Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 07 20, 10:47)
mes jau po pajūrio...Niu ir lietutis nupplovė mus bigsmile.gif , ale ir bangos buvo nuostabios mirksiukas.gif .

Norėjau Jūsų paklausti ar kuri nors esate keitusi sėdynių užvilkimus,

kada jūs čia buvot smile.gif mes tai vakar buvom, bet nei lietaus, nei bangų nebuvo biggrin.gif

mane irgi domina...bet mums tik vairuotojo sėdynė jau žiauriai gadina vaizdą... bet kai keisim, tai ir keleivio priekinę tuo pačiu smile.gif
Atsakyti
as vairuoju vyro bmw x5, labai smagi masinyte, su pilvu pats tas nestuke.gif
Atsakyti
Man tai dar patinka, kad vairo padėtis reguliuojasi thumbup.gif
Kaip tik savaitgalį pagalvojau, gal reiktų uždangalų sėdynėms g.gif , žiūrėjau Senukuose, tai nei vieni man nepatiko, norėtusi ne sintetinių, bet kitokių gal ir nebūna blink.gif

Sveika prisijungus, Tikramama2, prie BMW vairuotojų būrelio, priimk nuo mūsų dovanėlę balioniuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 17, 09:40)
tai turbūt nebrangias dėjot blush2.gif nors jei nenauja mašina, gal ir galima unsure.gif nes būna kas už du ir daugiau tūkst. deda, tai čia jau reik skaičiuot, ar apsimoka...

Į BMW tik brangi įranga dedasi, neįdėsi dujų su netiesioginiu įpurškimu. atsiperka per vieną tepalų keitimą, bet tuomet reikia ir važinėti daug.
Jei įranga yra gamyklinė, sertifikuota, dėta oficialiame servise (ne garažuose), tai ji yra saugi. Tik nereiktų užmiršti, kad tokią mašiną geriausia yra laikyti lauke, o ne garaže. Užsienyje niekur negalima su dujom netgi įvažiuoti į garažą.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 27, 10:41)
Į BMW tik brangi įranga dedasi, neįdėsi dujų su netiesioginiu įpurškimu. atsiperka per vieną tepalų keitimą, bet tuomet reikia ir važinėti daug.
Jei įranga yra gamyklinė, sertifikuota, dėta oficialiame servise (ne garažuose), tai ji yra saugi. Tik nereiktų užmiršti, kad tokią mašiną geriausia yra laikyti lauke, o ne garaže. Užsienyje niekur negalima su dujom netgi įvažiuoti į garažą.

visa šitą žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 07 17, 20:04)
o kur laikai jei geresnių metų?

1996 metų, tikrai ne nauja ir kainuoja dabar nedaug. Laikom kieme prie namo, o kai išvažiuoju į darbą, palieku prie degalinės aikštelėje, kuri nėra saugoma ir tikrai nėra saugi. Bet kad niekuo neišsiskiriantis tas mano BMW. Statau priekiu į tokį kalniuką, tai išlupti lempas būtų problema.

QUOTE(rosee @ 2009 07 17, 21:49)
Baisu, kad nesusipjautų skirtingi antifrizai  doh.gif  Bet, kaip jūs manot, gal borto kompiuteris praneštų, kad trūksta aušinimo skysčio, a?
Teks dar įlysti į rusiškus saitus, kur Pikkolo nurodė  g.gif
Dar man neaišku su tuo kondicionieriumi, gal nemoku įsijungti  blink.gif

Jei neklystu tai pas tave nėra nei borto kompiuterio, nei kondicionieriaus (sprendžiu iš tavo įdėtos prietaisų skydelio nuotraukos).
BC (borto kompiuteris) praneša kai trūksta skysčio, praneša kai trūksta bet kokio skysčio ir labai nervuoja kai kylant į kalną pradeda mirksėt ir pypsėt, kad trūksta langų skysčio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 27 liepos 2009 - 09:59
QUOTE(Levander @ 2009 07 20, 13:39)
kada jūs čia buvot  smile.gif mes tai vakar buvom, bet nei lietaus, nei bangų nebuvo  biggrin.gif

mane irgi domina...bet mums tik vairuotojo sėdynė jau žiauriai gadina vaizdą... bet kai keisim, tai ir keleivio priekinę tuo pačiu  smile.gif

Mes buvome 07 19 (sekmadienį) po pietų nulijo kaip reikiant,o apie 17 val. pakilo bangos. Išsimaudėm ir apie 22 val. išlėkėm namo. Jei jūs išvažiavote anksčiau, gal ir nematėte bangų, nes pirmoj dienos pusės jūra buvo kaip stiklas.

O dėl saugaus mašinos pastatymo tai labai ačiū PIKKOLO. Matyt ir aš laikysiu kiemuke, tiek jau to g.gif .
O aš jau važinėju po miestą viena ir sekasi visai neblogai blush2.gif . Nors pirmą kartą kaip išvažiavau tai atrodė, kad ir liemenėlę teks gręžti thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,as turiu bmv520,bet jau gal greit jo neturesiu,tikiuosi,man masiniukas kadaise kai pirkau grazus buvo,vaziuoja iki siol gerai,minkstai,bet jau ta bemsu lyga-temperaturos pakilimas,uzvirimas tai jau doh.gif doh.gif pas mane dar benzas-dujos,tai tos dujos damuse matyt ta varikli doh.gif ***** pirkau taip brangei, o tenka dabar vos ne dovanot,bet jau gyvenyme bmso nepirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 07 28, 00:08)
sveikos,as turiu bmv520,bet jau gal greit jo neturesiu,
pirkau taip brangei, o tenka dabar vos ne dovanot,bet jau gyvenyme bmso nepirksiu smile.gif

o tai už kiek pirkai ir dabar parduodi? Įdomu, kokios kainos eina g.gif
Atsakyti
rosee mano mašinos vidus:
user posted image
BC - borto kompiuterio mygtukas
user posted image
Snaigutė - kondicionierius
user posted image
Auto - automatinė klimato kontrolė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 28, 09:17)
o tai už kiek pirkai ir dabar parduodi? Įdomu, kokios kainos eina  g.gif

na dabar visu masynu kainos labai krytusiuos,pirkau uz 9000lt,nupirkus po gal 3men teko varikli remontot,galva skylus buvo.tai dar + 1.200lt tada,dabar vos uz 2000lt ima ir tai dar deretis nori,nors stovis visai nieko tik va tas varyklis mane jau uzknises doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 28, 09:18)
rosee mano mašinos vidus:

Auto - automatinė klimato kontrolė tai tikrai pas mane yra, na ir borto kompiuteris, nes švieslentėje rodo lauko tempę, ir tas laikrodukas nupieštas matytas, bet dabar atsispausdinau, bandysiu palyginti su taviške, ne aš būsiu, išsiaiškinsiu blush2.gif
Pikkolo, dėkui mirksiukas.gif

zwezda0702, oi kaip tau nepasisekė doh.gif

Rodžiau dažytojui tą naują rėžį per visą šoną, tai sakė, gali pradėt rūdyti, gana gilus unsure.gif
Atsakyti