Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 29, 08:14)
įvaizdis, kad jei BMW tai reiškias galinga auto. Bet tai yra netiesa, nes ir Opelis gali būti galingas. Viskas juk priklauso nuo arklių. Kažkodėl kai yra žiniasklaidoje aprašoma avarija, kurią sukėlė BMW, automobilio markė visada paminima, bet jei kitas auto, tai dažniausiai nutylima. Todėl susidaro įspūdis, kad daugiausiai avarijų padaro su BMW.

tikra tiesa,mano bmv520 visai negalingas,turejau Fiat Brava kadaise 1.6,tai jis tikrai apstatytu sita 520ta,taigi nesamone cia apie tai kad daugiausia avariju padaro bmv.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zwezda0702: 29 liepos 2009 - 10:10
QUOTE(Justelė @ 2009 07 29, 11:03)
Bmw E39, konkrečiau - 530d. Va čia tai tikrai geriausias kada nors buvęs BMW gaminys  thumbup.gif

Teisybė, taip pat ir 528, ypač doublevanos, kuris ėjo nuo 2000 metų.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 28, 15:54)

O nuo kada automobilis=vairuotojas?

Tai, kad dažniausiai už šio automobilio vairo sėdi tokie nesveikapročiai, mėgstantys spausti "iki dugno" akceleratoriaus padalą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincė_ @ 2009 07 29, 13:20)
Tai, kad dažniausiai už šio automobilio vairo sėdi tokie nesveikapročiai, mėgstantys spausti "iki dugno" akceleratoriaus padalą  cool.gif

drinks_cheers.gif kaip aš pvz laugh.gif bet ne dėl to BMW pirkau ax.gif spausčiau :dugną" kad ir su kokia mazda bigsmile.gif bet kai su audi paspaudžiu, tai išvis mega_shok.gif todėl galiu drąsiai teigti, kad nesveikaprotesni yra audi vairuotojai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 29 liepos 2009 - 12:27
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 29, 13:04)
Teisybė, taip pat ir 528, ypač doublevanos, kuris ėjo nuo 2000 metų.

Negirdėjau daugiau jokių gerų atsiliepimų apie penktos klasės bemsus išskyrus 530d. Jų net ir kaina aukštesnė nei kitų doh.gif Nežinau, kiek dabar kainuoja, bet prieš metus draugas už 20 tūkstančių pirko, kai tuo metu kiti 528, 525, 520 +-13 tūkst. tekainavo blink.gif

QUOTE(Dincė_ @ 2009 07 29, 13:20)
Tai, kad dažniausiai už šio automobilio vairo sėdi tokie nesveikapročiai, mėgstantys spausti "iki dugno" akceleratoriaus padalą  cool.gif

Vajezau, jei jau greičiau važiuoja, tai būtinai nesveikapročiai doh.gif Kas kaip nori, tas taip vairuoja. Asmeniškai man didesni nesveikapročiai atrodo vairuotojai, kurie važiuoja kaip apsišikę ir užkiša gatves mieste doh.gif Nemoki važiuot, tai bent nelįsk į miestą ir eismo neužgrūzink doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 07 29, 14:50)
Negirdėjau daugiau jokių gerų atsiliepimų apie penktos klasės bemsus išskyrus 530d. Jų net ir kaina aukštesnė nei kitų  doh.gif  Nežinau, kiek dabar kainuoja, bet prieš metus draugas už 20 tūkstančių pirko, kai tuo metu kiti 528, 525, 520 +-13 tūkst. tekainavo  blink.gif

