Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rosee @ 2009 07 28, 11:16)
Auto - automatinė klimato kontrolė tai tikrai pas mane yra, na ir borto kompiuteris, nes švieslentėje rodo lauko tempę, ir tas laikrodukas nupieštas matytas, bet dabar atsispausdinau, bandysiu palyginti su taviške, ne aš būsiu, išsiaiškinsiu  blush2.gif
Pikkolo, dėkui  mirksiukas.gif

zwezda0702, oi kaip tau nepasisekė  doh.gif

Rodžiau dažytojui tą naują rėžį per visą šoną, tai sakė, gali pradėt rūdyti, gana gilus  unsure.gif

na toks gyvenimas,nemazai ir atvazinejau,bet per ta laika nemazai ir ikisau,ir padariau isvadas kad bmv daugiau gyvenyme nepirksiu,nesneku apie sawo jau sena modeli,va drauge naujasni turi,tai tas pats,pazistamas servisa turi tai jis mane perspejinejo kai dar pirkau si bmv,kad turesi su jais bedu,na taip ir buvo smile.gif o del rudziu ,tai joo po ibrezymo jie greit pradeta rudit ,ypac po ziemos,bet yra gi ten maskuociu visokiu tas rudys dabar uzmaskuot kad sustapdytu rudyma ta..
Atsakyti
nekenciu bmw ph34r.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
o man labai labai patinka mirksiukas.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(točna @ 2009 07 28, 11:23)
nekenciu bmw  ph34r.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Žmogus tikriausiai jos net neturi irnesakyk.gif hihihi.gif , renka žinutes..
Atsakyti
QUOTE(točna @ 2009 07 28, 12:23)
nekenciu bmw  ph34r.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

del ko?pasipasakokit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 07 28, 12:27)
o man labai labai patinka mirksiukas.gif  wub.gif  wub.gif

man jos irgi patinka,nepatinka del islaidu,tikrai daznai reikia i jas kist ir detales ne is pigesniu,nu aisku as nesneku apie nulines masinas,ar 5metu senumo,5metu senumo garantinis dar aptarnauja,tai dzin,o toliau,ko naujasne masyna tuo brangesne aptarnavyme,o pvz tokias kaip kaladeles,filtrus,dirziukus,amortikus vistiek greiciausiai susideveja...
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 07 28, 12:56)
ko naujasne masyna tuo brangesne aptarnavyme,o pvz tokias kaip kaladeles,filtrus,dirziukus,amortikus vistiek greiciausiai susideveja...

kaip ir bet kokiai kitai mašinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 07 28, 11:23)
na toks gyvenimas,nemazai ir atvazinejau,bet per ta laika nemazai ir ikisau,ir padariau isvadas kad bmv daugiau gyvenyme nepirksiu,nesneku apie sawo jau sena modeli,va drauge naujasni turi,tai tas pats,pazistamas servisa  turi tai jis mane perspejinejo kai dar pirkau si bmv,kad turesi su jais bedu,na taip ir buvo smile.gif o del rudziu ,tai joo po ibrezymo jie greit pradeta rudit ,ypac po ziemos,bet yra gi ten maskuociu visokiu tas rudys dabar uzmaskuot kad sustapdytu rudyma ta..

Nežinau apie kurių metų modelį kalbama, bet E39 (5 klasės, 1995-2003 m.) yra labai patikimi ir geri autobomiliai. Kol kas nei vienas naujesnis BMW modelis jo nepralenkė. Visi ekspertai pripažįsta, kad tai bene geriausias BMW kada nors sukurtas modelis. Tad viskas priklauso nuo prieš tai buvusio ir dabar esamo savininko. Nereikia norėti, kad automobilis kuriam jau nemažiau kaip 6 metai (būtent prieš tiek metų baigtas gaminti šis modelis) dirbtų kaip bitė.
BMW variklį-plytą (t.y. 6 cilindrai išdėtyti vienoje eilėje, dėl to vadinamas plyta, kai kitų gamintojų 6 cilindrų jau eina V formos) "užkalti" labai lengva: jis neatlaiko aukštų temperatūrų, t.y. negalim gręžti (sukelti apsukų daugiau kaip 2500) šalto variklio. Ir taip pat yra rekomenduojama retkarčiais pagręžti (t.y. sukelti apsukas iki raudonų), kad tepalas labiau išsivaikščiotų po variklį. Beje, tai rekomenduojama visiem benzinam, bet tik retkarčiais.
O nusipirkti užgręžtą automobilį gali bet kas ir bet kokį modelį. Mano draugė nusipirko Civicą su užkaltu varikliu, o sako, kad Honda varikliai amžini.
Kas dėl remonto kainų, tai taip jos BMW gana aukštos, ne vien dėl detalių kainos (praktiškai visi servisai deda tik originalias), bet ir dėl pačios auto konstrukcijos - labai daug gumų pakaboje. Tad vien pakabos remontas gali atsieiti ~2000 lt. Tačiau vieną kartą suremontavus iki galo, keletą metų tikrai nereiks jokių rimtų remontų.
Taip pat nereiktų užmiršti, kad kuo brangesnis mašinos remontas, tuo daugiau tokių remontuotinų mašinų pardavime bus. Tiesiog kai ateina eilinis piniginės kratymas pagalvoji ar ne geriau naujesnę nusipirkti. Gerai jei pataikai ant sąžiningų pirkėjų, tai tada žinai ką perki (kiti parašo, kad varikliui chana), o jei ne, tai kaip aš sakau: tenka apsiženyti su mašina, nes kai į ją įkiši daugiau nei ji verta, kaip ir parduot gaila.
Papildyta:
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 07 28, 12:56)
o pvz tokias kaip kaladeles,filtrus,dirziukus,amortikus vistiek greiciausiai susideveja...

