QUOTE(rosee @ 2009 07 04, 21:57)
Man dar žieminių ratų reikia , ratlankių.., nieko neturiu, nei dairiausi kokios kainos
Kaip čia man daryti, ar atrestauruotų žiūrėtis ar iš pardės pirkt
Mano buv.kolegė neseniai gyrėsi, kad jau 4m. važinėja universaliomis, tai jų tipo keitalioti nereikia, tai lb. patenkinta
Jūsų mašiniukai senai įgyti, tai jau būsit viskuom apsirūpinę..
Pasakysiu taip: kas yra universalu, netinka niekam. Geriau pirk žiemines dėvėtas vieną sezoną, nei universalias. Šiaip jau kainas gali pasižiūrėti
čia Padangų išmatavimus gali pasižiūrėti atsidariusi vairuotojo dureles, bus ant krašto surašyta. Be abejo, kainos rekomendacinio pobūdžio.
Žiemai nusipirk ir ratlankius, skardiniai kainuos 20-30 lt komplektas.
Žiemai geriau pirk mažesnius ir siauresnius ratus, vasarai - platesnius ir didesnius.
Mašiną pirkom su vasarinėm, tad žiemai pirkom, bet ne naujas, o dėvetas vieną sezoną su šipais. Taigi atvažinėjau du sezonus ir padangos dar padoriai atrodo. Šipai pernai labai pravertė, kai buvo labai slidu, o pas mus rajone pabarsdydavo tik gerokai vėliau, nei aš išvažiuodavau.
QUOTE(Levander @ 2009 07 04, 22:25)
o kas turi senas bmw, kaip jums reikalai su rūdim
Rūdija ne tik senos, bet ir naujos mašinos. Pernai vasarą aš savo sutvarkiau mašiniuką, tai dabar kokiem dviem metam ramu, o paskui žiūrėsim, gal jau nebeturėsiu aš jos.
Pas mane rankinis pradėjo kvailioti, sunkiai fiksuojasi, ir paskui nebeatšoka, o dar bildėt kažkas priekyje pradėjo. Vienu žodžiu artėja atostogos, reiks vežti į servisą. Ir galvoju kas reiktų ir nuplauti, žinau kur kaune plauna rankomis už 8 lt. sakau reiktų išbandyti, o tai neplauta jau gal kokius 2 mėnesius. Bet spalva dėkinga, tai nieko nesimato.
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 07 07, 08:05)
Skaičiavausi, tai maniškė mieste valgo ~11l 100km, įdomu, kiek pas kitas valgo?
Šiandien užsipyliau to ecto benzo, girdėjau, kad geresnis, tipo sistema išsivalo
11 l 520
Sakyčiau, kad daugoka. Gal dar neįpratai važinėt su ja? Ar vien per kamščius tenka važinėti? Aš per dieną nuvažiuoju apie 40 km, iš kurių 30 km yra mieste, bet ne piko valandom. Tai man išeina 10-11 l/100 km, o pas mane 2,8l. Pernai teko pavažinėti į Vilnių iš Kauno kurį laiką (mat aš dirbu Vilniuje, o gyvenu Kauno rajone), tai vidutiniškai išeidavo 8 l, nuo Kauno pakraščio iki Vilniaus centro ir atgal, užmiestyje laikant 110-120km/h greitį. Mieste nėra baisiai ekonomiškas, nes pagrinde važinėju 3 pavara, labai retai kada jungiu 4, o užmiestyje tai ekonomiškas.