Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Manau,kad maniskis meluoja kazkur apie litra,geriau paskaiciavus ax.gif

O kiek su pilnu baku gali nuvaziuoti?
Mano 3.0 l variklis-1300 km su pilnu baku.o bakas kiek zinau apie 70 litru cool.gif
Tiesa,pas mane idetas cipsas ar kaip jis ten vadinasi ax.gif
tada ekonomiskiau masina "valgo",kiek man sake blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiaune007 @ 2008 06 09, 10:01)
Manau,kad maniskis meluoja kazkur apie litra,geriau paskaiciavus ax.gif

O kiek su pilnu baku gali nuvaziuoti?
Mano 3.0 l variklis-1300 km su pilnu baku.o bakas kiek zinau apie 70 litru cool.gif
Tiesa,pas mane idetas cipsas ar kaip jis ten vadinasi ax.gif
tada ekonomiskiau masina "valgo",kiek man sake blush2.gif

Su pilnu baku nuvažiuoju apie 700 km, priklausomai kur daugiau mieste ar užmiestyje važinėju.
Bakas 70 l. Bet pas tave dyzelis? Spėju pagal kuro sanaudas.
Čipas, ne čipsas lotuliukas.gif O kas dar be kuro sanaudų pasikeitė? Padidėjo ar pamažėjo trauka?
Jei dyzelis, tai pas tave 193 AJ. Kaip ir pas mane. Ar patinka toks galingas automobilis?
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 06 09, 11:33)
Su pilnu baku nuvažiuoju apie 700 km, priklausomai kur daugiau mieste ar užmiestyje važinėju.
Čipas, ne čipsas  lotuliukas.gif O kas dar be kuro sanaudų pasikeitė? Padidėjo ar pamažėjo trauka?
Jei dyzelis, tai pas tave 193 AJ. Kaip ir pas mane. Ar patinka toks galingas automobilis?

na va,sakiau,kad as to zodzio nemoku lotuliukas.gif traukia tai labai gerai.dabar kiek AJ tiksliai nezinau,reikes paklaust pas vyra,nes kiek pati zinau,tai cipas blush2.gif prideda kazkiek galios:)
taip,bakas 70 l,dyzeliukas. bet kai piluosi,man telpa tik 65-67 l nes dar buna ant dugno like mirksiukas.gif
Na,mano keliones daugiausia autostradoj,todel sanaudos mazesnes.Jei mieste tai tenka tik nedaug po Kauna ir Vilniu pasisukinet.
siuo metu ieskausi dar galingesnio,nes jau rida nemaza pas mane(apie 240000),tai noreciau tokio varianto kaip 535,taip pat dyzelio.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 06 09, 10:33)
Čipas, ne čipsas  lotuliukas.gif O kas dar be kuro sanaudų pasikeitė? Padidėjo ar pamažėjo trauka?

Ne AJ, o AG (arklio galia).. 4u.gif Jei variklį čipuoja, tai galingumas tik padidėja (nors girdėjau kad kai kuriems ir nepadidėjo, o liko toks pat, nes ne visi varikliai pasiduoda čipuotis), negali sumažėti.... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2008 06 09, 11:45)
Ne AJ, o AG (arklio galia).. 4u.gif  Jei variklį čipuoja, tai galingumas tik padidėja (nors girdėjau kad kai kuriems ir nepadidėjo, o liko toks pat, nes ne visi varikliai pasiduoda čipuotis), negali sumažėti.... 4u.gif

na,maniskis puikiai tam cipavimui pasidave,jauciasi skirtumas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lieputė @ 2008 06 09, 11:45)
Ne AJ, o AG (arklio galia).. 4u.gif 

Aciu uz pastabeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiaune007 @ 2008 06 09, 10:41)
siuo metu ieskausi dar galingesnio,nes jau rida nemaza pas mane(apie 240000),tai noreciau tokio varianto kaip 535,taip pat dyzelio.

