Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Vairuoju 96m grazuoli 730. Ryja daug, zeminta, visi langai tonuoti, bet as ja be proto myliu. Sudejo vyras aparatura original is alpinos isimta, tai vazineju ir kaifuoju smile.gif Geresnes masinytes neisivaizduoju, ir net negalvoju apie kita smile.gif
Atsakyti
Tai man šoninių stiklų tonavimo panaikinimas kainuos 2x30Lt, nu pigiau nei bauda doh.gif
Kažin, gal kur galima gauti kokią pažymą, kad tonavimas atitinka standartus, nors, kai pagalvoju, jei kaskart stabdys ir trukdys, plius dar ras ko prisikabinti, pigiau bus tuos langus nušviesinti. Be to mane jie erzina, kai reikia parkuotis.
Oi, tik, bla, nežinau "kuda padatsa" meistrų ieškoti rolleyes.gif
Šįryt taip skubėjau į darbą, tai taip mane sutrukdė tie mentai, kad nemoku apsakyti, tai gerai, kad dar spėjau, nors turėjau tokių darbų.
Nors gerai, kad laimingai baigėsi, tik įspėjo ir prigazdino, kad mane tipo gaudys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 09, 19:24)
Tai man šoninių stiklų tonavimo panaikinimas kainuos 2x30Lt, nu pigiau nei bauda  doh.gif
Kažin, gal kur galima gauti kokią pažymą, kad tonavimas atitinka standartus, nors, kai pagalvoju, jei kaskart stabdys ir trukdys, plius dar ras ko prisikabinti, pigiau bus tuos langus nušviesinti. Be to mane jie erzina, kai reikia parkuotis.
Oi, tik, bla, nežinau "kuda padatsa" meistrų ieškoti  rolleyes.gif
Šįryt taip skubėjau į darbą, tai taip mane sutrukdė tie mentai, kad nemoku apsakyti, tai gerai, kad dar spėjau, nors turėjau tokių darbų.
Nors gerai, kad laimingai baigėsi, tik įspėjo ir prigazdino, kad mane tipo gaudys  doh.gif

Kai neturi ka veikti,tai ir gazdina.Mano niaukti galiniai, bet plevele nepatinka,teks perklijuoti, su tokia pirkau.Kiek turejau auto, visus galinius ir keleivio soninius tamsiniau,tik darbine netamsinta,tai kazkokia keista g.gif per sviesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei mazos masiniukes nekreipiu demesio tamsinti stiklai ar ne, jei rimtesne patinka, kai tamsinti siklai, kai galvos styro pro galini langa...ne man mirksiukas.gif
Neturiu ko slepti, bet vaikams kelioneje saulute,taip nesviecia pro tamsintus. biggrin.gif
Atsakyti
tai galinis ir šoniniai galinių kelevių langai gali būti tamsinti kad ir juodom užuolaidom gali būti užtraukti, o vat priekinio ir šoninių priekinių tonavimas gali būti tik gamyklinis arba normos ribos g.gif tai prie rosee prisikabino, taip suprantu, dėl priekinių šoninių g.gif

man irgi patinka niaukti galiniai langai, maniškės tokie cool.gif bet nejaučiu diskomforto ir vairuodama netamsinta MB mašiną smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos!!!
Noriu ir as pasakyti -- Kad esu pikta nuo 9 val . Viska nuo pradziu
. Vaziuoju masina i servisa priduoti, pastaciau ten kur i praeijusi karta, praejo 3 vyrukai salia nieko ne pasake, atvaziavo vienas, sako tavo, sakau mano. Sako ne galima statyti cia (bet ne viena zenkla nera), pradejo man nuotaika gadinti. As jam sakau, miegojai gal prastai, jegu normalej paprasysi patrausiu masina. Sakau, vienas atvaziavo su masina pastate cia, sako kokia masina, as i parodziau, jis sako, cia direktorio pavad. Sakau ir ka jam galima. A jis - ir cia masina pardavimuj. Vo, sakau normalej. Su tokia masina vazinetis .Sako as tau ANTKAINI paskaiciuosiu. Sakau tik ne pamirsk . Atidaviau raktus, ziuriu ateina tak piktas (su maike kaip is Havaju), sako tu jai antkaini paskaiciuok, tas sako ne gasdinkyte moteriska. Tas is Havaju- as jau su direktoru pasnekejau. . Blin -vo yra i tokiu zmoniu. Is pacio ryto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 10 liepos 2009 - 10:52
...ir aš pikta, lb nemėgstu, kai neina "pagal planą" .
Taigi, susiplanavau tą nelaimę, plėvelę nuo šoninių vairuotojo ir keleivio stiklų lupti, tai pasirodo, Kaune servisai savaitgaliais nedirba blink.gif , teks laukti pirmadienio.
Vakar važinėjau su atidarytais, tai malonumas menkas, bet ir baudos 100-150Lt mokėti nesinori, kiek kuro išeitų doh.gif, o mentai, tai, kaip tyčia ir zujo doh.gif
Radau info, kad pagal galiojančius įstatymus reikia turėti inkasavimo pažymėjimą ir policijos leidimą norint važinėti su taip užtamsintais stiklais. O tų leidimų nieks paprastiems mirtingiesiems neišduoda unsure.gif
Galėčiau ir pati pašildyti fenu ir nugramdyti, bet nesinori prisidaryti dar daugiau bėdų, gali stiklas susiraižyti doh.gif
Tai va, kiek nemalonumų, o pardavėjas sakė, kad galima, normos ribose ir t.t. smoke.gif
Kažin, šrotos savaitgaliais dirba Kaune g.gif
Atsakyti
Nuo šiandien ir aš jungiuosi į Jūsų būrį. Skaudi tema, norėjau mašinytės sau, lėtos, paprastos O gavosi taip, kad vyras išsi[pildė savo svajonę. Šiaip iki šios dienos nieko nesupratau apie auto, bet nuo šiandien ko gero teks pradėti blush2.gif .
Tad tikiuosi Jūsų pagalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 07 12, 01:49)
Skaudi tema, norėjau mašinytės sau, lėtos, paprastos O gavosi taip, kad vyras išsi[pildė savo svajonę.

