Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Tikiu 4u.gif . Bet nieko, labai pasistengiu ir man pavyks 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 13, 10:30)
tai, kad įsukti slapukai, bet iš turgaus  unsure.gif

pikkolo, gali nerasti ratų, nors turginius įsisuktumei  g.gif

Abejoju, jei ka domino tai jau butu pasieme. O parduotuviniai per trumpi mano ratlankiam, reiktu uzsakyti kad padarytu. Tad atsisakem tos minties.

QUOTE(zuzla @ 2009 07 13, 10:46)
tik nesugalvok pirkt 225 pločio, rinkis 195 smile.gif

Ziemines E39 yra rekomenduojamos R15 205/65. Vasarines gali buti platesnes ir didesnes. Pas mane vasarines R17 235/45, ziemines R15 195/65.
Atsakyti
Ką tik pati suvažinėjau iki uošvių ir atgal tease.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 07 13, 20:26)
Ką tik pati suvažinėjau iki uošvių ir atgal tease.gif  yahoo.gif

Su tuo ir sveikiname 4u.gif
Atsakyti
pagaliau ir aš savo senutę nufotkinau blush2.gif blush2.gif blush2.gif tik galas truputuką nusileidęs, nes prikrauta daug vandens iš šaltinio biggrin.gif blush2.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 07 13, 10:14)
Pasirodom, kad susipažintume

thumbup.gif wub.gif

LOVELY, tik dabar perskaičiau, kaip su vagiukais kariavai... nu drąsi tu moteris lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 13 liepos 2009 - 22:05
QUOTE(Levander @ 2009 07 13, 23:12)
pagaliau ir aš savo senutę nufotkinau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif tik galas truputuką nusileidęs, nes prikrauta daug vandens iš šaltinio  biggrin.gif  blush2.gif
user posted image
Papildyta:

thumbup.gif  wub.gif

LOVELY, tik dabar perskaičiau, kaip su vagiukais kariavai... nu drąsi tu moteris  lotuliukas.gif  thumbup.gif

O jau ratų gražumas blush2.gif blush2.gif , čia jau mano vyras paveizietų. Aš saviškiui irgi pasakojau apie Lovely, sakau drąsi motierka kaip kaži kas yess.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 07 13, 20:26)
Ką tik pati suvažinėjau iki uošvių ir atgal tease.gif  yahoo.gif

Perskaičiau "Ką tik suvažinėjau uošvį" blink.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , jau visai akys apspango nuo brėžinių darymo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 14 liepos 2009 - 10:21
QUOTE(rosee @ 2009 07 14, 11:20)
Perskaičiau "Ką tik suvažinėjau uošvį"  blink.gif doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  , jau visai akys apspango nuo brėžinių darymo..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi negaliu kaip juokiausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 14, 11:20)
Perskaičiau "Ką tik suvažinėjau uošvį"  blink.gif doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  , jau visai akys apspango nuo brėžinių darymo..

aš ir pirmąkart taip perskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyras---savo turta sagau, kaip suo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lovely, džiaukis, kad papuolei ant vietinių vagiukų, galėjo ir primušti unsure.gif .
Darbe pasakojo, kad irgi pnš. nuvaikė vagis nuo mašinų, bet anie sugryžo ir apšaudė namo langus blink.gif
Oi, nžn ant ko gali "užsirauti" doh.gif .
Kiemuose tikriausiai plėšikauja vietinės reikšmės pradedantieji arba pagal užsakymą.
Atsakyti
mums tai buvo moldingus pavogę... bet tą pačią naktį dar ir kituose kiemuose nuo BMW juos pavogė doh.gif
tai jau tų brangių nebedėjom, užsiklijavom paprastesnius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 15 liepos 2009 - 20:57