Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 12, 08:41)
kondicionierius tai apasnas dalykas, bet va klimato kontrolė thumbup.gif

O kuom apasnas? Be remonto išlaidų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 06 12, 09:00)
O kuom apasnas? Be remonto išlaidų doh.gif

pati neturėjau kondicionieriaus, nežinau, kaip ten kas veikia, bet girdėjau labai daug nusiskundimų, kad vasarą staigia peršalama, nes jis tik šaldo orą, o kaip žinia iš šalto į šiltą ir atgal - plaučių uždegimas gręsia... o klimato kontrolės temperatūrą gali pasirinkti, todėl taip ir vadinasi - kontrolė, MB audi turi, tai thumbup.gif beje, jei jau jungti klimatroniką (klimato kontrolė sutrumpintai), rekomenduojamas lauko ir vidaus temperatūrų skirtumas yra 5 laipsniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 12, 08:19)
Gražus tavo zveriuga  wub.gif 
lens.gif ir kondicionierius yra  , Pikkolo jau man, derevnei, išaiškino  biggrin.gif
Pasigirk, kokie "pribumbasai"  mirksiukas.gif ir ar jie reikalingi.

Tarp kitko, kaip savo gražiuosius žirgus vadinate?
Mersą vadinu Mopsa, nes lb tą veislę primena, o šitas dar be vardo..
Sūnus nusipirko Dodge Magnus automatą, tai lb knieti pavažiuoti, bet bijau, kad galiu įsigeisti jo  blush2.gif , tai gal geriau jau nereikia  biggrin.gif

Na pas ja daugiau maziau yra viskas, pilna elektra, kondicionierius, klimato kontrole, antipraslydimas, autopilotas, changeris originalus su 7 CD, na kas, kompas kaip pas visas manau, oda smile.gif Truksta tik navigacijos, kiria ketinu isideti taip pat.
Man reikalinga viskas kas joje yra ax.gif be kondicionieriaus isvis neisgyvenciau doh.gif
Niekaip savo auto nevadinu, na BMSU tik biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 06 12, 09:09)
pati neturėjau kondicionieriaus, nežinau, kaip ten kas veikia, bet girdėjau labai daug nusiskundimų, kad vasarą staigia peršalama, nes jis tik šaldo orą, o kaip žinia iš šalto į šiltą ir atgal - plaučių uždegimas gręsia... o klimato kontrolės temperatūrą gali pasirinkti, todėl taip ir vadinasi - kontrolė, MB audi turi, tai  thumbup.gif beje, jei jau jungti klimatroniką (klimato kontrolė sutrumpintai), rekomenduojamas lauko ir vidaus temperatūrų skirtumas yra 5 laipsniai smile.gif

na man tai jokiu problemu del kondicionieriaus nekylo niekada ir nekyla, ta prasme nei persalu nei ka (tfu tfu tfu), megstu uzsisaldyt iki maximumo ir nieko biggrin.gif Nors va drauge tai plauciu uzdegima buvo pasigavus nuo kondo unsure.gif
Atsakyti
skaitau su sypsena pastarasias dienas sia tema, ne tik vyrai su meile kalba apie savo auto.

o pagal ka sprendziat zveris ar nelabai?

as tik galiu pasakyt, ziauriai patenkinta savaja, turi viska apart navigacijos, be to eMke. pamenu kai tik jos pasirode su vyru varvinom seile, kaip mes tokios noretume, tai vyras pasijuoke, sako po 15 metu manau turesim, gerai, kad tiek nereikejo laukti, turim abu
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2009 06 12, 09:29)
Nors va drauge tai plauciu uzdegima buvo pasigavus nuo kondo  unsure.gif

apie tą ir šneku g.gif

bet jei yra klimatronikas, tai gali pasireguliuot - sau kad ir šaltesnį orą, o šalia sėdinčiai draugei - šiltesnį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 12, 09:39)
apie tą ir šneku g.gif

bet jei yra klimatronikas, tai gali pasireguliuot - sau kad ir šaltesnį orą, o šalia sėdinčiai draugei - šiltesnį thumbup.gif

hmm kazkaip sito tai nezinojau, jog galima reguliuoti g.gif o kaip cia taip?
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2009 06 12, 09:45)
hmm kazkaip sito tai nezinojau, jog galima reguliuoti  g.gif  o kaip cia taip?

