QUOTE(rosee @ 2009 07 12, 07:46)
Sveikutė, neliūdėk, še imk baliončiką nuo mūsų visų, ne tokia ir prasta ta mašina BMW, netgi sakyčiau graži, patogi, tik galėtų mažiau valgyti
O su lėtomis, mieste lb sunku. Vienu tarpu važinėjau su 200 mersu dyzeliu, tai, kol jis išpuškuodavo, buvo kančia iš savo keliuko į gatvę įsukt, kad kas neįvažiuotų , o čia visada žinau, kad spėsiu ir mano žirgelis nepaves
Šiaip tai ir aš mažai žinau, bet su panų pagalba, daug ką sužinojau šiame forume Svarbiausia, kad nei viena nepasijuokė iš žioplų klausimų
O su lėtomis, mieste lb sunku. Vienu tarpu važinėjau su 200 mersu dyzeliu, tai, kol jis išpuškuodavo, buvo kančia iš savo keliuko į gatvę įsukt, kad kas neįvažiuotų , o čia visada žinau, kad spėsiu ir mano žirgelis nepaves
Šiaip tai ir aš mažai žinau, bet su panų pagalba, daug ką sužinojau šiame forume Svarbiausia, kad nei viena nepasijuokė iš žioplų klausimų
Ačiū labai Rosse, smagu, kad taip šiltai priimat O tai su baime čia rašiau, atrodo išsijuoksite iš tokios glušiukės ir einiu iš namų O Jūs taip šiltai...
Na, o pirkimas gavosi labai greitas Aš slapčia rinkau pinigėlius auto. Mat turiu dvynukes ir su autobusu važinėti jau gan sunku , o reikalų juk visokių pasitaiko, reikia daug makaluotis. Tada turėdavau prašyti visų giminių ir artimųjų pavežk ten ar ten .Tad ketvirtadienį vėl reikėjo važiuoti ir nebuvo kam pavežti, vakare kilo barnis, kad jau užkniso taip...Vyras tai ką siūlai? Sakau turiu susitaupiusi pinigėlį - nupirk . Tai jis vieną pagal skelbimą pažiūrėjo, o sekančią dieną nulėkė iki AUTO TURAGAUS ir jau skambina, kad nupirko . Tai, va...Kad bus BMW, tai net neabejojau, nes mano vyras dėl jų tiesiog alpsta ir man jie labai patinka , bet kad 2,5 l ir niamnioja tiek kuro tai buvau apakus . Tai irgi vyras iš karto liepė perjunginėti bėgius taip kaip Jūs čia dalinotės patirtimi .
Vakar važiavome iki sodų, o ten keliukas baisus, duobė ant duobės. Tai ir velkuosi ant 20 km/h, saugau vyro ratus, o paskui mane mergina su BMW IRGI turi vilktis, tai kai a6 jau nusukau ir ji galėjo laisvai pravažiuoti, tai tokiu žvilgsneliu nužvelgė , galvoju, tai negi taip sunku pakentėti, juk matai, kad važiuoju su lapu ant šiknos - pakentėk biški, susigadino nuotaika, bet išgyvensim
Pasirodom, kad susipažintume