Pas mane jau 5ta masina BMW. Bet kas keista visai "neprogresuoju" ziuriu Pradzioje 314 1982 m, veliau "3cia chuliganke 1989 m, poto 5 BMW 2004 m,veliau X5tukas 2001 (berods ) buvo, , o dabar "senukas" 3ciasis 2000 m. Esu visika BMW fane
O del odiniu sediniu as tik uz, paskutinese 3jose auto oda buvo/yra. Kaip ir kazkas minejo ziema isyla viens du, na beabejo jei sildomos, o vasarane sykio nepajutau diskomforto, nes langai mano nepraleidzia kaitros. Jei ka islieji ar sutepi viens du ri nuvalai, jokiu pukeliu ir tt
Dabartineje odinis,vasara jei ikaista,tai karsta,kol atvesini.Na,o ziema sildomos sedynes,masina nespeja isilti, o "uzpakalis" ikaista per kelias sekundes
As tai minimaliai pasisildau, bet va su MB ziema vazinet tai ziauru , pastoviai del to pykstames, jis atsuka iki maximumo, o man jau sedint nugara dega ir ima skaudet, o jam gerai, tai po tokiu bajariu aisku juosmeni skauda
As tai minimaliai pasisildau, bet va su MB ziema vazinet tai ziauru , pastoviai del to pykstames, jis atsuka iki maximumo, o man jau sedint nugara dega ir ima skaudet, o jam gerai, tai po tokiu bajariu aisku juosmeni skauda
O kuo išvaizda keitėsi? Nes va dabar žiūriu 96 ir 02 metų e39, bet neįžiūriu didelių neatitikimų. Matau tik keletą negamyklinių skirtumų, kur jau patys šeimininkai pakoreguoja - lempos skiriasi ir vienoj "patiuninguotas" priekis
bendradarbis turi 99 metų bmw, tas sako, kad pas jį šildymas nesireguliuoja, viskas vyksta taip: paspaudi vieną kartą knopkę - šildo užpakalį, antrą kartą - šildo ir nugarą, trečią kartą - išsijungia..