Kai kada šių detalių kaina nepriklauso nuo mašinos metų, t.y. tinka ir naujom, ir senom, tad dažnai kaina būna didelė. Bet tai tinka bet kuriai mašinai, ypač jei dedi originalus.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 28, 12:59)
kaip ir bet kokiai kitai mašinai mirksiukas.gif

na jooo,bet va ka del mersu galiu pasakyt,tai is tikruju tikrai patvaresnes masynos ir detales,paziurekit pvz senu metu kokiu 95 paimt bmv ir mb ,tai kainos zymiai skyriasi,pati ir noreciau mb pirkt dabar,bet tokiam modeliui kuris man patinka,negaliu sau dabar leist schmoll.gif o vyras mano patriotas mb,tai is to darau isvadas,siuo metu jis turi senuka kupa mb ir 500taji,tai ka senas ka naujasnis nepamenu kada ka keite,na aisku filtrus tai pastovei ir tepalus,na tikrai patvarios masynos,o dar pasakysiu kad vyrui viena mb 500taji draugas suvare,per tusa paeme raktelius ir isvare su 3panom i parduotuvele(cia uzmiesti buvo) tai norejo paziuret kaip traukia,tai 300m nuo namo i griovi ileke,masyna 3kartus vercesi,zmones isleke is masynu,akumas su laidais isvis rastas toli nuskrides,ssvarbiausia zmones liko gyvi,buvo net nescioji tame tarpe,na sulauzytu keli kauleliai kelems buvo,tai mentai pasake atvare,jei butu bet kokia kita masyna butu tikra tragedija,visiems amen garantuotas butu,nes situ mb labai tv irtas kebulas kebulo remai ar kazkas panasaus isgelbejo gyvibes na ir oro pagalves aisku,tai vat kaip buna schmoll.gif
tik del dievo meiles neuzpulkit cia manes kad agituoju ar reklamoju mb,gink dieve nee,tiesiog toki gyvenimo paliginima daviau,pati vistiek su bmv vazineju biggrin.gif ssory jei cia ta pasakojima ne i tema parasiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,pasakisit i mb temas rasyt,bet ten man neidomu bendraut,kai pati vairuoju bumeriuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 07 28, 13:21)
siuo metu jis turi senuka kupa mb

