Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(pikkolo @ 2009 06 24, 14:10)
Pas tave dvieju zonu sildymas, t.y. vairuotojo ir keleivio puseje gali nusistatyti skirtinga temperatura.

O aš galvoju, kam tos dvi rankenėlės su tempe, dabar aišku. Ai, man ir nereikia tų pribumbasų, ne jauniklė ir neturiu prieš ką pavaidinti biggrin.gif
Aga, vėduoklė, sako ji sėkmės ženklas.
Geriausias kvapas mašinoje - nuo manęs sklindantys prancūziški-itališki kvepalai, jau kai neišgalėsiu jų įpirkti, tai tuomet ką bepadarysi, teks kitaip gelbėtis ax.gif
Zuzla, o kaip tas skarabėjus atrodo? Gal kada parodysi? Esu mačiusi tik per teliką kažkokį siaubiaką su juo biggrin.gif
Dar bardakas bagažinėje, nžn kaip susidėlioti blush2.gif Kažkoks lb patrešęs tas kilimas ten, neišsivalo, gal kur būna kokių spec.kilimėlių? Senukuose vaikščiojau, bet nieko tinkamo nepastebėjau.
O kas jūsų bagažinėse darosi? Gal kokių pavyzdžių mesteltumėte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 24, 17:57)
Zuzla, o kaip tas skarabėjus atrodo? Gal kada parodysi? Esu mačiusi tik per teliką kažkokį siaubiaką su juo  biggrin.gif

O kas jūsų bagažinėse darosi? Gal kokių pavyzdžių mesteltumėte  mirksiukas.gif

skarabėjus tai toks

user posted image

tik kad ten apyrankė, tai dar prie jo virvutė su burbuliukais smile.gif prie progos nufotkysiu

o bagažinėj ko tik pas mane nėra doh.gif tik dabar neisiu fotkint blush2.gif jau nuo žiemos pradžios vėžiuojuos akumą, niekaip negaliu išmesti į jam skirtą vietą doh.gif guminiai žieminiai kilimėliai, ačiū MB, jau išnešti į rūsį, dekis, kurį pasitiesiu, kai vežu padangas keisti, "krokodilai", pora maximos maišų eiti į parduotuvę, skėtis, langų skystis... lyg ir viskas g.gif viskas maždaug gražiai sudėta blush2.gif o tas bagažinės kilimėlis pas mane labai gražiai atrodo thumbup.gif

šiaip MB smulkiems daiktam bagažinėj turi paprastą kartoninę dėžę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 24 birželio 2009 - 17:24
Sveiki merginos 4u.gif As tai 3.5 metu vazavau su GOLF 3, bet tas dabar ne praeijo TA ir vyras man paliko BMW7. Tai nu rytojus as vairuosiu ta dideli masina doh.gif . Dar reikes is garaza isvazuioti lotuliukas.gif . Vyras jokauja, kad reike duris ir vartus praplatinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Bet nieko as isvaziuosiu tongue.gif . Bet gabaritus visai ne jauciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2009 06 24, 19:44)
Dar reikes is garaza isvazuioti lotuliukas.gif . Vyras  jokauja, kad reike duris ir vartus praplatinti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Bet nieko as isvaziuosiu tongue.gif .

lotuliukas.gif visoms taip būna pradžioje. Išvažiuoti, tai išvažiuosi, gal sunkiau įvažiuoti lotuliukas.gif Aš tai dabar visada pastatau, kaip lengviau man ryte išvažiuoti, t.y. priekiu į kelią.
Nu ką gi, linkiu sėkmės, žiūrėk nenubrozdink, o tai dažymas žiauriai daug kainuoja doh.gif ir mums parodyk bmwuškę mirksiukas.gif
Atsakyti
sita masiniuka vairuoju ir as ir vyras.esam abu jo myletojai drinks_cheers.gif .pas mane automatas,tai man taip gerai su mazyle po miesta trankytis ir ilgesnese kelionese,nes viena ranka visada laisva.o kai truputi sustreikuoja,tai vyras pats taiso,nes mechanikas,jam idomu istyrineti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 24, 17:57)
Dar bardakas bagažinėje, nžn kaip susidėlioti  blush2.gif  Kažkoks lb patrešęs tas kilimas ten, neišsivalo, gal kur būna kokių spec.kilimėlių? Senukuose vaikščiojau, bet nieko tinkamo nepastebėjau.
O kas jūsų bagažinėse darosi? Gal kokių pavyzdžių mesteltumėte  mirksiukas.gif

