Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(lovely @ 2009 07 03, 23:18)
Susitvarkei stoglangi?

jooo, prieš pat lietų smile.gif sutvarkiau stoglangį ir keleivio stiklo pakelėją, už viską 70lt g.gif nes brolis kaip atidarė prieš metus, tai vos uždarėm ir daugiau nelietėm blush2.gif kai pirkau mašiną, net kilo mintis pasižiūrėt ar elektriniai langai tvarkoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 04, 18:14)
O man taip buvo atsitikę prie darbo, tai nei vienas kolega nepadėjo  blink.gif , o atrodė tokie geriečiai visi, kai nereikia, tai ką, su 2 pavara lėtai lėtai nuvariau į servisiuką, pas garažistus, o tas jau užsidarinėjo, bet gražiai paprašiau, tai sutvarkė kaip naują, dar ir tą skylę kažkaip sutaisė, na bet čia buvo žiemą, kai dar su mersu važinėjau.
Taigi, dabar stengiuosi visuomet nors kiek grynųjų vežiotis, nelaikyti visų kortelėje, nors esu megėja visur kortele atsiskaitinėti.
Parašyk, kiek taksioras nulupo, nes mano diedas taksuoja, lb įdomu, niekad nebūčiau taip gudriai sumąsčius  mirksiukas.gif

Kaip ir rasiau buvo 5val.ryto, tai paklausiau kiek iskvietimas kainuoja 5Lt ir pati pasiuliau uz pakeitima +10lt .Taip stengesi,prakaitavo, kol nueme,kita kol is bagazines istrauke,uzdejo...sunkios rupuzes doh.gif Sakysite gal daug sumokejau, bet neturejau kitos iseities. Visuomet i kelione isidedu grinu pinigu, maza kas gali kelioneje nutikti doh.gif (tfu,tfu,tfu)
Toks cia ir gudrumas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 07 04, 18:22)
jooo, prieš pat lietų smile.gif sutvarkiau stoglangį ir keleivio stiklo pakelėją, už viską 70lt g.gif nes brolis kaip atidarė prieš metus, tai vos uždarėm ir daugiau nelietėm blush2.gif kai pirkau mašiną, net kilo mintis pasižiūrėt ar elektriniai langai tvarkoj doh.gif

Palyginus nedaug sumokejote.Pries perkant, reikia butinai elektrinius langus ir stoglangi patikrinti.Auksarankiai LT meistai sugeba padaryti, taip,kad pora kartu atsidaro, o trecias ir pastringa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lovely: 04 liepos 2009 - 20:01
QUOTE(lovely @ 2009 07 04, 19:59)
Auksarankiai LT meistai sugeba padaryti, taip,kad pora kartu atsidaro, o trecias ir pastringa doh.gif

lotuliukas.gif

Man dar žieminių ratų reikia , ratlankių.., nieko neturiu, nei dairiausi kokios kainos blush2.gif
Kaip čia man daryti, ar atrestauruotų žiūrėtis ar iš pardės pirkt g.gif Mano buv.kolegė neseniai gyrėsi, kad jau 4m. važinėja universaliomis, tai jų tipo keitalioti nereikia, tai lb. patenkinta unsure.gif
Jūsų mašiniukai senai įgyti, tai jau būsit viskuom apsirūpinę..
O tą valytuvų bakelį sudėtinga operacija ištraukt ir pakeist, kažin čia brangu blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 04, 21:57)
Man dar žieminių ratų reikia

Mano buv.kolegė neseniai gyrėsi, kad jau 4m. važinėja universaliomis, tai jų tipo keitalioti nereikia, tai lb. patenkinta  unsure.gif 

ir man g.gif pirksiu iš spec. pardės

ar ji su galu varomu važinėja?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 04 liepos 2009 - 21:05
QUOTE(rosee @ 2009 07 04, 21:57)
buv.kolegė neseniai gyrėsi, kad jau 4m. važinėja universaliomis, tai jų tipo keitalioti nereikia, tai lb. patenkinta  unsure.gif 

mūsų buvo universalios, bet MB sako geriau vistiek žiemai jas pataupyti, nedrožti jų blush2.gif
tai vasarą uždėjo lietus ratlankius ir vasarines padangas... žiemą jau pats galės pakeisti, nereiks į servisą varyti ir pinigų mokėti

o kas turi senas bmw, kaip jums reikalai su rūdim g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 07 04, 22:25)
o kas turi senas bmw, kaip jums reikalai su rūdim  g.gif  unsure.gif

lenda kaip reikiant verysad.gif dar kai parkinge tarp mašinos ir kolonos neįsipaišiau, nubrozdinau galinį sparną, tai jau ir ten lenda.... norėčiau ant žiemos sutvarkyt, bet MB prieš, kad kiščiau pinigus į seną mašiną unsure.gif o naujos tai man pirkt nesiruošia g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 04, 21:04)
ir man g.gif pirksiu iš spec. pardės
ar ji su galu varomu važinėja?????

nea, jos ten kažkoks fordas ar dar kažkas.
O kokia čia pardė? Kiek suprantu, kur auto prekėmis prekiauja?
Šiaip tai mums reikia rimtų žieminių padangų, kad tvirtai ant ledo-sniego stovėtų, neslystų ant posūkio.

