Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(lovely @ 2009 06 15, 21:21)
Kuria?Fiat'a? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Geriau BMW 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 12, 22:51)

Fotkės puošia tėmelę, ar ne  ax.gif

papuosiu siaip graziu BMW, kol kiti nepuosia bigsmile.gif

user posted image

jauciu didelius sentimentus siam modeliui ax.gif
Atsakyti
O ką apie šitą perliuką manot? 4u.gif To dar nebuvo nei su viena mašina, bet kai x6 gatvėj pamatau, net širdelė sudreba biggrin.gif Juoką draugams nuolatos sukeliu, kad kaip vaikas dėl mašinų alpstu biggrin.gif Gaila, kad šiuo metu šitas agregatas ne mano kišenei blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 06 16, 19:26)
O ką apie šitą perliuką manot?  4u.gif  To dar nebuvo nei su viena mašina, bet kai x6 gatvėj pamatau, net širdelė sudreba  biggrin.gif  Juoką draugams nuolatos sukeliu, kad kaip vaikas dėl mašinų alpstu  biggrin.gif Gaila, kad šiuo metu šitas agregatas ne mano kišenei  blush2.gif

user posted image

Man sis modeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2009 06 16, 16:52)

QUOTE(Justelė @ 2009 06 16, 20:26)

aš ilgai rinkčiausi, jeigu kada tektų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2009 06 16, 16:52)
papuosiu siaip graziu BMW, kol kiti nepuosia  bigsmile.gif

user posted image

jauciu didelius sentimentus siam modeliui  ax.gif

Senas geras BMW thumbup.gif
Atsakyti
O man nauji BMW visai negražūs, jie jau prarado savo bemviškumą. O tie X tai išvis kažkoks išsigimimas ir pasityčiojimas iš markės. Na bet čia tik mano asmeninė nuomonė.
Man patys gražiausi modeliai (aplamai visų markių) yra 1995-2000 metų.
Atsakyti
Vakar buvau pas dažytojus, tai š.., tik šiandien dažus pirks, tai dar kol juos pagamins doh.gif , ko gero šį savaitgalį sedėsiu be mašiniuko verysad.gif , o tiek aplakstyti planavau..
Gal žinot kur šiuo metu pigiausias privalomas draudimas ir ar bandėt drausti per netą? Man 20d.baigiasi.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 17, 09:01)
Gal žinot kur šiuo metu pigiausias privalomas draudimas ir ar bandėt drausti per netą? Man 20d.baigiasi..  unsure.gif

draudimo kaina nuo daug ko priklauso... man pigiausiai pasiūlė BTA, kitiems ERGO, dar kitiems koks kitas, čia jau reika pačiai eit per puslapius ir per skaičiuokles pasižiūrėt smile.gif
vyras draudėsi internetu, jie atsiunčia polisą ir reikia pačiam atsispausdint... tiksliai neužmačiau, bet atrodo pas visus būna nuolaida taip draudžiantis ~10%...
kai man reikėjo draustis, tai pas BTA užtaikiau ant BMW dienos, tai gavau 15% nuolaidą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 17, 09:01)
Vakar buvau pas dažytojus, tai š.., tik šiandien dažus pirks, tai dar kol juos pagamins  doh.gif ,

Man savaitę tvarkė mašiną, bet tik dėl to, kad nors dažus ir parinko pagal kodą, bet spalva gavosi ne pilka, o mėlyna doh.gif Nežinau kas sumaišė, bet dažytojas pastebėjo tik tada kai nudažė, tad teko jam iš naujo dažus maišyti ir perdažyti, bet jau už savo pinigus (ar tų kurie maišė dažus, nesigilinau). O bagažinės dangtis buvo gerokai papuvęs, tai pirko naują ir rado netgi tos pačios spalvos bigsmile.gif Tai rezultate nežinau ar tam dažytojui apsimokėjo tvarkyti mano mašiną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 17, 08:12)
vyras draudėsi internetu, jie atsiunčia polisą ir reikia pačiam atsispausdint...

Tai niekur eiti nereikia? Pervedi pinigėlius, gauni į e.paštą polisą, atsispausdini ir viskas? Jokio bendravimo su brokeriais? Ar patikima?

Pikkolo, dėl to mes patys ir nepirkome dažų, gal ir brangiau, bet čia jau jo atsakomybėje, o tai būna visokių ten fokusų su tais dažais. Kad ir maniškė, rašo, kad žalia tech.pase, o iš tikro, ji man visai ne žalia, nesuprasi kokia spalva biggrin.gif
Pas mane taipogi rado prie bagažinės užrakto rūdžių, bet nedaug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 17 birželio 2009 - 08:25
QUOTE(rosee @ 2009 06 17, 09:21)
Tai niekur eiti nereikia? Pervedi pinigėlius, gauni į e.paštą polisą, atsispausdini ir viskas? Jokio bendravimo su brokeriais? Ar patikima?

nei eiti, nei skambinti... užpildė formą, pervėdė pinigėlius ir atsiuntė polisą, draudėsi BTA
Atsakyti