Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Į saviškę taip pat nenorių dujų. Užtenka vyro mersas su dujomis, tai man supuvusiu kiaušu kartais dvokia laugh.gif , nors ir brangią dujinę įrangą įsidėjęs, ale vistiek doh.gif Na jis daug važinėja, taksuoja, tai jam pigiau gaunasi.
Nu bla bigsmile.gif , dabar dėl tų juostų neramu, gal reikia kokiu nagų laku užpeckioti g.gif , na truputį pafantazavau biggrin.gif
O kokį benzą pilat, gal tą ecto?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 17, 11:06)
O kokį benzą pilat, gal tą ecto?

iš nestės 95-tą
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 16, 23:16)
apžiūrėjau, tai pas mane tokios juodos, gal neinamos prekės  blink.gif

pas mus tai sidabrinės spalvos buvo... bet kad pavogė MB pastebėjo tik po kiek laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 17 liepos 2009 - 13:10
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 13, 09:06)
Mano ratlankiai irgi neprasti, o dar R17, bet slapuku nedejom, nes parduotuviniai pasirode per trumpi.     
Dabar atostogauju ir isvaziuoju i kelione, tai mano bemvukas stoves vienisas ilgai.

o kur laikai jei geresnių metų?
manoji sena, stovi po langais bet vyro gerų metų tai tik saugomoj aptvertoj ir po stogu, eina peklon kiekvienas įbrėžimas skaudus lotuliukas.gif
o kelionių metų ypatingai, kai šiaušėm ilgam pakeliauti po šri lanką pirmas veiksmas ką padarėme, davėm tams argui uždirbti bet už tai saugojo kaip savo akį mūsų gražuoliuką. nes šiaip būna visokių nesamonių ir ten ax.gif

o dujas kad ir brc į bmw nestatyčiau, nebent stiprus variklis tikrai ne dvilitriniam schmoll.gif
Atsakyti
labas bemwistes drinks_cheers.gif

Vairuoju bmw jau tris metus, beabejo jau ta pati (kupine kregzde) tikrai nusibodo unsure.gif ir ypac kai db ju ant kiekvieno kampo pilna doh.gif bet deja kainos taip krite, kad parduot ner prasmes blush2.gif

tikrai nesigailiu, kad ja pirkau. pries tris metus jos tikrai nebuvo, nei nuvalkiotos ir tikrai padoriai atrode smile.gif
zinoma pataikiau ant gero varianto, nors visi atkalbinejo, pasakojo, kad is servisu neislysiu, bet man pasiseke thumbup.gif thumbup.gif mano maziukas tikrai manes nebuvo nuvyles ax.gif
ne tik, kad gerai atrode wub.gif bet ir buvo patikima, gerai vaziuojanti masinyte smile.gif

Atsakyti
Nuvariau į Senius, tai prie to pačio galvoju pasiimsiu antifrizo. Nu ir ką, konsultantas klausia, o koks pas jus, ponia blink.gif ? Pasirodo yra dviejų spalvų doh.gif tai nugriebiau ne ružavą, gal tiks, kol kas bagažinėje palikau unsure.gif
Namie diedo klausiu kokio man reikia, tai tas atsipūtęs nesiteikė nieko man paaiškinti, o į mano klausimą atsakė klausimu.
Tai va, likau blondinė lotuliukas.gif , net atsinešiau tą knygutę namo, kur vokiškas aprašymas ir bandau kažką suprasti doh.gif
Baisu, kad nesusipjautų skirtingi antifrizai doh.gif Bet, kaip jūs manot, gal borto kompiuteris praneštų, kad trūksta aušinimo skysčio, a?
Teks dar įlysti į rusiškus saitus, kur Pikkolo nurodė g.gif
Dar man neaišku su tuo kondicionieriumi, gal nemoku įsijungti blink.gif
Nu bla, tamsus miškas ir juodi negrai lotuliukas.gif , nu bet karšta, ką daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 17, 20:49)
Nuvariau į Senius, tai prie to pačio galvoju pasiimsiu antifrizo. Nu ir ką, konsultantas klausia, o koks pas jus, ponia  blink.gif ? Pasirodo yra dviejų spalvų  doh.gif  tai nugriebiau ne ružavą, gal tiks, kol kas bagažinėje palikau  unsure.gif
Namie diedo klausiu kokio man reikia, tai tas atsipūtęs nesiteikė nieko man paaiškinti, o į mano klausimą atsakė klausimu.
Tai va, likau blondinė  lotuliukas.gif , net atsinešiau tą knygutę namo, kur vokiškas aprašymas ir bandau kažką suprasti  doh.gif
Baisu, kad nesusipjautų skirtingi antifrizai  doh.gif  Bet, kaip jūs manot, gal borto kompiuteris praneštų, kad trūksta aušinimo skysčio, a?
Teks dar įlysti į rusiškus saitus, kur Pikkolo nurodė  g.gif
Dar man neaišku su tuo kondicionieriumi, gal nemoku įsijungti blink.gif
Nu bla, tamsus miškas ir juodi negrai  lotuliukas.gif , nu bet karšta, ką daryti  lotuliukas.gif