Tai blogai, kad negirdėjai. Neseniai straipsnis buvo 4 ratai žurnale, ir ten apie 2,8 labai geri atsiliepimai parašyti (kaip ir apie 3,0D).
Kaina priklauso ne vien nuo markės ar kubatūros, o dar nuo metų, papildomos įrangos, ridos, vidaus (oda ar ne), išorės apdailos ir t.t.
Manau, kad tavo draugas gerokai permokėjo, nebent metai yra geri, t.y. nuo 2000 metų. Šįmet už 13000 galima nupirkti tą patį 530D kaip ir beje 528. Bet vėlgi viskas priklauso nuo pačio auto būklės.
Mes prieš 1,5 metų mokėjom 17 tūkst., pernai toks pat (radau lygiai tokį patį, ne tik spalva bet ir vidaus įranga tokia pati) kainavo 13 tūkst., šįmet žiūriu skelbimuose, kad irgi tiek pat.
Ir šiaip kaina nieko nepasako apie auto gerumą. Tarkim Opel Astra yra labai geros mašinos, bet jų kaina juokinga.
P.S. Dyzelių kaina visada aukštesnė nei benzinų.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 29, 16:25)
Tai blogai, kad negirdėjai. Neseniai straipsnis buvo 4 ratai žurnale, ir ten apie 2,8 labai geri atsiliepimai parašyti (kaip ir apie 3,0D).
Kaina priklauso ne vien nuo markės ar kubatūros, o dar nuo metų, papildomos įrangos, ridos, vidaus (oda ar ne), išorės apdailos ir t.t.
Manau, kad tavo draugas gerokai permokėjo, nebent metai yra geri, t.y. nuo 2000 metų. Šįmet už 13000 galima nupirkti tą patį 530D kaip ir beje 528. Bet vėlgi viskas priklauso nuo pačio auto būklės.

Ai, kas ką nori, tas tą parašo, nelabai sureikšminu aš tų straipsnių doh.gif Pusbrolį, kuris dirba auto servise turiu, tai kartais pakalbam ir mašinukių temom. Pati dairausi 5 klasės BMW, tai pasak jo, iš 5 klasės bemsų vertas dėmesio tik 530D, nes su kitais ankščiau ar vėliau problemų atsiranda smile.gif Ir išvis jis kažkaip naujesnius modelius išpeikė, tipo labai nepatvarios mašinos. Nu nežinau, kiek tame tiesos yra g.gif

Nu vat net būtų įdomu, kur čia už 13 štukyčių normalų 530D galima būtų įsigyt, kaip tik ieškau, tokia kaina už gerą auto būtų idealu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justelė: 29 liepos 2009 - 15:48
QUOTE(Levander @ 2009 07 28, 19:19)
nesuprantu, kuo bmw taip skirias nuo kitų mašinų  blink.gif  g.gif
aš tai taip pat vairuočiau bmw ar kokią kitą  g.gif
bet pagal kai kurias personas atrodo, kad dabar aš už bmw vairo žiopla, o už kito būčiau vairuotoja kaip vairuotoja
kažkaip nelogiška, ką  g.gif  rolleyes.gif

juk sakiau, kad ne visos/visi ziopli ir visiskai nesvarbu, uz kokios masinos vairo sedi... tik dazniausiai kai pereina nuo golfo ar civikiuko (visiskai nieko neturiu ries tas masinas...)
pradeda labiau isidirbinet kely- sakoma nesvarbu kaip atrodai prie savo masinos, svarbu kaip ja valdai- tai ir kaisalioja, staigiai, neatsakingai manevruoja- judrioj gatvej...
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 29, 09:14)
Žiniasklaidos sukurtą įvaizdį labai sunku paneigti, netgi kai kada realiais faktais. Jau buvo kažkada tokia diskusija ir viena mergina surado policijos pateiktus statistinius duomenis apie tai kokios auto dažniausiai patenka į avarijas ir procentaliai daugiausia tikrai ne BMW, jei neklystu tai buvo VW. Ir tai yra logiška, nes jų daugiausiai yra registruota Lietuvoje. O tie "galingi' BMW tai dažniausiai būna 320 ar 520, nes galingesnio pacukai neįperka. O kadangi yra sukurtas toks įvaizdis, kad jei BMW tai reiškias galinga auto. Bet tai yra netiesa, nes ir Opelis gali būti galingas. Viskas juk priklauso nuo arklių. Kažkodėl kai yra žiniasklaidoje aprašoma avarija, kurią sukėlė BMW, automobilio markė visada paminima, bet jei kitas auto, tai dažniausiai nutylima. Todėl susidaro įspūdis, kad daugiausiai avarijų padaro su BMW.
O daugiausiai žioplų vairuotojų sėdi už Civic vairo, nes dažniausiai tik išsilaikę teises geresnės nelabai įperka. Bet dėl to aš nesakau, kad Honda yra bloga mašina ir kad visi vairuojantys jas yra žiopli.