wub.gif Šitą žvėriuką aš ir paimčiau.
Kas dėl kainų, tai 1995 metais keitėsi BMW modelis, tai senasis modelis jau kaip ir neįdomus niekam, todėl pigus (aišku sąlyginai pigus, nes kitos auto kaip honda ar opel dar pigesni), o naujas modelis jau 14 metų senumo - irgi nebeįdomus.
Dabar einamiausi BMW yra nuo 2000 metų.
Mano vyras tai Audi fanatikas, prieš tai turėjo 3 audi, dabar firmos vairuoja skoda, bet jei leistų pirkti ką nori, tai pirktų audi. Aš savęs nepriskiriu prie jokių fanų, tiesiog man be visų privalumų, auto turi būti dar ir graži. Ir šiuo metu iš senesnių modelių E39 man yra vienas iš gražiausių.
Atsakyti
[quote=pikkolo,2009 07 28, 13:10]
Nežinau apie kurių metų modelį kalbama, bet E39 (5 klasės, 1995-2003 m.) yra
tai vat as ir minejau,kad nesneku apie naujas ir pusnaujas masynas,as ir snekejau iki 95m.,o maniske galima suprast kad 95metu ir yra skaitant pagal kaina kad uz 2000lt parduodu,aisku bebejo parasiau priezasty kad su varikliu kazkas,tai siand berniokai buvo atvare tryse ir ta ir ana ziurejo,galima sakyt ir pataise vietoj uz aciu biggrin.gif isejo tai kad oras pasakysiu rusiskai zavazdusilsia,jie ta ora prastume,tai pradejo ir peciukas karstai veikt ir temperat nekilo daugiau,bet sako jei oras patenka,vistiek kazka varikli reikia keist,servise apir 1000lt kainuotu,o kam man to reikia uz 2000 parduosiu ta 1000 pridesiu(jei servise uz pakeityma ikisciau)ir santaupas savo vel isleisiu ir nupirksiu naujasne masyna,o vaikinukai tie patys moka keist tai jiems apsimoka tada,ir man galva rami kai pirkrjas nusipirks ir nekeiks poto manes kad pakisau uzkalta masyna...
aisku kiekvienos masynos uzkalt varikli galima,pavazinek be tepalo kiek laiko ir gatava bus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 28, 13:30)
wub.gif Šitą žvėriuką aš ir paimčiau.
Kas dėl kainų, tai 1995 metais keitėsi BMW modelis, tai senasis modelis jau kaip ir neįdomus niekam, todėl pigus (aišku sąlyginai pigus, nes kitos auto kaip honda ar opel dar pigesni), o naujas modelis jau 14 metų senumo - irgi nebeįdomus.
Dabar einamiausi BMW yra nuo 2000 metų.
Mano vyras tai Audi fanatikas, prieš tai turėjo 3 audi, dabar firmos vairuoja skoda, bet jei leistų pirkti ką nori, tai pirktų audi. Aš savęs nepriskiriu prie jokių fanų, tiesiog man be visų privalumų, auto turi būti dar ir graži. Ir šiuo metu iš senesnių modelių E39 man yra vienas iš gražiausių.

man is bmsu dabar pati graziausia x5,na nesneku apie dar naujasnius bmv dzipiukus,tais as net nesidomiu,ne mano kisenei biggrin.gif
dar ir mb dzipas patinka,blamba pamirsau jo pavadinima doh.gif ,nu nesvarbu biggrin.gif
o as del audi ceskiu buvau pamisus kaip tik jos pasirode(gyvenime ir bulka l istikima buvo ir tikrai jokiu bedu nebuvo) tai uzsidegiau ceskes,tai zinot kaip sako ne kiekviena masyna skirta zmogui nors ji labai patinka,as 3 ceskes turejau is eiles,galvojau na su pirma nepasiseke tiesiog,antra,trecia nupirkau tas pats kaip uzburta buvau,pastovei kazka keiciau,viena pakeiciu kita beda atsiranda,net maziausios smulkmenos,per 11metu turejau nemazai masynu,jos ilgai neuzsibudawo,tai va po ceskiu visai netiketai pasiule si bmv,nors nekada i juos net neziurejau,bet nusipirkau is vokietijos atvarytas buvo viskas ciki piki,tai va ilgiausiai su juo ir pravazinejau,bet ateity jau nenoriu ju nes kisene neleidzia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 07 28, 13:31)
tai vat as ir minejau,kad nesneku apie naujas ir pusnaujas masynas,as ir snekejau iki 95m.,o maniske galima suprast kad 95metu ir yra

Mano 1996 metų ir ji tikrai nėra apynauja. Byra viskas kas gali, tiksliau byrėjo. Sukišom ~6000 lt, bet parduoti dabar jos visai nenoriu, iki kito rimto remonto biggrin.gif Bet jei varikliui chana būtų, jaučiu kad stumčiau lauk, kad ir už pusę kainos. Pažįstamas tokią iš UK parsivarė, tai ojojoi kiek vargo turėjo.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 28, 13:45)
Mano 1996 metų ir ji tikrai nėra apynauja. Byra viskas kas gali, tiksliau byrėjo. Sukišom ~6000 lt, bet parduoti dabar jos visai nenoriu, iki kito rimto remonto biggrin.gif Bet jei varikliui chana būtų, jaučiu kad stumčiau lauk, kad ir už pusę kainos. Pažįstamas tokią iš UK parsivarė, tai ojojoi kiek vargo turėjo.

o dieve nei uz ka nekisciau 6000lt i ja jau,tai parduotum ja ir sitas 6000 pridetum,tai tikrai naujasni modeli nupirktum smile.gif
Atsakyti