Kokia ten pas tave "kondiske",kad nemoki ijungti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ingakalnis @ 2009 07 17, 19:04)
o kur laikai jei geresnių metų?
manoji sena, stovi po langais bet vyro gerų metų tai tik saugomoj aptvertoj ir po stogu, eina peklon kiekvienas įbrėžimas skaudus  lotuliukas.gif
o kelionių metų ypatingai,  kai šiaušėm  ilgam pakeliauti po šri lanką pirmas veiksmas ką padarėme, davėm tams argui uždirbti bet už tai saugojo kaip savo akį mūsų gražuoliuką. nes šiaip būna visokių nesamonių ir ten  ax.gif

o dujas kad ir brc į bmw nestatyčiau, nebent stiprus variklis tikrai ne dvilitriniam  schmoll.gif

Protingai padarete,geriau daugiau sumoketi, bet grizus rasti savo turta sveika-neapgadinta mirksiukas.gif
Kai persikeleme i nama, musu saugojimo problemos issisprende tongue.gif
Atsakyti
Ingakalnis, gerą mintį pakišai. Saviškę, kai išvažiuosiu, taip pat į aikštelę pastatysiu, bus ramiau.
Nu kokia liūtis praėjo, visa gatvelė plaukia, kaip ryt reiks iki savo BMWuškės dasigauti doh.gif, palikau ant pavaros, o taip knietėjo rankinį stabdį įjungti, na gal nenunešė vanduo unsure.gif , na aš čia truputį pafantazavau lotuliukas.gif
Tiesa, antifrizą pataikiau nupirkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 19 liepos 2009 - 20:54
QUOTE(rosee @ 2009 07 19, 20:52)
Ingakalnis, gerą mintį pakišai. Saviškę, kai išvažiuosiu, taip pat į aikštelę pastatysiu, bus ramiau.
Nu kokia liūtis praėjo, visa gatvelė plaukia, kaip ryt reiks iki savo BMWuškės dasigauti  doh.gif, palikau ant pavaros, o taip knietėjo rankinį stabdį įjungti, na gal nenunešė vanduo  unsure.gif , na aš čia truputį pafantazavau  lotuliukas.gif
Tiesa, antifrizą pataikiau nupirkt  biggrin.gif

O, as nezinau koks antifrizas pilasi i maniske g.gif I buvuse tai melynas, o i sia dar neteko pilti smile.gif
Ar toli savo auto palieki nakciai?
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 07 19, 22:15)
Ar toli savo auto palieki nakciai?

Kai vyrai normalūs, ne psichai, tai nereikia žmonoms pačioms rūpintis nei plovimais, nei kuru nei visokiais aušinimo skysčiais nei tepalais, deja.., man nepasisekė, maniškis baisiai niršta, kad galiu kur noriu ir kada noriu be jo malonės ir žinios išvažiuoti.. , na ir eina jis kaku, viską ir be jo išsiaiškinsiu lotuliukas.gif
Mašina netoli, bet pro langą nesimato.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 20, 06:59)
Kai vyrai normalūs, ne psichai, tai nereikia žmonoms pačioms rūpintis nei plovimais, nei kuru nei visokiais aušinimo skysčiais nei tepalais, deja.., man nepasisekė, maniškis baisiai niršta, kad galiu kur noriu ir kada noriu be jo malonės ir žinios išvažiuoti.. , na ir eina jis kaku, viską ir be jo išsiaiškinsiu  lotuliukas.gif
Mašina netoli, bet pro langą nesimato.

Manau cia vyru liga tokia lotuliukas.gif Jiems keista,kad vairuoji, o dar keisciau, kai ir apie automobili nusimanai lotuliukas.gif
Tai per lietu toli nereikia kulniuoti iki automobilio biggrin.gif Pamenu, kai pas anyta laikeme savo buvuse,tik buvome nusipirke,kaip man igrizdavo tas vaiksciojimas.Kol pasiimi automobili, grizus vakare turi vel nuvaryti fui doh.gif Kai nusibodo visa tai, spjoveme i viska ir palikome kieme. biggrin.gif
Atsakyti
Laba rytą,
Mes jau po pajūrio...Niu ir lietutis nupplovė mus bigsmile.gif , ale ir bangos buvo nuostabios mirksiukas.gif .

Norėjau Jūsų paklausti ar kuri nors esate keitusi sėdynių užvilkimus, pas mane ir priekinė ir šalia vairuotojo esant yra gerokai patrinta, visą vaizdą gadina. Gal kas žinote maždaug tą procesą, kiek tai užtrunka ir kokios maždaug kainos? domina NUO ODOS iki kokio audinio blush2.gif
Atsakyti