[quote=pikkolo,2009 07 28, 13:10]
Nežinau apie kurių metų modelį kalbama, bet E39 (5 klasės, 1995-2003 m.) yra
tai vat as ir minejau,kad nesneku apie naujas ir pusnaujas masynas,as ir snekejau iki 95m.,o maniske galima suprast kad 95metu ir yra skaitant pagal kaina kad uz 2000lt parduodu,aisku bebejo parasiau priezasty kad su varikliu kazkas,tai siand berniokai buvo atvare tryse ir ta ir ana ziurejo,galima sakyt ir pataise vietoj uz aciu
isejo tai kad oras pasakysiu rusiskai zavazdusilsia,jie ta ora prastume,tai pradejo ir peciukas karstai veikt ir temperat nekilo daugiau,bet sako jei oras patenka,vistiek kazka varikli reikia keist,servise apir 1000lt kainuotu,o kam man to reikia uz 2000 parduosiu ta 1000 pridesiu(jei servise uz pakeityma ikisciau)ir santaupas savo vel isleisiu ir nupirksiu naujasne masyna,o vaikinukai tie patys moka keist tai jiems apsimoka tada,ir man galva rami kai pirkrjas nusipirks ir nekeiks poto manes kad pakisau uzkalta masyna...
aisku kiekvienos masynos uzkalt varikli galima,pavazinek be tepalo kiek laiko ir gatava bus
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 28, 13:30)
Šitą žvėriuką aš ir paimčiau.
Kas dėl kainų, tai 1995 metais keitėsi BMW modelis, tai senasis modelis jau kaip ir neįdomus niekam, todėl pigus (aišku sąlyginai pigus, nes kitos auto kaip honda ar opel dar pigesni), o naujas modelis jau 14 metų senumo - irgi nebeįdomus.
Dabar einamiausi BMW yra nuo 2000 metų.
Mano vyras tai Audi fanatikas, prieš tai turėjo 3 audi, dabar firmos vairuoja skoda, bet jei leistų pirkti ką nori, tai pirktų audi. Aš savęs nepriskiriu prie jokių fanų, tiesiog man be visų privalumų, auto turi būti dar ir graži. Ir šiuo metu iš senesnių modelių E39 man yra vienas iš gražiausių.
man is bmsu dabar pati graziausia x5,na nesneku apie dar naujasnius bmv dzipiukus,tais as net nesidomiu,ne mano kisenei
dar ir mb dzipas patinka,blamba pamirsau jo pavadinima
,nu nesvarbu
o as del audi ceskiu buvau pamisus kaip tik jos pasirode(gyvenime ir bulka l istikima buvo ir tikrai jokiu bedu nebuvo) tai uzsidegiau ceskes,tai zinot kaip sako ne kiekviena masyna skirta zmogui nors ji labai patinka,as 3 ceskes turejau is eiles,galvojau na su pirma nepasiseke tiesiog,antra,trecia nupirkau tas pats kaip uzburta buvau,pastovei kazka keiciau,viena pakeiciu kita beda atsiranda,net maziausios smulkmenos,per 11metu turejau nemazai masynu,jos ilgai neuzsibudawo,tai va po ceskiu visai netiketai pasiule si bmv,nors nekada i juos net neziurejau,bet nusipirkau is vokietijos atvarytas buvo viskas ciki piki,tai va ilgiausiai su juo ir pravazinejau,bet ateity jau nenoriu ju nes kisene neleidzia...