Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Levander @ 2009 07 15, 20:56)
mums tai buvo moldingus pavogę...

o kas čia tokie?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 16, 07:24)
o kas čia tokie?

lietuviškai apdailinės juostos, šonuose per dureles ir sparnus, kartais ir per bamperį, labai einama prekė doh.gif kaip ir priešrūkiniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 15, 19:42)
Lovely, džiaukis, kad papuolei ant vietinių vagiukų, galėjo ir primušti  unsure.gif .
Darbe pasakojo, kad irgi pnš. nuvaikė vagis nuo mašinų, bet anie sugryžo ir apšaudė namo langus  blink.gif 
Oi, nžn ant ko gali "užsirauti"  doh.gif .
Kiemuose tikriausiai plėšikauja vietinės reikšmės pradedantieji arba pagal užsakymą.

Manau, kad vietiniai buvo.Tuo metu gyvenau pas mama ir pries vagyste, mama per langa pamate besisukiojancius aplink automobili du pacukus.Plius masina kauke, kuri niekada pas mane nekaukdavo be reikalo.Dar manau, gera signalke gali isgelbeti nuo ivairiu vagiu, zinoma jei masina stovi po langais.
Apturejau automagnetolos vagyste, bet is buvusio BMW,kauke masina dienos metu,bet nekreipiau demesio, tik buvau grizusi.Skambutis i duris, kaimynas atejo ir pranese, kad stiklas ismustas,as juokais, sakau, ka tik grizau---juokaujate lotuliukas.gif Buvo diena, apie 14val.Taigi, idedu skelbima,kad dingo automagnetola tokia ir tokia, plius jos be pultelio negalejai valdyti,o jis liko masinoje.Paskambino man, bet as pasakiau, kad vyras perskambins,tai buvo klaida.Kadangi vyro tel. numeris baigiasi 00002,jie pamane, kad is policijos ir pradingo.Policijai, perdaveme ju numeri ir t.t.,bet ju nerado,kaip visada tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 07 16, 10:15)
ka tik grizau---juokaujate lotuliukas.gif Buvo diena, apie 14val

irnesakyk.gif jiems daug laiko nereikia... ex B užėjo pas mane 15 min palikęs mašiną, grįžo - posūkių nebėr
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 16, 09:37)
irnesakyk.gif jiems daug laiko nereikia... ex B užėjo pas mane 15 min palikęs mašiną, grįžo - posūkių nebėr

Manau, jie savo taikini nusiziuri lotuliukas.gif Juokas juokais, bet rupesciu ir vargo yra, po vagiu apsvarinimo.
Tai,kaip rieda jusu masiniukai?Issilakstete visos...atostogos ah ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 16, 06:58)
lietuviškai apdailinės juostos, šonuose per dureles ir sparnus, kartais ir per bamperį, labai einama prekė doh.gif kaip ir priešrūkiniai unsure.gif

apžiūrėjau, tai pas mane tokios juodos, gal neinamos prekės blink.gif
Kažkaip nemačiau bmwų su nulaupytom tomis juostomis, bet mūsų ankstesniam mersui tai buvo nulupę, net mačiau per langą vagiukus, tik sukaukė signalkė, dviese vagiukai su beisbolkėm per šonus sudavė, tai tos apdailinės ir iššoko, ten ant plasmasių pritvirtinos, rėkiau, bet kol nuo 5a nulipau, tie nuvarė sau. Dabar mąstau, gal ir gerai, o tai būtų man dar pačiai šonus aptalžę ir po to gaudyk vėją laukuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 07 04, 22:31)
o gal kas žinot, kiek kainuotų draudimas? mašina 1991m, man 25m ir 5 mėn stažas  blush2.gif
kad pigiau būtų, ant Mb apdraudėm 3mėnesiam, tai rizikuoju  blush2.gif bet dabar ant amnęs galvojam drausti... kad paskui per tą taupymą nebūtų taip, kad dar daugiau sumokėsim, nei drausdami  biggrin.gif mentai vieną kartą buvo sustabdę, bet draudimo neprašė  blush2.gif

