Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rosee @ 2009 07 12, 07:46)
Sveikutė, neliūdėk, še imk baliončiką  4u.gif  nuo mūsų visų, ne tokia ir prasta ta mašina BMW, netgi sakyčiau graži, patogi, tik galėtų mažiau valgyti  lotuliukas.gif
O su lėtomis, mieste lb sunku. Vienu tarpu važinėjau su 200 mersu dyzeliu, tai, kol jis išpuškuodavo, buvo kančia iš savo keliuko į gatvę įsukt, kad kas neįvažiuotų  doh.gif , o čia visada žinau, kad spėsiu ir mano žirgelis nepaves  ax.gif
Šiaip tai ir aš mažai žinau, bet su panų pagalba, daug ką sužinojau šiame forume g.gif Svarbiausia, kad nei viena nepasijuokė iš žioplų klausimų  lotuliukas.gif

Ačiū labai Rosse, smagu, kad taip šiltai priimat wub.gif O tai su baime čia rašiau, atrodo išsijuoksite iš tokios glušiukės ir einiu iš namų pomidorai2.gif angel_sadangel.gif O Jūs taip šiltai... wub.gif
Na, o pirkimas gavosi labai greitas Aš slapčia rinkau pinigėlius auto. Mat turiu dvynukes ir su autobusu važinėti jau gan sunku schmoll.gif , o reikalų juk visokių pasitaiko, reikia daug makaluotis. Tada turėdavau prašyti visų giminių ir artimųjų pavežk ten ar ten doh.gif .Tad ketvirtadienį vėl reikėjo važiuoti ir nebuvo kam pavežti, vakare kilo barnis, kad jau užkniso taip...Vyras tai ką siūlai? Sakau turiu susitaupiusi pinigėlį - nupirk rolleyes.gif . Tai jis vieną pagal skelbimą pažiūrėjo, o sekančią dieną nulėkė iki AUTO TURAGAUS ir jau skambina, kad nupirko blink.gif . Tai, va...Kad bus BMW, tai net neabejojau, nes mano vyras dėl jų tiesiog alpsta ir man jie labai patinka wub.gif , bet kad 2,5 l ir niamnioja tiek kuro tai buvau apakus blink.gif . Tai irgi vyras iš karto liepė perjunginėti bėgius taip kaip Jūs čia dalinotės patirtimi drinks_cheers.gif .
Vakar važiavome iki sodų, o ten keliukas baisus, duobė ant duobės. Tai ir velkuosi ant 20 km/h, saugau vyro ratus, o paskui mane mergina su BMW IRGI turi vilktis, tai kai a6 jau nusukau ir ji galėjo laisvai pravažiuoti, tai tokiu žvilgsneliu nužvelgė , galvoju, tai negi taip sunku pakentėti, juk matai, kad važiuoju su lapu ant šiknos - pakentėk mirksiukas.gif verysad.gif biški, susigadino nuotaika, bet išgyvensim thumbup.gif
Pasirodom, kad susipažintume
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 07 13, 10:14)
biški, susigadino nuotaika, bet išgyvensim thumbup.gif

Pasirodom, kad susipažintume

oi, nėr čia ko dėl tokių gadintis nuotaiką - jei jai labai reikėtų, galėjo apvažiuot irnesakyk.gif vadinas nereikėjo ax.gif tokiems (-ioms), jei palydi žvilgsniu, dar linktelnu galva - "ką nori" bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 07 13, 07:48)
slaptus varztus isuktum, tik ne is turgaus ir niekas nevogtu, nei masinos nei ratu

tai, kad įsukti slapukai, bet iš turgaus unsure.gif
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 13, 08:06)
Mano ratlankiai irgi neprasti, o dar R17, bet slapuku nedejom, nes parduotuviniai pasirode per trumpi.     
Dabar atostogauju ir isvaziuoju i kelione, tai mano bemvukas stoves vienisas ilgai.

pikkolo, gali nerasti ratų, nors turginius įsisuktumei g.gif
Dabartiniai manieji 225/502R17 984Y XL, nusirašiau, kad žinočiau kokių žieminių ieškotis.
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 07 13, 09:14)
matai, kad važiuoju su lapu ant šiknos - pakentėk mirksiukas.gif verysad.gif biški, susigadino nuotaika, bet išgyvensim thumbup.gif

prajuokinai su tuo lapu lotuliukas.gif , šiaip reikėjo, jei buvo galimybė, į šoną pasitraukti ir praleisti mirksiukas.gif Ir šiaip šaunuolė, tikrai, su vaikais prapultis be mašinos doh.gif
Graži mašinytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 13, 10:30)
Dabartiniai manieji 225/502R17 984Y XL, nusirašiau, kad žinočiau kokių žieminių ieškotis.

tik nesugalvok pirkt 225 pločio, rinkis 195 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 13, 09:46)
tik nesugalvok pirkt 225 pločio, rinkis 195 smile.gif

o kodėl?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 13, 10:49)

slidžiame kelyje stabiliau laikosi mašina siauresnėm padangom - kuo platesnės padangos, tuo didesnis slydimo paviršius, ane? smile.gif ir jei pasitaikys per gausiai iškritusį sniegą važiuot (visos žinom, kaip greitai reaguoja į sniegą sniego valymo mašinos), siauresnės padangos jį raižo geriau, negu platesnės
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 13, 10:01)
slidžiame kelyje stabiliau laikosi mašina siauresnėm padangom

o ba blink.gif , link mano darbo amžinai būna nevalytas kelias.
Zuzla, dėkui, rimtas argumentas drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 13, 11:07)
o ba  blink.gif , link mano darbo amžinai būna nevalytas kelias.
Zuzla, dėkui, rimtas argumentas  drinks_cheers.gif .

aš į darbą per miestą važiuoju, tai šiaip valo, bet paveluotai biggrin.gif kai pasitaiko daug sniego, tai doh.gif tik ir jauti kaip mašiną į visas puses nešioja... bet iš kitos pusės, kaip gražu plačios padangos wub.gif wub.gif ir nežinai, ar verta dėl mūsų "3-jų sav." žiemos atsisakyt to grožio unsure.gif
Atsakyti
Zuzla, ar man vaidenasi ar iš tikro tu orchių auginimo fanė?
Grožis grožiu, bet, kai po kelią nešioja, nėr baisiau. Šią žiemą ne kartą man teko tokia laimė, baisu buvo, kad į stulpą ar keltkraštyje paliktas mašinas įčiuož doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 13, 11:27)
Zuzla, ar man vaidenasi ar iš tikro tu orchių auginimo fanė?

kai po kelią nešioja, nėr baisiau

nu turiu keletą ax.gif blush2.gif

arba kai sustoji šalutiniame ir bandyt pradėt judėt per sniegą doh.gif yra pas mus tokia vietikė, tai sunkiai... kol įsivažiuoji, žiūrėk jau ir atlekia pagrindiniu
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 13, 10:30)
tai, kad įsukti slapukai, bet iš turgaus  unsure.gif

pikkolo, gali nerasti ratų, nors turginius įsisuktumei  g.gif

prajuokinai su tuo lapu  lotuliukas.gif  , šiaip reikėjo, jei buvo galimybė, į šoną pasitraukti ir praleisti  mirksiukas.gif  Ir šiaip šaunuolė, tikrai, su vaikais prapultis be mašinos  doh.gif
Graži mašinytė  thumbup.gif

Niu vat už tad, kad nebuvo kur trauktis - tikrai pasitraukčiau mirksiukas.gif O mokintis man dar reikės labai daug...Vakar vyras nustebo, kad prisistabdau su kaire koja doh.gif Galiu juokinti visus su savo važiavimo pradžiamoksliu lotuliukas.gif . Niu nieko, po metų važiuosiu geriau. Bet kiek aš čia info persiskaičiau, kaip man dabar smagu, kiek patarimų, niu šaunios mamos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 07 13, 10:45)
prisistabdau su kaire koja

tegu tik džiaugiasi, kad aplamai pristabdei mirksiukas.gif Niekis, pasipraktikuosi ir bus okei. Sunkiausia prisiparkuoti.
Atsakyti