mes tai kiliminę dangą patiesėm blush2.gif
o bagažinė tai galima sakyti tuščia smile.gif nes padanga paslėpta yra spec.vietoj, tai visai vietos neužima biggrin.gif
QUOTE(~MILENA~ @ 2009 06 24, 20:44)
Bet gabaritus visai ne jauciu doh.gif

aš beveik 4 mėn bmw vairuoju ir iki šiol tos milžinės gabaritų nejaučiu blush2.gif
ypač jei už manęs mašina ir reikia atbuliniu prie jos kuo arčiau privažiuot doh.gif man atrodo, kad jau trenksiuos, o iš tikro kokį 1-2m dar likę biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 06 25, 16:44)
mes tai kiliminę dangą patiesėm  blush2.gif
o bagažinė tai galima sakyti tuščia  smile.gif nes padanga paslėpta yra spec.vietoj, tai visai vietos neužima  biggrin.gif

O bigsmile.gif , gera idėja drinks_cheers.gif
Manoji atsarginė padanga taip pat savo vietoje prisukta, bet visokios chemijos, pirštinės skudriukai, liemenė.. galų gale kombinuotas raktas ratams atsukti.., yra to turto.., sakau, gal kokią įrankiams skirtą dėžę nusipirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 25, 18:32)
sakau, gal kokią įrankiams skirtą dėžę nusipirkti  unsure.gif

taigi nieko nereikia pirkti, pasiimk paprastą kartoninę dėžę blush2.gif
Atsakyti
Šiandien po darbo radau apibrozdintą šoną doh.gif , kažkas dureles atidarinėdamas taip padarė.., tai dar visa laimė, kad ne tą, kur neseniai pertraukė dažais, na kai sparną dažė... Pastebėjau tik prie namų sustojusi unsure.gif , nei bėk nei rėk lotuliukas.gif
Zuzla, ačiū už patarimą, radau į ką susidėti savo manatkes.
Ot, gaila, kad visus kilimus iš namų išdalinau, dabar būtų pravertė į bagažinę.
Dar noriu paklausti, o gesintuvus visos vežiojates? Vis pamirštu nusipirkt blush2.gif
Papildyta:
Gražus tas skarabėjus wub.gif ir aš tokio norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 26, 19:53)
Dar noriu paklausti, o gesintuvus visos vežiojates? Vis pamirštu nusipirkt  blush2.gif

Gražus tas skarabėjus  wub.gif  ir aš tokio norėčiau.

aš vežiojuos po vairuotojo sedynę, nuo ano šeiminink liko thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
Zuzla, o kaip ten jį įkišt kažkur po sėdyne galima? Jo nesimato?
Ir dar, kokio dydžio pirktis, mačiau visokių yra Senukuose?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 26, 20:12)
Zuzla, o kaip ten jį įkišt kažkur po sėdyne galima? Jo nesimato?
Ir dar, kokio dydžio pirktis, mačiau visokių yra Senukuose?

dabar mano mašinka išvažiavus, tai prie progos pasižiūrėsiu kas ten ir kaip pas mane mirksiukas.gif

mažas pas mane gesintuvas, įtaisytas po sedynę statmenai durelėm, o ilgio kaip sedynės plotis smile.gif
Atsakyti