mes tai imam šeimyninį (ar kaip ten jis vadinasi) draudimą,nu B draudžia ant mūsų abiejų,tai jam prie savo draudimo kažkiek reikia primokėt ir viskas,nes man vienai būtų ženkliai brangiau unsure.gif

labutis 4u.gif biggrin.gif

aš važinėju su BMW 95m. compact bigsmile.gif nu man ji nerealiai patinka wub.gif ir kuro ima labai nedaug,nes įdėjom dujas wub.gif tik truputį bijau žiemos kai galas varomas unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 16, 23:16)
apžiūrėjau, tai pas mane tokios juodos, gal neinamos prekės  blink.gif

tai juodos kaip tik einamos smile.gif juk spalvotų betkam neprakiši g.gif

QUOTE(No-name? @ 2009 07 17, 08:20)
tik truputį bijau žiemos kai galas varomas  unsure.gif  rolleyes.gif

gražiai eik į posūkius ir viskas gerai us mirksiukas.gif kiek čia tos žiemos pas mus ax.gif

o tai apsimokėjo dėt dujas? daug važinėji?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 17, 08:22)
tai juodos kaip tik einamos smile.gif juk spalvotų betkam neprakiši g.gif
gražiai eik į posūkius ir viskas gerai us mirksiukas.gif kiek čia tos žiemos pas mus ax.gif

o tai apsimokėjo dėt dujas? daug važinėji?

labai apsimokėjo,jos mums jau atsipirko thumbup.gif tiesioginis įpurškimas,tai važiuoja kaip ant benzino,visai nejaučiu skirtumo. Ima apie 10ltr.dujų,tai kai kaina tokia,tikrai apsimoka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(No-name? @ 2009 07 17, 09:25)
labai apsimokėjo,jos mums jau atsipirko  thumbup.gif  tiesioginis įpurškimas,tai važiuoja kaip ant benzino,visai nejaučiu skirtumo. Ima apie 10ltr.dujų,tai kai kaina tokia,tikrai apsimoka  bigsmile.gif

tai turbūt nebrangias dėjot blush2.gif nors jei nenauja mašina, gal ir galima unsure.gif nes būna kas už du ir daugiau tūkst. deda, tai čia jau reik skaičiuot, ar apsimoka...

aš asmeniškai vengiu mašinų su dujom unsure.gif o jei vairuotojas dar ir rūko mašinoj, tai visai nesėdu schmoll.gif su vaiku tuo labiau nesėsčiau schmoll.gif mačiau, kaip kartą sprogo mašina dėl dujų, mačiau lakstantį degantį žmogų ir t.t. tai turiu nusistatymą..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 17, 08:40)
tai turbūt nebrangias dėjot blush2.gif nors jei nenauja mašina, gal ir galima unsure.gif nes būna kas už du ir daugiau tūkst. deda, tai čia jau reik skaičiuot, ar apsimoka...

aš asmeniškai vengiu mašinų su dujom unsure.gif o jei vairuotojas dar ir rūko mašinoj, tai visai nesėdu schmoll.gif su vaiku tuo labiau nesėsčiau schmoll.gif mačiau, kaip kartą sprogo mašina dėl dujų, mačiau lakstantį degantį žmogų ir t.t. tai turiu nusistatymą..

mūsų ir kainavo virš 2000lt. bet jau ir atsipirko thumbup.gif pas mus BRC,dėjom visiškai naują įrangą.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 17, 08:40)

Su sia tavo nuomone visiskai sutinku. 4u.gif Nepykite, kas turite dujas isideje, as pries dujas ax.gif Nebent butu gamykliskai imontuotos dazniausiai Saab'uose buna,bet ir tai abejociau g.gif Kiek turejau auto, o nuredeti tenka daug km,nesidejau nei i viena duju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(No-name? @ 2009 07 17, 07:20)
aš važinėju su BMW 95m. compact  bigsmile.gif  nu man ji nerealiai patinka  wub.gif  ir kuro ima labai nedaug,nes įdėjom dujas  wub.gif  tik truputį bijau žiemos kai galas varomas  unsure.gif  rolleyes.gif

Sveika prisijungusi i sm BMW'ciu kluba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti