QUOTE(rosee @ 2009 07 15, 19:42)
Lovely, džiaukis, kad papuolei ant vietinių vagiukų, galėjo ir primušti .
Darbe pasakojo, kad irgi pnš. nuvaikė vagis nuo mašinų, bet anie sugryžo ir apšaudė namo langus
Oi, nžn ant ko gali "užsirauti"
.
Kiemuose tikriausiai plėšikauja vietinės reikšmės pradedantieji arba pagal užsakymą.
Manau, kad vietiniai buvo.Tuo metu gyvenau pas mama ir pries vagyste, mama per langa pamate besisukiojancius aplink automobili du pacukus.Plius masina kauke, kuri niekada pas mane nekaukdavo be reikalo.Dar manau, gera signalke gali isgelbeti nuo ivairiu vagiu, zinoma jei masina stovi po langais.
Apturejau automagnetolos vagyste, bet is buvusio BMW,kauke masina dienos metu,bet nekreipiau demesio, tik buvau grizusi.Skambutis i duris, kaimynas atejo ir pranese, kad stiklas ismustas,as juokais, sakau, ka tik grizau---juokaujate
Buvo diena, apie 14val.Taigi, idedu skelbima,kad dingo automagnetola tokia ir tokia, plius jos be pultelio negalejai valdyti,o jis liko masinoje.Paskambino man, bet as pasakiau, kad vyras perskambins,tai buvo klaida.Kadangi vyro tel. numeris baigiasi 00002,jie pamane, kad is policijos ir pradingo.Policijai, perdaveme ju numeri ir t.t.,bet ju nerado,kaip visada