Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aga, žvilgtelk mirksiukas.gif , žinosiu ir aš kokį pirktis. Nesinori, kad voliotusi salone, nors viena važinėju, bet vistiek, mėgstu kai viskas savo vietoje.
Pas mane tik vaistinėlė įdomiai pritvirtinta, po keleivio kojomis prie sėdynės, lb gudriai sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 26, 20:39)
Aga, žvilgtelk  mirksiukas.gif , žinosiu ir aš kokį pirktis. Nesinori, kad voliotusi salone, nors viena važinėju, bet vistiek, mėgstu kai viskas savo vietoje.
Pas mane tik vaistinėlė įdomiai pritvirtinta, po keleivio kojomis prie sėdynės, lb gudriai sugalvota  thumbup.gif

pas mane gesintuvas taip pat pritvirtintas, tik reik pasižiūrėt, gal ir pas mane ten yra vaistinėlė bigsmile.gif doh.gif

o dėl gesintuvo, tai TA užtenka tokio mažiuko, kaip pas mane, bet jei pirkti sau, t.y. kad galėtum pasinaudot nelaimės atveju, tai geriau pirkti didesnį normalų ir vežiotis bagažinėje
Atsakyti
o geras bigsmile.gif , pasižiūrėk, tokioje plastmasėje.
Bet ar saugu bagažinėje? Juk jei salone gaisras, gali nespėti nubėgti?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 26, 20:51)
o geras  bigsmile.gif , pasižiūrėk, tokioje plastmasėje.
Bet ar saugu bagažinėje? Juk jei salone gaisras, gali nespėti nubėgti?

situacijos gali būt bet kokios, bet, sakau, jei nori, kad iš gesintuvo būtų nauda, reikia pirk didesnį, su mažu ne ką ten užgesinsi g.gif
Atsakyti
Gesintuvas, dazniausiai buna po vairuotojo sedyne pritvirtintas.Ten toks metalinis laikiklis turetu buti i ji isispraudzia gesintuvas. mirksiukas.gif
Vaistinele tai tokioje plastikineje dezute, po keleivio sedyne biggrin.gif
rosee,nesinervuok del to nubraizymo.Nepaguosiu,bet ju vis daugeja, kai palieki aikstelese.Kai plaunu masiniuka, tai sirdi skauda, nes vis nauju atrandu ibrezimu doh.gif
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif
paimiau as masina is garaza. Nu ir gabaritai doh.gif . Tai iki namu dovaziavou be problem, ir gerai kad kieme buvo mazai transporta lotuliukas.gif-buvo apskaicuiota lotuliukas.gif , tai pastaciau grazuole tiesai (jegu vaziuoti is kiemo tai visa laika tiesiai lotuliukas.gif ), vaziavou atbulai 2 kartus doh.gif . Gala visiskai na maciau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2009 06 27, 09:40)
Gala visiskai na maciau. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai kokio ji pas tave didumo? Gal veidrodžių nenusireguliavai pagal save?
Įmesk kada foto mirksiukas.gif
O aš "dantį galandu" su Dodge pavažiuoti blush2.gif , o ten tai laivas doh.gif , bet mano vyrai man neduoda g.gif
Atsakyti
BMW 728i, bet foto dabar ne idesiu schmoll.gif , ne turiu a i lauka kol kas ne eisiu. Bet man to dideli doh.gif po Golf3
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 27, 10:40)
Tai kokio ji pas tave didumo? Gal veidrodžių nenusireguliavai pagal save?
Įmesk kada foto  mirksiukas.gif
O aš "dantį galandu" su Dodge pavažiuoti  blush2.gif , o ten tai laivas  doh.gif , bet mano vyrai man neduoda  g.gif

Kodel neduoda?
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 06 27, 22:57)
Kodel neduoda?

Gailina verysad.gif , o man tokie didžiuliai laivai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 28, 16:04)
Gailina  verysad.gif , o man tokie didžiuliai laivai  wub.gif

Tie vyrai skriagos! lotuliukas.gif
Man dideles masinos wub.gif Vyras juokauja, kad teks pirkti autobusa lotuliukas.gif
Atsakyti
aš svajoju apie septintą bemvą kokių 1998 metų, ne naujesnį, žodžiu kaip iš to filmo "bumer" rolleyes.gif bet tiek pat galvoju apie mažą mašinytę šių arba pernai metų... viena yra svajonė, o kita praktiška... ir kur tau išsirinksi doh.gif
Atsakyti