievinu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos vairuojančios BMW mirksiukas.gif
Aš taip pat turiu toki mašinuka 2002 metu juoda odiniu salonu wub.gif automatine pavarų dėžia thumbup.gif ir i nieka jos nekeisčiau nes esu žiaurei isimylejusi visų markių BMW automobiliukus mirksiukas.gif Net ir valstybinius numeriukus vyras nupirko dovanų blush2.gif tokius kad tiktu prie trečios BMW t.y. visi --- 333 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Vat ir as galiu prie jusu prisijungt thumbup.gif jau du menesius vairuoju 2002metu 3 auksine wub.gif BMW
Esu begalo ja patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
smagu jungtis prie moteryciu vairuojanciu bmw 4u.gif

QUOTE(nendrelė @ 2008 09 17, 12:05)
Dabar dėl tos krizės galvoju gal man reiktų pakeist į kokią pigesnę ir ekonomiškesnę, bet po BMW visos kitos man atrodo apgailėtinai 

labai aktualus pasisakymas kuriam pritariu 100 proc. bmw thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal padesit. Vairuoju 2000m, 323. Pries kelias dienas uzsidege akumuliatoriaus (bent as taip galvojau) lempute (toks zenkliukas skydelyje), bet jis uzsidega tik pradejus vaziuot, paskui po keliu minuciu uzgesta. Nuvariau i serviza, pasakiau, tai man pakeite generatoriaus dirzeli. Ta pacia diena ziuriu, vel tas zenkliukas dega... Dabar kankina klausimas, gal ten ne akumuliatoriaus zenkliukas g.gif Kaip jis turi atrodyt? Zinau kad sunku nupasakot. Gal kur internete jie yra?
Atsakyti
Akumuliatoriaus ženkliukas ir yra akumuliatorius: vienoj pusėj pliusas, kitoj minusas. Jei supranti rusiškai, gali iš čia atsisiųsti: http://rapidshare.co...bmw_e46_rus.zip
Jei nepavyks ar nemokėsi atsisiųsti, parašyk, permesiu į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 10 07, 09:09)
Akumuliatoriaus ženkliukas ir yra akumuliatorius: vienoj pusėj pliusas, kitoj minusas. Jei supranti rusiškai, gali iš čia atsisiųsti: http://rapidshare.co...bmw_e46_rus.zip
Jei nepavyks ar nemokėsi atsisiųsti, parašyk, permesiu į AŽ.

Ačiū, pikkolo, ale atsisiųst atsisiunčiau, o atsidaryt neatsidarau, gal kad pas mane mac'as (oi, probleminė aš doh.gif ). Na tik jau tiksliai supratau, kad tas ženkliukas ne akumo, nėr nei pliuso, nei minuso. Gal aš jį nufotkinsiu ir įdėsiu, jei išeis (šiaip dabar jis jau man primena bakelį tokį iki pusės tuščią). Gal čia koks skystis...? Bet tikrai ne langų, langų kitaip rodo.
Vargelis aš vargelis ax.gif Bet ir servisai mūsų geri, patikėjo mano-blondinės, diagnoze ir net patys nepatikrino, taip išeina?
Atsakyti
BMW E46 (3series, 1998-2005 metai) prietaisų skydelio ženklai. Gal dar kam pravers. Tik deja rusiškai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 07 spalio 2008 - 12:59
Aciu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O pas mane ten aušinimo skystis pasirodo ax.gif
Atsakyti