Tikiu . Bet nieko, labai pasistengiu ir man pavyks
QUOTE(rosee @ 2009 07 13, 10:30)
tai, kad įsukti slapukai, bet iš turgaus
pikkolo, gali nerasti ratų, nors turginius įsisuktumei
pikkolo, gali nerasti ratų, nors turginius įsisuktumei
Abejoju, jei ka domino tai jau butu pasieme. O parduotuviniai per trumpi mano ratlankiam, reiktu uzsakyti kad padarytu. Tad atsisakem tos minties.
QUOTE(zuzla @ 2009 07 13, 10:46)
tik nesugalvok pirkt 225 pločio, rinkis 195
Ziemines E39 yra rekomenduojamos R15 205/65. Vasarines gali buti platesnes ir didesnes. Pas mane vasarines R17 235/45, ziemines R15 195/65.
Ką tik pati suvažinėjau iki uošvių ir atgal
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 07 13, 20:26)
Su tuo ir sveikiname
pagaliau ir aš savo senutę nufotkinau tik galas truputuką nusileidęs, nes prikrauta daug vandens iš šaltinio
Papildyta:
LOVELY, tik dabar perskaičiau, kaip su vagiukais kariavai... nu drąsi tu moteris
Papildyta:
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 07 13, 10:14)
Pasirodom, kad susipažintume
LOVELY, tik dabar perskaičiau, kaip su vagiukais kariavai... nu drąsi tu moteris
QUOTE(Levander @ 2009 07 13, 23:12)
pagaliau ir aš savo senutę nufotkinau tik galas truputuką nusileidęs, nes prikrauta daug vandens iš šaltinio
Papildyta:
Papildyta:
O jau ratų gražumas , čia jau mano vyras paveizietų. Aš saviškiui irgi pasakojau apie Lovely, sakau drąsi motierka kaip kaži kas
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 07 13, 20:26)
Perskaičiau "Ką tik suvažinėjau uošvį" , jau visai akys apspango nuo brėžinių darymo..
QUOTE(rosee @ 2009 07 14, 11:20)
Perskaičiau "Ką tik suvažinėjau uošvį" , jau visai akys apspango nuo brėžinių darymo..
Oi negaliu kaip juokiausi
QUOTE(rosee @ 2009 07 14, 11:20)
aš ir pirmąkart taip perskaičiau
Aciu visoms uz pagyras---savo turta sagau, kaip suo
mums tai buvo moldingus pavogę... bet tą pačią naktį dar ir kituose kiemuose nuo BMW juos pavogė
tai jau tų brangių nebedėjom, užsiklijavom paprastesnius
tai jau tų brangių nebedėjom, užsiklijavom paprastesnius