QUOTE(Levander @ 2009 07 04, 21:25)
o kas turi senas bmw, kaip jums reikalai su rūdim  g.gif  unsure.gif

Kiek supratau, tai čia pas visas jau ne pirmos jaunystės, nžn kas po apačia darosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 04 liepos 2009 - 21:36
QUOTE(rosee @ 2009 07 04, 22:34)
nea, jos ten kažkoks fordas ar dar kažkas.

O kokia čia pardė? Kiek suprantu, kur auto prekėmis prekiauja?

nžn kas po apačia darosi  unsure.gif

na fordo irgi galas varomas g.gif man su naudotom žieminėm buvo sunkoka šią žiemą, kai sniego daug iškrito ir nespėjo valyt doh.gif meta galą kaip reikiant... bet, aišku, tokio oro mūsų žiemą būna porą savaičių g.gif bet man ramiau nusipirkti žiemines ir tiek blush2.gif kas dėl ratlankių, turiu vasarinius ir žieminius skardinius

pirkau vasarines ten, kur keičiau, ten pilna pardė ir padangų ir ratlankių...

maniškė, sakė, TA nepraeitų, nes visa apačia surūdijus unsure.gif ką tai reiškia, nežinau...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 04, 21:41)
bet man ramiau nusipirkti žiemines ir tiek

drinks_cheers.gif , gausiu atostoginius ir pirksiu iš jų, nėra kur dingt, ot vaikai man bėdą įtaisė doh.gif , paskaičiavau jau kiek sukišau, ai geriau jau nenada lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziemines turejau nuo senosios,vazynetos buvo viena sezona.Manau ir sia ziema tiks, nes kaip naujos.Na, o vasarines,tai kaip formules lotuliukas.gif reikia butinai keisti.Vakar pasiziurejau kokios kainos, tai dar galvoju g.gif
Manau turint BMW universalios vienam sezonui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 04, 22:34)
Kiek supratau, tai čia pas visas jau ne pirmos jaunystės, nžn kas po apačia darosi  unsure.gif

MB su domkratu kėlė, tai susmigo jis blush2.gif lotuliukas.gif
QUOTE(zuzla @ 2009 07 04, 22:41)
maniškė, sakė, TA nepraeitų, nes visa apačia surūdijus unsure.gif ką tai reiškia, nežinau...

mes tai lengvai praeinam TA, nes MB ją labai prižiūri... kas biški, ir taiso iškart, nieko nelaukia doh.gif kol nevažinėjau aš su ta bmw, tai pykdavau, kad daug išleidžia ir dažnai, bet kai pradėjau pati važinėti, tada supratau, kaip tai svarbu blush2.gif
o ką darysi, kai naujos įpirkti negali unsure.gif

o gal kas žinot, kiek kainuotų draudimas? mašina 1991m, man 25m ir 5 mėn stažas blush2.gif
kad pigiau būtų, ant Mb apdraudėm 3mėnesiam, tai rizikuoju blush2.gif bet dabar ant amnęs galvojam drausti... kad paskui per tą taupymą nebūtų taip, kad dar daugiau sumokėsim, nei drausdami biggrin.gif mentai vieną kartą buvo sustabdę, bet draudimo neprašė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 04 liepos 2009 - 22:33
QUOTE(Levander @ 2009 07 04, 22:31)
MB su domkratu kėlė, tai susmigo jis  blush2.gif  lotuliukas.gif

mes tai lengvai praeinam TA, nes MB ją labai prižiūri... kas biški, ir taiso iškart, nieko nelaukia  doh.gif kol nevažinėjau aš su ta bmw, tai pykdavau, kad daug išleidžia ir dažnai, bet kai pradėjau pati važinėti, tada supratau, kaip tai svarbu  blush2.gif
o ką darysi, kai naujos įpirkti negali  unsure.gif

o gal kas žinot, kiek kainuotų draudimas? mašina 1991m, man 25m ir 5 mėn stažas  blush2.gif
kad pigiau būtų, ant Mb apdraudėm 3mėnesiam, tai rizikuoju  blush2.gif bet dabar ant amnęs galvojam drausti... kad paskui per tą taupymą nebūtų taip, kad dar daugiau sumokėsim, nei drausdami  biggrin.gif mentai vieną kartą buvo sustabdę, bet draudimo neprašė  blush2.gif

Paziurek per google draudimai.lt ar panasiai ir ismeta apklausa,kuria uzpildai.Antytai tokia uzpildziau, ji dar klevo lapas.Sekancia diena paskambino ir pasiule draudima uz normalia kaina. Nuejo i draudimo kompanija ir apsidraude mirksiukas.gif
Atsakyti