Sveikutė, neliūdėk, še imk baliončiką 4u.gif nuo mūsų visų, ne tokia ir prasta ta mašina BMW, netgi sakyčiau graži, patogi, tik galėtų mažiau valgyti lotuliukas.gif
O su lėtomis, mieste lb sunku. Vienu tarpu važinėjau su 200 mersu dyzeliu, tai, kol jis išpuškuodavo, buvo kančia iš savo keliuko į gatvę įsukt, kad kas neįvažiuotų doh.gif , o čia visada žinau, kad spėsiu ir mano žirgelis nepaves ax.gif
Šiaip tai ir aš mažai žinau, bet su panų pagalba, daug ką sužinojau šiame forume g.gif Svarbiausia, kad nei viena nepasijuokė iš žioplų klausimų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 07, 10:07)
Pikkolo, aga, į apsukas nekreipdavau dėmesio  blush2.gif , dabar jau stebėsiu. Dėkui tau  4u.gif
Diedas anksčiau burbėdavo, kad jam daug kuro išvažinėdavau, bet nesuprasdavau, kaip galima kitaip, o pasirodo, įmanoma pataupyti  unsure.gif

Gražus, ania  wub.gif  user posted image

mano vyro vasarinės padangos su tokiais ratlankiai - super bigsmile.gif
aš su saviške 1,8variklio ant 2,2 keičiu pavarą, tikrai kitu atveju kuro sąnaudos labai šokteli ( ypatingai pastebėjau jei palenktyniauju su kuo nors:geda)
vyro galingesnis variklis, naujas variantas tai keičiu ir ant 2,2-2,4 sąnaudos mažesnė bet kuriuo atveju -todėl kartais pamąstai kad reik pirkti naujasnį variantą nes jie tikrai yra (na jei variklis ne trilitrinis) taupesnės.

***** man vėl farą nulupo nu kaip už... cool.gif

P.s o plauna mano mašiniuką tai yras nes abi plaunam jei sode būnam tai ten, rankomis išblizginam, jei vilniuj tuomt varom į tekstilinę kauno gatvėje - gaila man į tas automatines varyti o savitarnoje laiko nėra vis - o vakarais tyngisi tai MB geriau nuvaro vieną - paskui kitą į tą tekstilinę ( nors ji visai kitam miesto gale)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 12 liepos 2009 - 09:15
Ingakalnis, užjaučiu, tikrai jau doh.gif
Vakar tas plėveles žentas nulupo, ilgiausiai užtruko klijų nuo stiklo nuvalymas, sakė, lb storas sluoksnis. O patys langai vistiek turi iš savęs kažkokį žalsvą atspalvį, bet gal nesikabinės inspektoriai, nes langai gamykliniai. O ir man dabar jaukiau važinėti ax.gif .
Tas brėžis kaip biesina, kolegos sakė, kad nuo alaus kamšteliu jas raižo. Vaizdą gadina tas brūkšnis per visa pusę, kad tik rūdyti nepradėtų rolleyes.gif
Norėčiau tokių ratlankių, bet, jaučiu, po poros valandų pavogtų su visa bmwuške lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 13 liepos 2009 - 07:26
ingakalnis, uzuojauta tau verysad.gif isisuko i tavo auto, kaip reikiant,gerai uzdibo nuo tavo faru, tai vel lenda.
rosee,slaptus varztus isuktum, tik ne is turgaus ir niekas nevogtu, nei masinos nei ratu lotuliukas.gif
Rasiau kazkurioje temoje, gal apie vagystes g.gif Pries 6m. turejau III Golfa, priekiniai ratai buvo su slaptais, o galiniams reikejo pritrumpinti verzlias, nes i diska lietesi ir nesukau.Viena nakti girdziu kaukia signalke,uzsimetu ant naktiniu sportini kostiuma ir i kiema lotuliukas.gif Apziuriu is vieno sono nieko, o is kito, galinis ratas atsuktas ir isvirtes,posparnis prilaike,kita galine padanga pradurta. doh.gif Apsizvalgiau, ziuriu patsukai uz namo kampo stovi ir ziuri, kas toliau...as rekdama ant ju,pradejau juos vytis lotuliukas.gif Saukiau, kad tuoj policija iskviesiu,jie dingo...i krumus.Na, reziume savo ratus isgelbejau lotuliukas.gif ,mano masiniukas tiuninguotas buvo, be lietu ratu, kaip be batu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano ratlankiai irgi neprasti, o dar R17, bet slapuku nedejom, nes parduotuviniai pasirode per trumpi.
Dabar atostogauju ir isvaziuoju i kelione, tai mano bemvukas stoves vienisas ilgai.
Atsakyti