nežinau, kaip bmw, bet audi turi tokius du ekranėlius, kur rodo temperatūrą, o apačioj + ir - galima reguliuoti sau ir keleilviui

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 12, 09:55)
nežinau, kaip bmw, bet audi turi tokius du ekranėlius, kur rodo temperatūrą, o apačioj + ir - galima reguliuoti sau ir keleilviui

user posted image

aha, supratau g.gif , bijau, jog maniskej nieko tokio panasaus nera, galiu reguliuot tik sau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 12, 09:09)
pati neturėjau kondicionieriaus, nežinau, kaip ten kas veikia, bet girdėjau labai daug nusiskundimų, kad vasarą staigia peršalama, nes jis tik šaldo orą, o kaip žinia iš šalto į šiltą ir atgal - plaučių uždegimas gręsia... o klimato kontrolės temperatūrą gali pasirinkti, todėl taip ir vadinasi - kontrolė, MB audi turi, tai  thumbup.gif beje, jei jau jungti klimatroniką (klimato kontrolė sutrumpintai), rekomenduojamas lauko ir vidaus temperatūrų skirtumas yra 5 laipsniai smile.gif

Gali pasirinkti ir kondicionieriaus temperatūrą+klimą. Bet aš ne visada tokį variantą renkuosi, nes man tada per šaltą orą į kojas pučia. Be to, tie peršalimai tai ne kondicionieriaus problema, o pačio žmogaus. Aš paprastai nusistatau 20-22, kadangi pas mane dabar gerai šaldo, man tiek užtenka, kad jausčiausi komfortiškai. Nors šiaip BMW kondicionieriai ypatingai gerai nešaldo. Geriausiai šaldo Skoda AC, tai ten reikia labai žiūrėti, kad neperšalti. Bet čia jau reikia pačiam save stebėti, aš nesu peršalusi dėl kondiko, nors šiaip labai greitai peršalu. Tik pastebėjau, kad nuo kai kurių kondicionierių man skauda galvą, tai yra Toyota ir VW grupės. O nuo BMW, Mitsubishi, Citroen neskauda. g.gif Nežinau nuo ko čia priklauso. O ir BMW klima daug geriau veikia, nei pavyzdžiui Škodoj ar Mitsubishyje.

Tai yra dviejų zonų klimato kontrolė, bet jei yra klima nebūtinai ji dviejų zonų mirksiukas.gif Naujose mašinose jau eina ir 4 zonų klima.

P.S. Kas turit kondicionierius nepamirškit kad juos retkarčiais reikia išvalyti. Jei atsiranda blogas kvapas (puvėsių), tai valyti yra būtina, nes galima susirgti, nes tai ženklas, kad ant jūsų kondiko apsigyveno bakterijos.
Papildyta:
QUOTE(Exit @ 2009 06 12, 09:29)
kompas kaip pas visas manau,

Kompas net į 5 klasės (E39) bazinę komplektaciją neįėjo, tai buvo papildoma įranga, tad manau į trečiukus tikrai nėjo kaip standartas, todėl tikrai ne pas visas yra.
Nors kompas tai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 06 12, 10:30)
Tai yra dviejų zonų klimato kontrolė, bet jei yra klima nebūtinai ji dviejų zonų mirksiukas.gif Naujose mašinose jau eina ir 4 zonų klima.

aš ir nerašiau, kad klimatronikas gali būti tik dviejų zonų ax.gif
Atsakyti

QUOTE(zuzla @ 2009 06 12, 10:36)
aš ir nerašiau, kad klimatronikas gali būti tik dviejų zonų ax.gif

Tu rašei, kad jei klima, tai gali reguliuot sau ir keleiviui, bet tai tikrai ne taisyklė, nes ne visi klimatronikai yra dviejų zonų, ypač senesnėse mašinose.
Atsakyti
Pikkolo, ale tu pasikausčius(ęs) cool.gif , matosi, kad domiesi smile.gif Gerai, čia mus apšviesi drinks_cheers.gif
Gaila, kad dažytojams saviškę atidaviau, nenufotkiau savo prietaisų skydelio, būtų galima palyginti kas ir kur.
O tai kur kompas rodo temperatūrą, tai čia lauko ar salono, gal kas žino?
Atsakyti