Aga, žvilgtelk , žinosiu ir aš kokį pirktis. Nesinori, kad voliotusi salone, nors viena važinėju, bet vistiek, mėgstu kai viskas savo vietoje.
Pas mane tik vaistinėlė įdomiai pritvirtinta, po keleivio kojomis prie sėdynės, lb gudriai sugalvota
QUOTE(rosee @ 2009 06 26, 20:39)
Aga, žvilgtelk , žinosiu ir aš kokį pirktis. Nesinori, kad voliotusi salone, nors viena važinėju, bet vistiek, mėgstu kai viskas savo vietoje.
Pas mane tik vaistinėlė įdomiai pritvirtinta, po keleivio kojomis prie sėdynės, lb gudriai sugalvota
pas mane gesintuvas taip pat pritvirtintas, tik reik pasižiūrėt, gal ir pas mane ten yra vaistinėlė
o dėl gesintuvo, tai TA užtenka tokio mažiuko, kaip pas mane, bet jei pirkti sau, t.y. kad galėtum pasinaudot nelaimės atveju, tai geriau pirkti didesnį normalų ir vežiotis bagažinėje
QUOTE(rosee @ 2009 06 26, 20:51)
o geras , pasižiūrėk, tokioje plastmasėje.
Bet ar saugu bagažinėje? Juk jei salone gaisras, gali nespėti nubėgti?
Bet ar saugu bagažinėje? Juk jei salone gaisras, gali nespėti nubėgti?
situacijos gali būt bet kokios, bet, sakau, jei nori, kad iš gesintuvo būtų nauda, reikia pirk didesnį, su mažu ne ką ten užgesinsi
Gesintuvas, dazniausiai buna po vairuotojo sedyne pritvirtintas.Ten toks metalinis laikiklis turetu buti i ji isispraudzia gesintuvas.
Vaistinele tai tokioje plastikineje dezute, po keleivio sedyne
rosee,nesinervuok del to nubraizymo.Nepaguosiu,bet ju vis daugeja, kai palieki aikstelese.Kai plaunu masiniuka, tai sirdi skauda, nes vis nauju atrandu ibrezimu
Vaistinele tai tokioje plastikineje dezute, po keleivio sedyne
rosee,nesinervuok del to nubraizymo.Nepaguosiu,bet ju vis daugeja, kai palieki aikstelese.Kai plaunu masiniuka, tai sirdi skauda, nes vis nauju atrandu ibrezimu
Sveiki,
paimiau as masina is garaza. Nu ir gabaritai . Tai iki namu dovaziavou be problem, ir gerai kad kieme buvo mazai transporta -buvo apskaicuiota , tai pastaciau grazuole tiesai (jegu vaziuoti is kiemo tai visa laika tiesiai ), vaziavou atbulai 2 kartus . Gala visiskai na maciau.
paimiau as masina is garaza. Nu ir gabaritai . Tai iki namu dovaziavou be problem, ir gerai kad kieme buvo mazai transporta -buvo apskaicuiota , tai pastaciau grazuole tiesai (jegu vaziuoti is kiemo tai visa laika tiesiai ), vaziavou atbulai 2 kartus . Gala visiskai na maciau.
QUOTE(~MILENA~ @ 2009 06 27, 09:40)
Gala visiskai na maciau.
Tai kokio ji pas tave didumo? Gal veidrodžių nenusireguliavai pagal save?
Įmesk kada foto
O aš "dantį galandu" su Dodge pavažiuoti , o ten tai laivas , bet mano vyrai man neduoda
BMW 728i, bet foto dabar ne idesiu , ne turiu a i lauka kol kas ne eisiu. Bet man to dideli po Golf3
QUOTE(rosee @ 2009 06 27, 10:40)
Tai kokio ji pas tave didumo? Gal veidrodžių nenusireguliavai pagal save?
Įmesk kada foto
O aš "dantį galandu" su Dodge pavažiuoti , o ten tai laivas , bet mano vyrai man neduoda
Įmesk kada foto
Kodel neduoda?
QUOTE(lovely @ 2009 06 27, 22:57)
Kodel neduoda?
Gailina , o man tokie didžiuliai laivai
QUOTE(rosee @ 2009 06 28, 16:04)
Gailina , o man tokie didžiuliai laivai
Tie vyrai skriagos!
Man dideles masinos Vyras juokauja, kad teks pirkti autobusa
aš svajoju apie septintą bemvą kokių 1998 metų, ne naujesnį, žodžiu kaip iš to filmo "bumer" bet tiek pat galvoju apie mažą mašinytę šių arba pernai metų... viena yra svajonė, o kita praktiška... ir kur tau išsirinksi