240 000 km 2003 metų mašinai blink.gif ohmy.gif
Į naujus dairaisi. Man tai jau jie nebemviški, nenorėčiau tokio. O kam tau 535D? Nelabai yra kur išnaudoti visus 272 arklius.
Papildyta:
QUOTE(Lieputė @ 2008 06 09, 10:45)
Jei variklį čipuoja, tai galingumas tik padidėja (nors girdėjau kad kai kuriems ir nepadidėjo, o liko toks pat, nes ne visi varikliai pasiduoda čipuotis), negali sumažėti.... 4u.gif

Esu girdėjus, kad ir sumažėt gali galia, jei kažką ne taip sureguliuoja. Todėl ir klausiu.
Nors nelabai suprantu kam 530D čipuoti, jis ir taip gerai traukia.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 06 09, 11:57)
240 000 km 2003 metų mašinai  blink.gif  ohmy.gif
Į naujus dairaisi. Man tai jau jie nebemviški, nenorėčiau tokio. O kam tau 535D? Nelabai yra kur išnaudoti visus 272 arklius.
Papildyta:

Na,mano kiekviena diena atsieina mazdaug kokius 300 km:)o kur dar keliones ir pan...sita masina lietuvoj jau 2 metus,ir kai pirkom jos rida buvo apie 100000...
O man tie bmw labai wub.gif wub.gif wub.gif todel ir ieskau idealaus varianto ir pagal kaina ir pagal stovi.
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2008 06 09, 11:57)
Nors nelabai suprantu kam 530D čipuoti, jis ir taip gerai traukia.

Viskas del kuro sanaudu 4u.gif
Atsakyti
ir as ju turejau ne viena mirksiukas.gif Galiu pasakyti BMW masinos geros kaip lenkai issifravo "Bedziesz mial wydatki" turesi islaidu, taip ir buvo. viena nupirkau labai grazia, bet jau toks lavonas papuole, kad daugiau taisiau nei vazinejau (kregzde). Buvo ir penktukas, ta solidesne, bet visos jos labai nepatogios vazineti mieste, nieko nesimato, parkuotis sunku.Skaitau kad vairuoju gerai, stazo turiu daug. Ziema sunku vazineti, bet smagu, adrenalino gaudavau. Nieko pries neturiu, man jos labai patinka. Jaunimo masinos.
Atsakyti
Sveikutes, na BMW automobiliui rida ne rodiklis, todel, kad tik pas juos stovi grandines variklyje, o ne dirzai, kitas dalykas, jei ir daug nuvaziuota, neaisku kas pries tai vairavo, ir kaip vazinejo. Pas mane irgi BMW siuo metu 325Ci (coupe) 2005m., pirmoji buvo 325Ci 2000m, antroji 320Ci - 2002m. ir dabar sitas. Nekeisciau turbut i nieka, pas vyra irgi 325Ci, tai apie BMW turbut nuo a iki z zinom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Escada91 @ 2008 06 13, 12:17)
Sveikutes, na BMW automobiliui rida ne rodiklis, todel, kad tik pas juos stovi grandines variklyje, o ne dirzai, kitas dalykas, jei ir daug nuvaziuota, neaisku kas pries tai vairavo, ir kaip vazinejo. Pas mane irgi BMW siuo metu 325Ci (coupe) 2005m., pirmoji buvo 325Ci 2000m, antroji 320Ci - 2002m. ir dabar sitas. Nekeisciau turbut i nieka, pas vyra irgi 325Ci, tai apie BMW turbut nuo a iki z zinom  mirksiukas.gif

Kodel ne rodiklis rida? Pas mane bmw rida buvo 500, spidometras buvo atsuktas pries perkant ir truko grandine, teko varyklio rimtus darbus daryti.
Atsakyti
Ta prasme apie originalia rida kalbu, ne rodiklis todel, kad priklauso nuo to kaip su ja vaziuojama. Zinoma jeigu 2007metu nuvaziavusi 200 000km tai jau tikrai ne ispudingos bukles gali buti, bet turejau omeny, kad daug svarbiau, kaip vaziuoja, o ne kiek nuvaziavusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Escada91 @ 2008 06 13, 15:53)
Ta prasme apie originalia rida kalbu, ne rodiklis todel, kad priklauso nuo to kaip su ja vaziuojama. Zinoma jeigu 2007metu nuvaziavusi 200 000km tai jau tikrai ne ispudingos bukles gali buti, bet turejau omeny, kad daug svarbiau, kaip vaziuoja, o ne kiek nuvaziavusi  4u.gif

Gal but metai ne rodiklis o masinos stovis, kaip su ja vazineta o rida tai ir yra rodiklis (kuris daug ka pasako) ir visai nesvarbu ar ten grandine ar dirzas. O kad bmw vaziuoja smagiai ir prestizine masinai tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti