Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Manau ne nuo markes priklauso visi gedimai, o kokia nusipirkote, gal uzdrozta?Plius kiekviena masina reikalauja ir idejimo i ja mirksiukas.gif Jei neziuresi tai tiek ir tevaziuosi,su bet kuria.
Kaip ir rasiau turejau 4-ius metus 97m.520,varikliukas dirbo puikiai,smulkiu gedimu buvo, bet kurioje masinoje ju nebuna ax.gif Manau kiekvienam savo,investavus i automobili 10 t.Lt ir tiketis, kad jis vaziuos be gedimu visa likusi gyvenima-neverta! biggrin.gif Jei isigijus auto ji metus vaziuoja be remonto,neskaitant tepalu, kaladeliu, dirzeliu ir filtru---manau gera masina biggrin.gif cia mano asmenine nuomone,nes tikrai nemazai ju pakeiciau,o ir pilnas kiemas parduodamu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 07 28, 13:50)
o dieve nei uz ka nekisciau 6000lt i ja jau,tai parduotum ja ir sitas 6000 pridetum,tai tikrai naujasni modeli nupirktum smile.gif

Naujesnio modelio tikrai nenupirkčiau už tiek, tik tokį patį bet naujesnių metų. Bet nemanau, kad reiktų kišti mažiau. Be to, geresni metai neapsaugo nuo gedimų. Ypač tokių kaip kondicionieriaus gedimas, pakabos remontas, kaladėlių keitimas, spyruoklių keitimas, dūslės remontas, radiatoriaus keitimas, rūdys. Viskas kainuoja. Nusipirkus naujesnę negali žinoti ar jai nebus tų pačių problemų. Dabar bent žinau, kad viskas gerai. O vat pažįstamas, kur iš UK parsivarė, tai jo 2000 metų, bet vargo buvo daug daugiau (neskaičiuojant vairo keitimo) ir sukišo į ją 10 000 lt vien gedimų pašalinimui (pakaba, kondiškė, variklis ir pan.).
Beje, kai apsilankau BMW klube ar BMW fanuose, tai atrodo, kad aš labai mažai dar įdėjau į savo mašiną. Ten žmonės į gerokai senesnes mašinas, sukiša dvigubai tiek, kad ji tik riedėtų gerai.
Atsakyti
QUOTE(točna @ 2009 07 28, 12:23)
nekenciu bmw  ph34r.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

drinks_cheers.gif aš irgi biggrin.gif o nekenčiu todėl, kad dažniausiai bmw vairuotojai būna nachalai, o jei vairuoja moterys, tai žioplės biggrin.gif ir dažnai sukelia varines situacijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2009 07 28, 15:46)
drinks_cheers.gif  aš irgi  biggrin.gif  o nekenčiu todėl, kad dažniausiai bmw vairuotojai būna nachalai, o jei vairuoja moterys, tai žioplės  biggrin.gif  ir dažnai sukelia varines situacijas  smile.gif

tai kad čia tema vairuojančioms BMW, o ne nekenčiančioms jų ir įžeidinėjančioms jų vairuotojas (-jus) gun_bandana.gif box.gif bash.gif
Papildyta:
ai, ir dar bigsmile.gif jei netveriat savy ir būtinai norit pasisakyt, yra skirta tam tema - prašom, naudokites į sveikatą ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif  aš irgi  biggrin.gif  o nekenčiu todėl, kad dažniausiai bmw vairuotojai būna nachalai, o jei vairuoja moterys, tai žioplės  biggrin.gif  ir dažnai sukelia varines situacijas  smile.gif

lotuliukas.gif Aš tai sukeliu tik auksines situacijas.
O nuo kada automobilis=vairuotojas? Nejaugi automobilis pats vairuoja? Jei vairuotojas nachalas, jis bus nachalas ir už Lada vairo.
Atsakyti
man tai išvis tokie pasisakymai kvepia nepilnavertiškumo kompleksu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2009 07 28, 16:46)

is dalies pritariu siai zinutei...
dauguma moteru vairuojanciu BMW, kiek teko susidurt (zinoma ne visos) tikrai yra zioples doh.gif ir tik avarines situacijas sugiaba sukelt... jom pirmiau reiktu ismokt dviraciu vaziuot cool.gif

su vyrais ne isimtis, ypac su jaunais arba siap mazvaikiais....

visokie su chuligankem lakstantys ir isivaizduoja kad ziedinese ar drage laksto doh.gif doh.gif ir kas jiems aplamai leidzia uz bmw vairo doh.gif doh.gif doh.gif treniruotes reik daryt aikstelese, o ne gatvej!!!!

o ziauriausiai, tai kai pasiima tevelio nuliova 3...4...5l... galingumo masina ir istasko viska aplinkui unsure.gif

isvis galetu padaryt taip, kad pirmuosius metus ne tik su kliavo lapu lakstytu, bet dar ir uzdetu kubaturos apribojimus...
paziureciau kaip su 1.3l pacanelis ties sviesaforu minko gazo pedala doh.gif
tai ne db, tipo vairuot nemoku bigsmile.gif bet ka turiu po kapotu cool.gif bigsmile.gif

tokie visokie ziopliai ir "tersia" bmw varda...
kiek parodys per zinias tai nuolat bmw bmw bmw ir bmw viska istasko...
o vairuotojas nuolat 3-6men. stazo arba 18-25 doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Clarion Mergyte @ 2009 07 28, 17:19)
ir kas jiems aplamai leidzia uz bmw vairo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nesuprantu, kuo bmw taip skirias nuo kitų mašinų blink.gif g.gif
aš tai taip pat vairuočiau bmw ar kokią kitą g.gif
bet pagal kai kurias personas atrodo, kad dabar aš už bmw vairo žiopla, o už kito būčiau vairuotoja kaip vairuotoja
kažkaip nelogiška, ką g.gif rolleyes.gif
Papildyta:
dauguma moteru vairuojanciu BMW, kiek teko susidurt (zinoma ne visos) tikrai yra zioples  doh.gif  ir tik avarines situacijas sugiaba sukelt... jom pirmiau reiktu ismokt dviraciu vaziuot  cool.gif

o gal jūs tik labiau pastebit BMW mašinas mirksiukas.gif į kitas gal mažiau dėmesio kreipiat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2009 07 28, 14:46)

Idomu,kaip jus verinate ju ziopluma?Ka pati vairuojate -gal dvirati? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 28, 14:37)
O vat pažįstamas, kur iš UK parsivarė, tai jo 2000 metų, bet vargo buvo daug daugiau (neskaičiuojant vairo keitimo) ir sukišo į ją 10 000 lt vien gedimų pašalinimui (pakaba, kondiškė, variklis ir pan.).

Sau nepasilikciau auto su perdarytu vairu, nebent pardavimui mirksiukas.gif Paciai tenka vairuoti automobili su desineje puseje vairu ir ne tik vairuoti:P
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lovely: 28 liepos 2009 - 18:56
Iš kur čia padavė tokių piktų nemandagių SM lens.gif, matyt nuo tos tvankumos visai galvelės perkaito lotuliukas.gif , čia biskį garą nuleido ir pateršė mums eterį. Ai, panos, nekreipkim dėmesio irnesakyk.gif, mes juk ne pacukės, o klevo lapai senai jau pamiršti. Dėl pravardžiavimo, tai nuo tokių pačių girdim, kaip vaikai sako, kas ant kito sako, ant savęs pasisako g.gif

Gerai, tęsiam toliau mirksiukas.gif
Pikkolo, apžiūrėjau savo prietaisus, tu buvai teisi, pas mane nėra tų pribumbasų, kuriuos čia išvardinai, eilinė paprasta bmwuškė. Dabar truputį ir kirminas graužia, bet jau kokia yra, tokia gerai. Kitą sykį pati sau rinksiuos mašiną, tuomet būsiu gudri, nes po truputį pradedu gaudytis kas ir kur ir čia tik tavo dėka 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 28 liepos 2009 - 21:20
tokie visokie ziopliai ir "tersia" bmw varda...
kiek parodys per zinias tai nuolat bmw bmw bmw ir bmw viska istasko...
o vairuotojas nuolat 3-6men. stazo arba 18-25  doh.gif  doh.gif

Žiniasklaidos sukurtą įvaizdį labai sunku paneigti, netgi kai kada realiais faktais. Jau buvo kažkada tokia diskusija ir viena mergina surado policijos pateiktus statistinius duomenis apie tai kokios auto dažniausiai patenka į avarijas ir procentaliai daugiausia tikrai ne BMW, jei neklystu tai buvo VW. Ir tai yra logiška, nes jų daugiausiai yra registruota Lietuvoje. O tie "galingi' BMW tai dažniausiai būna 320 ar 520, nes galingesnio pacukai neįperka. O kadangi yra sukurtas toks įvaizdis, kad jei BMW tai reiškias galinga auto. Bet tai yra netiesa, nes ir Opelis gali būti galingas. Viskas juk priklauso nuo arklių. Kažkodėl kai yra žiniasklaidoje aprašoma avarija, kurią sukėlė BMW, automobilio markė visada paminima, bet jei kitas auto, tai dažniausiai nutylima. Todėl susidaro įspūdis, kad daugiausiai avarijų padaro su BMW.
O daugiausiai žioplų vairuotojų sėdi už Civic vairo, nes dažniausiai tik išsilaikę teises geresnės nelabai įperka. Bet dėl to aš nesakau, kad Honda yra bloga mašina ir kad visi vairuojantys jas yra žiopli.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 28, 13:10)
Nežinau apie kurių metų modelį kalbama, bet E39 (5 klasės, 1995-2003 m.) yra labai patikimi ir geri autobomiliai. Kol kas nei vienas naujesnis BMW modelis jo nepralenkė. Visi ekspertai pripažįsta, kad tai bene geriausias BMW kada nors sukurtas modelis.

Bmw E39, konkrečiau - 530d. Va čia tai tikrai geriausias kada nors buvęs BMW gaminys thumbup.gif
Papildyta:

Argumentas vertas dešimt balų doh.gif lotuliukas.gif O atrodė, kad čia lyg ir protingi, suaugę žmonės renkasi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justelė: 29 liepos 2009 - 10:03