Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o jus dažnai policija stabdo? mane jau antrą kartą ir ta pačia taktika... pamato mano mašiną, staigiai sustoja, iššoka ir stabdo doh.gif
sakau gal tikrai mėgėjai BMW stabdyt?
va, šeštadienio 23 valanda ir sustabdė... biški pasikabinėjo, bet galiausiai palinkėjo sėkmės kely biggrin.gif
ir sustabdė likus 100m iki namų biggrin.gif o baudą galėjau laisvai gauti blush2.gif blush2.gif bet paaiškinau situaciją rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 08 01, 22:24)
o jus dažnai policija stabdo?

Sako, kad bmwus mentai dažniausiai stabdo, nes tikisi rasti pacukų, važinėjančių be teisių ir girtų, tiesiog iš įpratimo stabdo ir moteris.
Girdėjau, užsienyje aplamai, jei nepažeidi taisyklių, šiaip savo malonumui ar pasipinigavimui nestabdo.
Mane buvo 1xkart sustabdę, bet nulupo žentas plėvelę nuo priekinių šoninių langų ir dabar ramu, nors būna situacijų, kai ir ne taip pravažiuoju, kaip reikėtų blush2.gif
Mano kolegės su savimi visada vežiojasi 100-tinę tokiems nenumatytiems atvejams, sako, mentai ir grąžą atiduoda lotuliukas.gif , nu bet gal taip nėra, nžn, gal erzinosi lotuliukas.gif
Geriau jau važiuoti tvarkinga mašina ir pagal taisykles. Juk visos KET taisyklės krauju rašytos, o ne iš kažkur nuleistos. Taip visiems saugiau.
Levander, tau papuolė geriečiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes-grizau biggrin.gif lotuliukas.gif Mentai manes nestabde,nors kelyje ju nemazi buvo (tfu,tfu,tfu) biggrin.gif
Atsakyti
Pikkolo, tu čia labiausiai pasikausčiusi mirksiukas.gif , patark man dėl ž.ratų, pirkt restauruotus ar iš PC naujus unsure.gif , suprantama, išlaidauti negaliu, važinėju lb mažai, a? Nes jau visai susibalamutijau blush2.gif doh.gif
Radau įdomų straipsnį, gal dar kuriai pravers dėl bendro išsilavinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 02 rugpjūčio 2009 - 20:39
QUOTE(rosee @ 2009 08 02, 20:33)
Pikkolo, tu čia labiausiai pasikausčiusi  mirksiukas.gif , patark man dėl ž.ratų, pirkt restauruotus ar iš PC naujus  unsure.gif , suprantama, išlaidauti negaliu, važinėju lb mažai, a? Nes jau visai susibalamutijau  blush2.gif  doh.gif
Radau įdomų straipsnį, gal dar kuriai pravers dėl bendro išsilavinimo  mirksiukas.gif

Paklausiau MB ,sake geriau nauji, nei restauruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...tureID=23384850 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 08 02, 21:33)
Pikkolo, tu čia labiausiai pasikausčiusi  mirksiukas.gif , patark man dėl ž.ratų, pirkt restauruotus ar iš PC naujus  unsure.gif , suprantama, išlaidauti negaliu, važinėju lb mažai, a? Nes jau visai susibalamutijau  blush2.gif  doh.gif

Jei mažai važinėji, tai pirk dėvėtas padangas, bet geriau nerestauruotas, o važinėtas vieną sezoną. Žinoma visada geriau naujos, bet jei mažai važinėji, tai per brangus malonumas, nes guma sensta, tad nespėsi sudėvėti, o po poros metų jau nelabai bus tinkamos važinėti. Taip pat reiktų atkreipti dėmesį į kelius kuriais važinėji žiemą. Jei jie valomi, nebūna apledėję, tai tikrai nežiūrėčiau į naujas, bet jei tai kaimo keliukai, dėl pačios saugumo pirkčiau naujas, nes jos geriau sukibs su danga, bus stabilesnė mašina.
Šiaip pirmiausia pažiūrinėk skelbimus, kur parduoda dėvėtas, tikrai galima rasti padorias už nedidelę kainą. Reikia žiūrėti koks protektoriaus gylis, paprastai matosi ar padanga nudėvėta ar ne. Jei žadi pati pirkti ir nežinai kaip atrodo žieminės, pirmiausia nueik į parduotuvę (Kaune didžiausias pasirinkimas Egzotikoj, Jonavos gatvėj), pasižiūrėk kainas, kaip atrodo, pačiupinėk.
Skardinius ratlankius nusipirkt tai neproblema, nenauji kainuos kokie 25-50 lt už komplektą. Tik apsižiūrėk kokios skylės ir kiek yra, na kad neapgautų kai pirksi.
Restauruotų padangų negalima dėti ant priekio, bet kadangi BMW yra galu varomas, tad turbūt ir gale nerekomenduojama dėti restauruotų.
Papildyta:
QUOTE(Levander @ 2009 08 01, 23:24)
o jus dažnai policija stabdo? mane jau antrą kartą ir ta pačia taktika... pamato mano mašiną, staigiai sustoja, iššoka ir stabdo  doh.gif
sakau gal tikrai mėgėjai BMW stabdyt?
va, šeštadienio 23 valanda ir sustabdė... biški pasikabinėjo, bet galiausiai palinkėjo sėkmės kely  biggrin.gif
ir sustabdė likus 100m iki namų  biggrin.gif o baudą galėjau laisvai gauti  blush2.gif  blush2.gif bet paaiškinau situaciją  rolleyes.gif

Mane stabdo tik pagal programą, t.y. kai būna reidai, nors ir tai ne visada. Paskutinį kartą tikrino penktadienį, bet tada stabdė visas mašinas, stovėjo trys ekipažai ir vienas visas stabdė, o kiti policininkai tikrino.
Pamenu pirmą kartą labai išsigandau, nes viršijau greitį, bet tai buvo eilinis reidas, dabar jau nebijau tongue.gif
Atsakyti
Pikkolo, už išsamų atsakymą aciuks.gif
Viską supratau, geriau pigesnės bet naujos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 08 03, 12:24)
Pikkolo, už išsamų atsakymą  aciuks.gif 
Viską supratau, geriau pigesnės bet naujos  smile.gif

Jei nusprendei pirkti naujas, tai jokiu būdu ne iš PC, pirk tik iš specializuotų parduotuvių. Dabar pasirinkimas didelis, tik tiek, kad dabar dar išparduodamos vasarinės padangos ir žieminių nelabai parduotuvėse yra.
Perkant būtinai atkreipk dėmesį į gamybos metus. Atsimink, kad guma sensta ir padangos, kad ir nenaudojamos po kelių metų praranda savo gerąsias savybes. Todėl labai dažnai tokias senesnes padangas pardavėjai išparduoda pigiau.
Atsakyti
Šiandien ryte pasigirdo keistas džerdžiantis garsas, nuvariau pas meistrą, teko priekinių ratų stabdžių kaladėles keisti. Ale brangumas jų doh.gif 140+už darbą paėmė 40Lt.
Pasirodo pas mane trūkusi langų apiplovimo bakelio šlangutė, kurios nėra pirkt lotuliukas.gif dar norėjau numerio apšvietimo lempučių, negavau blink.gif
Vienžo, prisivažinėjau sočiai, o kadangi diedas visąlaik šalia pliaupė alų, ir komandavo, suk čia, ar čia, kur suki, tai įsivaizduojat kaip nusikaliau doh.gif
Papildyta:
A, pamiršau parašyti, mes jau turim žieminius batukus, gavau devėtas 2008m po 80Lt, vietoje sumontavo, išbalansavo, skardiniai ratlankiai po 40Lt vienas, nžn ar čia gerai ar blogai, diedas, kai paleido gerklę, teko paklusti biggrin.gif Turi dar gamyklinę garantiją 1m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 04 rugpjūčio 2009 - 17:49
maniškis tai šiande išvažiavo kažkokių kaladėlių taisyt biggrin.gif blush2.gif nes per kokią duobutę pervažiuoji, jau taip negražiai barška doh.gif
mūsų kiemas labai duobėtas, tai jau taip gėda važiuot su tokiu barškalu biggrin.gif blush2.gif

draudimas baigias 18 dieną, žadėjom parduot, bet per daug mylim-turbūt kad nebeparduosim biggrin.gif tiek jau sukišta į ją, o kainos žiauriai krituosios...nesenai pirkom, o nei pusės nebegautume unsure.gif
ir man taip smagu su tuo bambaliuku važiuot wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 04 rugpjūčio 2009 - 17:49
QUOTE(Levander @ 2009 08 04, 17:49)
ir man taip smagu su tuo bambaliuku važiuot  wub.gif

man irgi patinka, kad ir didelė mašina, bet lb manevringa, greit įsibėgėja.
Atsakyti