na taip zinesklaida tikrai persistenge, sukurdami neigiama poziuri i sia marke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 07 29, 15:47)
Ai, kas ką nori, tas tą parašo, nelabai sureikšminu aš tų straipsnių  doh.gif  Pusbrolį, kuris dirba auto servise turiu, tai kartais pakalbam ir mašinukių temom. Pati dairausi 5 klasės BMW, tai pasak jo, iš 5 klasės bemsų vertas dėmesio tik 530D, nes su kitais ankščiau ar vėliau problemų atsiranda  smile.gif  Ir išvis jis kažkaip naujesnius modelius išpeikė, tipo labai nepatvarios mašinos. Nu nežinau, kiek tame tiesos yra  g.gif

Nu vat net būtų įdomu, kur čia už 13 štukyčių normalų 530D galima būtų įsigyt, kaip tik ieškau, tokia kaina už gerą auto būtų idealu  bigsmile.gif

Nepyk,bet nusisnekejo tavo giminaitis mirksiukas.gif Dyzeliniai varikliai patvaresni, pigesnes kuro sanaudos mirksiukas.gif Na, bet cia dyzeliniu varikliu myletojams tas aktualu ir kas nori butent BMW dyzeliniu varikliu tik toki ir pirks, benzininio neisiulysi biggrin.gif As uz benzininius, uztenka darbines dyzelinu varomos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 07 29, 17:59)
Nepyk,bet nusisnekejo tavo giminaitis mirksiukas.gif Dyzeliniai varikliai patvaresni, pigesnes kuro sanaudos mirksiukas.gif Na, bet cia dyzeliniu varikliu myletojams tas aktualu ir kas nori butent BMW dyzeliniu varikliu tik toki ir pirks, benzininio neisiulysi biggrin.gif As uz benzininius, uztenka darbines dyzelinu varomos biggrin.gif

Dėl ko būtent nusišnekėjo? Nelabai supratau iš Jūsų posto smile.gif
Papildyta:
Aš tiek su vw dyzeliu, tiek su bmw benzinu šiuo metu važinėju, bet didelio skirtumo iš tikro nejaučiu, todėl šiuo atveju aš neutrali, nes man tas pats kuo varoma - benzinu ar dyzeliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justelė: 29 liepos 2009 - 17:54
QUOTE(Justelė @ 2009 07 29, 17:53)
Dėl ko būtent nusišnekėjo? Nelabai supratau iš Jūsų posto  smile.gif
Papildyta:
Aš tiek su vw dyzeliu, tiek su bmw benzinu šiuo metu važinėju, bet didelio skirtumo iš tikro nejaučiu, todėl šiuo atveju aš neutrali, nes man tas pats kuo varoma - benzinu ar dyzeliu  biggrin.gif

Pusbrolį, kuris dirba auto servise turiu, tai kartais pakalbam ir mašinukių temom. Pati dairausi 5 klasės BMW, tai pasak jo, iš 5 klasės bemsų vertas dėmesio tik 530D, nes su kitais ankščiau ar vėliau problemų atsiranda
Problemu gali buti su bet kuria mirksiukas.gif
Atsakyti