Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rosee @ 2009 06 12, 11:16)
O tai kur kompas rodo temperatūrą, tai čia lauko ar salono, gal kas žino?

turėtų būt lauko g.gif
Atsakyti

rodo lauko temperatura ir pastoviai pypsi jei jei keiciasi smile.gif bent jau pas mane rolleyes.gif
Atsakyti
Pikkolo, ale tu pasikausčius(ęs)  cool.gif  , matosi, kad domiesi  smile.gif Gerai, čia mus apšviesi  drinks_cheers.gif
Gaila, kad dažytojams saviškę atidaviau, nenufotkiau savo prietaisų skydelio, būtų galima palyginti kas ir kur.

Nu tai tenka domėtis biggrin.gif Turiu atsiusiuntusi manualą, tai viską ir žinau cool.gif
O pas tave yra borto kompiuteris (BC)?
Rodo tai lauko temperatūrą, ir kai nukrenta iki +3 pradeda pypsėti, nes esant +3 kelio danga gali pasidengti šerkšnu (bet nebūtinai). Kitose auto įspėja nuo +4, +5 ar +2. Pas mane rodo beveik teisingai, paklaida +1 laipsnis.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 06 12, 11:53)
Nu tai tenka domėtis biggrin.gif Turiu atsiusiuntusi manualą, tai viską ir žinau cool.gif
O pas tave yra borto kompiuteris (BC)?

Ką nors paprasčiau geriau paklausk lotuliukas.gif O iš kur atsisiuntei? Yra instrukcija, bet vokiškai parašyta, nlb eina susigaudyti blush2.gif
Nu jau nepykit, 06.20 bus mėnuo, kaip jį turiu, kiti pravažinėja metus ir daugiau ir daug ko nežino.

O čia forume gal kas važinėja BMW520?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 12, 13:29)
Ką nors paprasčiau geriau paklausk  lotuliukas.gif  O iš kur atsisiuntei? Yra instrukcija, bet vokiškai parašyta, nlb eina susigaudyti  blush2.gif
Nu jau nepykit, 06.20 bus mėnuo, kaip jį turiu, kiti pravažinėja metus ir daugiau ir daug ko nežino.

Nu tai kai jau pasiimsi iš meistrų, tai nufotkink vidų (kur radija) ir aš tau viską pasakysiu kas ir kaip. Einu paieškosiu manualo internete, aš buvau atsisiuntusi anglišką.
O šiaip tai nėra skirtumo kokia kubatūra (išskyrus žinoma kuro sanaudas ir trauką), nuo 1996 metų ėjo šie modeliai: 520 (150 AG), 523 (170 AG, ėjo nuo 1995), 525 tds (143 AG), 528 (193 AG, ėjo nuo 1995), 535 (235 AG) ir 540 (286 AG). Šiaip iki 2000 metų modelis nekito, vėliau prisidėjo papildomai elektros, šiek tiek keitėsi išvaizda (kitokios lempos) ir keletas naujų variklio modifikacijų.
Atsakyti
Angliškai nerandu, pažiūrėsiu gal namie turiu dar.
O čia rusiškai: http://bmw-e39.ru/index.htm
http://automn.ru/bmw-5-e39/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 12 birželio 2009 - 14:25
QUOTE(pikkolo @ 2009 06 12, 14:24)
Angliškai nerandu, pažiūrėsiu gal namie turiu dar.
O čia rusiškai: http://bmw-e39.ru/index.htm
http://automn.ru/bmw-5-e39/

Nu gerą nuorodą įmetei bigsmile.gif , lb lb tau aciuks.gif , manau daug kurioms pravers thumbup.gif
Angliškai vistiek nesuprasiu, o rusiškai - kitas reikalas smile.gif , gaila, kad lietuviai neturi vertimo, na gal tame BMW forume kas yra, bet ten toks įspūdis susidarė, kad vieni vyrai, tai kur ten man klaust, jei nžn net kaip įvardinti ko reikia, užjuoks negyvai asai doh.gif

Na vėl ne į tema blush2.gif , o koks kyciaus vardas?
O dabar į temą, kaip juos transportuoji, jei sugalvoji į gamtą pasiimt? Nors gal taviškiai nesišeria unsure.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Vairuoju ir as BMW ax.gif X5 2004m. 3.0 D
MB visada BMW vairavo o as visokiu esu vairavus ax.gif galu gale per sias kaledas kaledu senis atvilko sita thumbup.gif visada svajojau jei BMW tai X5 blush2.gif esu labai patenkinta thumbup.gif ekonomiskumu nepasizymi ax.gif bet patogus,jame jauciuosi saugiai ax.gif o taiso BMW atstovybej Klaipedoj,baltijos autocentre ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandraandruske: 12 birželio 2009 - 18:29
QUOTE(sandraandruske @ 2009 06 12, 18:24)
Vairuoju ir as BMW ax.gif X5  2004m. 3.0 D

Na, o kaip vadini savo mašiniuką bigsmile.gif

Tai tiek nedaug BMW vairuojančių doh.gif , o aš maniau ... verysad.gif
Jei viskas seksis, pirmadienį jau atsiimsiu iš meistrų ax.gif , tik liūdnas savaitgalis bus be jo...
Atsakyti
kokie jūsų nauji gražūs bemvai rolleyes.gif ne tai kaip maniškis unsure.gif šian atsiėmiau iš meistro, tai jis man TA pravarė, sako - pati nepraeitų, nes apačia, duslintuvas - viskas surūdiję verysad.gif ir dar tepalą "valgo" verysad.gif
Atsakyti
as 520 vairuoju. labai saunus manevringas daigtas smile.gif galima sakyt meile mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksandrija @ 2009 06 12, 21:14)
as 520 vairuoju. labai saunus manevringas daigtas smile.gif galima sakyt meile mano smile.gif

clap.gif O tai neparodysi bigsmile.gif Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti