Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kiaune007 @ 2008 06 18, 10:12)
Oho 4u.gif aciu uz info mirksiukas.gif
ir dar nuo saves noriu pasakyt,kad audi nera net ka lyginti su bmw,visai kitas vaziavimas ir komfortas schmoll.gif

Tai va butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš tai kartais pagalvoju kad tikrai, BMW užkrečiama, kol vairavau mazdą, atrodė geriau negali būti... o persėdus į BMW - žinau kad keisiu mašiną tai su laiku tik į naujasnią BMW.
Vairavau draugo volvo 2004m tai nžn, mano senesnė bet daug maloniau važiuoja ir trauka žymiai geresnė nors kubatūra ta pati.
Atsakyti
Nu zinot, nepjaukit grybo su ta rida, kad nieko ji nesako. Kiekvienas daiktas daug naudojamas dazniausiai sugenda greiciau net ir labai priziurimas nei naudojamas maziau.
Nekalbam apie vaziuokle, kur dalis gali pakeisti kai tik pradeda kasnors bildeti. Variklio sudetines dalys veikia nepriklausomai ar tu keiti tepalus ar ne. Cia lygiai tas pats kaip su kokiu virtuviniu kombainu, tik patvarumo desnis skirtingas. Variklio detaliu detalyciu nekeiciat profilaktiskai. Apie isskirtinius atvejus, kai masina labai kokybiska, gerai priziureta ir jai 20 metu taciau ji tobulos bukles nekalbam, todel kad taip nutinka daug reciau ir visiskai negalima to paversti stereotipu.
Zodziu reikia suvokti kada ateina laikas atsikratyti masinos smile.gif
Antravertus, esu nusivylus siek tiek naujesniu metu BMW(kalbu butent apie 3 kl.) Nusipirko geri draugi 2007 metu 330 Dieseli is salono, nu bet as nesuvokiu kaip tokiu metu masinai gali nustoti veikti kokia posukiu lempa, uzsikirti stogas, kai musiske senesnis 5 metais pektukas gyvenime neturejo tokiu problemu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DKNight: 23 birželio 2008 - 15:43
QUOTE(DKNight @ 2008 06 23, 16:35)
Antravertus, esu nusivylus siek tiek naujesniu metu BMW(kalbu butent apie 3 kl.) Nusipirko geri draugi 2007 metu 330 Dieseli is salono, nu bet as nesuvokiu kaip tokiu metu masinai gali nustoti veikti kokia posukiu lempa, uzsikirti stogas, kai musiske senesnis 5 metais pektukas gyvenime neturejo tokiu problemu  unsure.gif

Čia ne vien BMW problema, o visų naujų automobilių. Konkurencija didžiulė, todėl kiekvienas gamintojas skuba kuo greičiau išleisti naują modelį, tad kokybė dažnai būna abejotina.
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 06 23, 17:35)
Zodziu reikia suvokti kada ateina laikas atsikratyti masinos  smile.gif

Maniskis 2003 metu "pitakas",nuvaziaves 240000 km,jau parduosiu del to,kad tokiu metu masinai tai yra daug.nors ant pacios masinos nesimato jokiu zymiu,kad jis tiek nuvaziaves...
Atsakyti
QUOTE(kiaune007 @ 2008 06 25, 20:48)
Maniskis 2003 metu "pitakas",nuvaziaves 240000 km,jau parduosiu del to,kad tokiu metu masinai tai yra daug.nors ant pacios masinos nesimato jokiu zymiu,kad jis tiek nuvaziaves...

Nesimato todel kad BMW biggrin.gif o siaip dar nera labai daug, kaip BMW ir dar pitakui - na daug, taiciau uz atitinkama kaina dar galima ziureti perkant, mano nuomone. Tarkim tokiu metu masinos UK dauguma pravaziavusios tiek, ir ne km, o myliu. Ir dar nelabai kas baidosi. Va kokiam Fordui tai jau kapai butu biggrin.gif

pikkolo, aha, girdejau labai is daugelio, kad naujos masinos labai prasteja. Mersas apskritai pagadines savo varda buvo dar gerokai pries metus, dabar sako jau taisosi reikalai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DKNight: 25 birželio 2008 - 20:35
aš skaičiau bmw forume kad nuo 2003m jau blogėja kokybė, na mūsiškė pereinamo modelio, jis berods iki 2001 gaminamas buvo tai tikrai nesiskundžiame niekuom - išskyrūs elektronika, būna rodo kad rankinis užtrauktas - nors to nėra, arba buvo parėjęs kompas ant tiek kad teko tvarkyt - atsirakindavo su pultuku tik vairuotojo durys o kitų - ne aišku ir benzo bako durelės neatsidarinėjo - sutvarkėm kol kas viskas ok, bet kiek mačiau, turguose utenoje, kaune, tauragėje - tikrai bmw liga naujasnių modelių - kompas, ir pasijaučia ne iš karto o po keliį pravažiavimų
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 07 01, 11:25)
aš skaičiau bmw forume kad nuo 2003m jau blogėja kokybė, na mūsiškė pereinamo modelio, jis berods iki 2001 gaminamas buvo tai tikrai nesiskundžiame niekuom  - išskyrūs elektronika, būna rodo kad  rankinis užtrauktas - nors to nėra, arba buvo parėjęs kompas ant tiek kad teko  tvarkyt  - atsirakindavo su pultuku tik vairuotojo durys o kitų - ne aišku ir benzo bako durelės neatsidarinėjo -  sutvarkėm kol kas viskas ok, bet kiek mačiau, turguose utenoje, kaune, tauragėje -  tikrai bmw liga naujasnių modelių - kompas, ir pasijaučia ne iš karto o po keliį pravažiavimų

Nu nieko naujo nepasakei. Taip BMW liga yra elektronika, bet tik tuo atveju jei ji yra Siemens, o ne Bosch. Su Bosch mažiau vargo.
Šiaip jau tai nuo 1998 metų prisidėjo elektronikos daugiau (tuo pačiu ir gedimų daugiau), o nuo 2001 metų keitėsi tik išvaizda. O nuo 2003 metų jau ėjo visiškai kitas modelis, kurio išvaizda atnaujinta 2007 metais.
Šiaip jau galima pasijungti ant kompo ir pasižiūrėti visus gedimus.
Atsakyti
Panos,noriu "susideti"odas i masina blush2.gif ,gal bent numanot kiek tas dalykas gali kainuoti?nes pas mane viduj jau tokios nelabai grazios sedynes... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiaune007 @ 2008 07 03, 09:24)
Panos,noriu "susideti"odas i masina blush2.gif ,gal bent numanot kiek tas dalykas gali kainuoti?nes pas mane viduj jau tokios nelabai grazios sedynes... doh.gif

iki 4000 tukstanciu, cia jau naturali oda, pasirenki spalva, rasta, apsiuna apsifkes, vaira aptraukia, ka tik nori, o nenaturalia apie 2000lt ax.gif
beje, pasiskaiciau, kad cia jums nelabai sekasi su tais servisais...tai zinau viena zmogeli, kuris tikrai jose nusimano, paima padoriai ir tikrai nenuvilia. nuskambejo kaip reklama biggrin.gif
Atsakyti
pagalaiu ir as turiu savo bmw wub.gif
Atsakyti
kaip atjungti oro pagalves automobilyje BMW? zadu vaziuoti i tolima kelione tai vaika sodinsiu i prieki.. gal klausimas ir juokingas 4u.gif
Atsakyti