Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 28, 20:26)
aš svajoju apie septintą bemvą kokių 1998 metų, ne naujesnį, žodžiu kaip iš to filmo "bumer" rolleyes.gif bet tiek pat galvoju apie mažą mašinytę šių arba pernai metų... viena yra svajonė, o kita praktiška... ir kur tau išsirinksi doh.gif

Manau teks pirkti abi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 06 29, 07:21)
Manau teks pirkti abi lotuliukas.gif

neteks irnesakyk.gif neturiu tiek pinigų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 28, 21:26)
aš svajoju apie septintą bemvą kokių 1998 metų, ne naujesnį, žodžiu kaip iš to filmo "bumer" rolleyes.gif

mes su broliu buvom kelis metus nesimatę, tai kai pamatė su kokia mašina važinėju, sako ohoooo lotuliukas.gif čia ne šiaip bmw, o pati krūčiausia, filme "Bumeris" su tokia važinėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aš tai nemačiau to filmo, tai patikėjau... bet pasirodo visai ne su tokia bigsmile.gif nes mūsų 5 ir senesnis schmoll.gif

anksčiau galvodavau, kad norėčiau trumpos mašinos, bet kai užvakar teko pavažiuot su tėčio ford fokus, tai sakau na jau neee schmoll.gif nebenoriu su trumpu priekiu biggrin.gif smagiau važiuot su ilga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 06 29, 08:42)
smagiau važiuot su ilga  thumbup.gif

drinks_cheers.gif aš dar kai laikiau teises, sakiau - nusipirksiu sau maaaažą maaaažą mašiniuką, kad niekam kelyje netrukdyt... a dabar bigsmile.gif važinėju su 3 ir noriu dar didesnės biggrin.gif
Atsakyti
As siandien pirma karta vaziavou su 7 bimbalu, zuzla kuri tu nori mirksiukas.gif . Tai man po Golfuko 3, pasaka. thumbup.gif Bet kai reike su galu vaziuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2009 06 29, 13:01)
As siandien pirma karta vaziavou su 7 bimbalu, zuzla kuri tu nori  mirksiukas.gif . Tai man po Golfuko 3, pasaka. thumbup.gif  Bet kai reike su galu vaziuoti doh.gif

Atbuline eiga su BMW lengviau prisiparkuoti, nei su golfu mirksiukas.gif (turejau golfa 3)
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 06 29, 07:49)
drinks_cheers.gif aš dar kai laikiau teises, sakiau - nusipirksiu sau maaaažą maaaažą mašiniuką, kad niekam kelyje netrukdyt... a dabar bigsmile.gif važinėju su 3 ir noriu dar didesnės biggrin.gif

Kai turesi didesne, noresis dar didesnes lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Na ir kaip mūsų bmwukai rieda?
Maniškei langų plovimo skystis kiaurai išbėga, bliamba, teks kurią dieną pas meistrus varyti, kad pažiūrėtų.
Atsakyti
o pas mane liukas iki galo neižsidaro doh.gif plauksiu po lietaus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 01 liepos 2009 - 09:36
QUOTE(zuzla @ 2009 07 01, 09:35)
o pas mane liukas iki galo neižsidaro doh.gif plauksiu po lietaus doh.gif

oi, tai varyk greičiau, pasmirs nuo vandens salonas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 01, 11:00)
oi, tai varyk greičiau, pasmirs nuo vandens salonas  unsure.gif

negaliu dabar, MB mašina servise, tai dalinames viena, o jei aš dar savo paliksiu unsure.gif mes be mašinos kaip be rankų
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 07 01, 09:32)
Sveikutės  4u.gif
Na ir kaip mūsų bmwukai rieda?
Maniškei langų plovimo skystis kiaurai išbėga, bliamba, teks kurią dieną pas meistrus varyti, kad pažiūrėtų.

Manau bus bakelis prakiures,nes maniskei ta pati beda, tik neprisiruosiu nuvaryti i autoservisa.
Apturejau nuotyki,antradieni anksi ryte 5val. issiruosiau i Vilniu,susikroviau lagaminus, vaikus...issistiumiau savo karvute is garazo ir einu vartu uzrakinti,ziuriu padanga kiuza priekine doh.gif Susinervinau...Paskambinau giminaiciui neatsako ax.gif Paskambinau i taxi firma ir sakau:atsiuskite toki vairuotoja kuris galetu padanga pakeisti doh.gif Buciau meginusi pati, bet kur tau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 07 01, 10:04)
negaliu dabar, MB mašina servise, tai dalinames viena, o jei aš dar savo paliksiu unsure.gif mes be mašinos kaip be rankų

Susitvarkei stoglangi?
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 07 03, 22:18)
Apturejau nuotyki

O man taip buvo atsitikę prie darbo, tai nei vienas kolega nepadėjo blink.gif , o atrodė tokie geriečiai visi, kai nereikia, tai ką, su 2 pavara lėtai lėtai nuvariau į servisiuką, pas garažistus, o tas jau užsidarinėjo, bet gražiai paprašiau, tai sutvarkė kaip naują, dar ir tą skylę kažkaip sutaisė, na bet čia buvo žiemą, kai dar su mersu važinėjau.
Taigi, dabar stengiuosi visuomet nors kiek grynųjų vežiotis, nelaikyti visų kortelėje, nors esu megėja visur kortele atsiskaitinėti.
Parašyk, kiek taksioras nulupo, nes mano diedas taksuoja, lb įdomu, niekad nebūčiau taip gudriai sumąsčius mirksiukas.gif
Atsakyti