Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Justelė @ 2009 06 18, 12:04)
O kuo išvaizda keitėsi? Nes va dabar žiūriu 96 ir 02 metų e39, bet neįžiūriu didelių neatitikimų. Matau tik keletą negamyklinių skirtumų, kur jau patys šeimininkai pakoreguoja - lempos skiriasi ir vienoj "patiuninguotas" priekis  biggrin.gif

Tu įdėjai abi tiuninguotas, todėl ir nematai skirtumo, o jei paimtum visiškai gamyklines, tai matosi skirtumas, todėl galima gatvėje pasakyti ar mašina pagaminta iki 2000, ar po. Išvaizdos korekcijos buvo nedidelės: lęšiniai žibintai, šiek tiek kitoks buferis, balti posūkiai, priešrūkinės apvalios, kitokie veidrodėliai, galinės lempos irgi skiriasi. Bet modelis tai vis vien tas pats, kuris gaminamas nuo 1995 metų.

Aš tai nemėgstu šildomų sėdynių, tad jei ir būtų, vis vien niekada nenaudočiau. Man labai nepatinka atsisėsti į šiltą vietą, tai sukelia nekokias asociacijas laugh.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 18 birželio 2009 - 12:01
QUOTE(zuzla @ 2009 06 18, 09:43)
bet taip labai lengva nugarą "perpust", jei su kokia trumpa striukytę esi ax.gif

Tai nesikaitini iki beprotybes mirksiukas.gif Psisildai ir isjungi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 06 18, 12:59)
Tu įdėjai abi tiuninguotas, todėl ir nematai skirtumo, o jei paimtum visiškai gamyklines, tai matosi skirtumas, todėl galima gatvėje pasakyti ar mašina pagaminta iki 2000, ar po. Išvaizdos korekcijos buvo nedidelės: lęšiniai žibintai, šiek tiek kitoks buferis, balti posūkiai, priešrūkinės apvalios, kitokie veidrodėliai, galinės lempos irgi skiriasi. Bet modelis tai vis vien tas pats, kuris gaminamas nuo 1995 metų.

Aš tai nemėgstu šildomų sėdynių, tad jei ir būtų, vis vien niekada nenaudočiau. Man labai nepatinka atsisėsti į šiltą vietą, tai sukelia nekokias asociacijas laugh.gif  hihihi.gif

Tai tokie čia ir skirtumai... irnesakyk.gif Kas tuos lęšinius žibintus ir baltus posūkius arba šiaip visas tas faras liečia, tai čia vos ne pas kas antrą pakeisti į naujus, tai taip pasižiūrėjus, mašinos metų tikrai nedrįsčiau net spėt ir manau, kad e39'tuose jokių esminių skirtumų nėra smile.gif
Atsakyti
eina sau. as kadangi naujoke mamose, tai ka tik pastudijavau kaip nuotraukele is kompo ikelti blink.gif . nu arba as blondine, arba cia kazkaip viskas sudetingai labai umn.gif . gal kas man, nesusipratusiai gali paaiskinti blush2.gif . perskaiciau DUK , tai pagalvojau gal geriau ta 100 zinuciu surinkti...
Atsakyti
QUOTE(allyva @ 2009 06 18, 20:55)
eina sau. ..

nu jau.., mes tiek ilgai negalim laukti lotuliukas.gif , pasibaigs tėmelė..
Bandyk per http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla arba http://www.radikal.ru/ mirksiukas.gif
Pabaigoje nukopink visą nuorodą, kur paveikslėlis forumui. Tiesa, lb nepadaryk galingos fotkės, uždėk 640pix
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 19 birželio 2009 - 08:17
QUOTE(rosee @ 2009 06 19, 10:15)
nu jau.., mes tiek ilgai negalim laukti  lotuliukas.gif , pasibaigs tėmelė..
Bandyk per http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla arba http://www.radikal.ru/  mirksiukas.gif
Pabaigoje nukopink visą nuorodą, kur paveikslėlis forumui. Tiesa, lb nepadaryk galingos fotkės, uždėk 640pix

aciu, mergiukai, uz patarimus 4u.gif. einu pastudijuosiu kas ir kaip. vakare gal ir sukelsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(allyva @ 2009 06 18, 21:55)
eina sau. as kadangi naujoke mamose, tai ka tik pastudijavau kaip nuotraukele is kompo ikelti  blink.gif . nu arba as blondine, arba cia kazkaip viskas sudetingai labai  umn.gif . gal kas man, nesusipratusiai gali paaiskinti  blush2.gif . perskaiciau DUK , tai pagalvojau gal geriau ta 100 zinuciu surinkti...

Nežinau, man ir su daugiau žinučių įitame forume neleidžia nuotraukos tieisia iš kompo įkelt.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 06 19, 11:39)
Nežinau, man ir su daugiau žinučių įitame forume neleidžia nuotraukos tieisia iš kompo įkelt.

tai ir neleis, ne visose tėmelėse yra tokia galimybė, bet tam reikalui yra netas.
Ėt, man dar reikia ieškotis posparnio, nesuprantu kodėl ten jo nėra lens.gif, tiksliau nusipirkau be jo, kaip žmonės važinėjo blink.gif .
Taigi, niekad neteko, kur ardo mašinas, lankytis, bet gal supras ko man reikia hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutės, tai kur visos ratuotos dingę, toks vaizdelis, kad ruošiat savo bmwuškes Joninėms, a?
Atsakyti
Kaip žadėjau, nufotkinau savo BMW 520 valdymo skydelius smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
na o čia sėkmės ženklas blush2.gif
user posted image
O jūs ar turite salone kokį sėkmę nešantį simbolį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 23, 22:23)
na o čia sėkmės ženklas  blush2.gif
user posted image
O jūs ar turite salone kokį sėkmę nešantį simbolį?  ax.gif

kokia faina veduoklė bigsmile.gif jei teisingai supratau blush2.gif

aš ant pavarų svirties esu uždėjus apyrankė su skarabėjum, bendradarbis lauktuvių iš egipto parvėžė, sako laimę neša smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 23, 22:23)
Kaip žadėjau, nufotkinau savo BMW 520 valdymo skydelius  smile.gif

Pas tave dvieju zonu sildymas, t.y. vairuotojo ir keleivio puseje gali nusistatyti skirtinga temperatura. Nera nei kondicionieriaus, nei klimos. Ir pats valdymas yra mechaninis. Ir borto kompiuterio panasu, kad nera. Kuo maziau visko yra, tuo maziau gedimu mirksiukas.gif
O masinoj jokiu papildomu pakabuku ar siaip pribumbasu neturiu. Man labai nepatinka tokie dalykai. Tiesa sakant as netgi kvapa pamirstu nusipirkti, nors reiktu.
Atsakyti