Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 10, 15:12)
pas tave automatas ar mechaninė?

mechaninė, bet esu važinėjusi ir su automatine, žinau koks kaifas, nors dabar pripratau ir prie pavarų junginėjimų.
O pas jus kokios?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 10, 16:21)
mechaninė, bet esu važinėjusi ir su automatine, žinau koks kaifas, nors dabar pripratau ir prie pavarų junginėjimų.
O pas jus kokios?

man kaifas su mechanine važinėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 10, 15:46)
Pikkolo, dėkui už nuorodą, lysiu studijuoti.
Niu va, o aš ir nžn ar pas mane yra kondicionierius  blush2.gif , gal bus instrukcijoje kas parašyta, tik velnias, vokiškai. Nors kažkokią nedidelę knopkę esu radusi, gal ten ir bus, nes, prašom tik nesijuokti  blink.gif , toks rutuliukas nupieštas, Jaučiu, kad nugriūsit iš mano parašymų  lotuliukas.gif

Kondicionieriaus knopkė tai su tokia kaip snaigute. Jei yra Auto mygtukas, tai yra ir clima.
http://www.bimmerfes...mp;d=1240785919
Antras nuo viršaus dešinėj kondicionierius.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 06 10, 15:52)
Kondicionieriaus knopkė tai su tokia kaip snaigute. Jei yra Auto mygtukas, tai yra ir clima.

Nea, nėra pas mane verysad.gif , ai, nėra tai nėra, svarbu smagiai rieda ax.gif
Dėkui už vargą paaiškinti 4u.gif
Tas rutuliukas, kur minėjau, po snaigės paveikslėlyje eina, trečias dešinėje, tai gal kokia ventiliacija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 10, 18:37)
Tas rutuliukas, kur minėjau, po snaigės paveikslėlyje eina, trečias dešinėje, tai gal kokia ventiliacija  unsure.gif

Rutuliukas su A raide (vieną kartą paspaudus) įjungia cirkuliaciją viduje, bet praeina oras dar ir per filtrus (bet pas tave turbūt jų jau nėra, nes juos reik keist, o jie brangūs), o be A raidės, paprasta cirkuliacija viduje (kai oras neimamas iš lauko).
REST mygtukas - išjungus variklį, pučia orą nuo variklio. Tai gana patogu žiemą jei reikia ilgai ko nors laukti, o variklį norisi išjungti. Tik reik nepamiršti, kad tai sodina akumą, tad jei važinėji tik trumpus atstumus, geriausia naudoti kuo mažiau visokių papildomų prietaisų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 11 birželio 2009 - 07:29
Pikkolo, lb tau aciuks.gif už suteiktą vertingą info, po biskį išsigrybausiu kur kas tame valdymo skydelyje cool.gif
Šiandien po darbo važiuoju į regitrą ją persirašyti, savininkė neturėjo laiko, tai dar ir nelaistytas mano pirkinys ax.gif
Pikkolo, biskį ne į temą, bet čia tavo kyciaus foto? lb sužavėjo, nu grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 11, 08:45)
Pikkolo, biskį ne į temą, bet čia tavo kyciaus foto? lb sužavėjo, nu grožis  wub.gif

Mano. Ačiū aciuks.gif Turiu du.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 09, 18:55)

Nu tai kur daugiau BMW vairuotojų? A nu ka lyskit iš kanapių  ph34r.gif

lendu 4u.gif BMW 320 , E46, 1999 m ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2009 06 11, 15:58)
lendu  4u.gif  BMW 320 , E46, 1999 m  ax.gif

o tai neparodysi savo žvėrio photo.gif

Viskas, jau persirašiau ant savęs, o po regitros pas dažytojus apsilankiau. Tai už sparno ir durelių padažymą su jų dažais 400 wacko.gif Kainose nesigaudau doh.gif Ryt gal ir nuvarysiu, tegu tvarko.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 11, 17:55)
o tai neparodysi savo žvėrio  photo.gif

ne zveris aisku ax.gif bet gera, su visais "pribumbasais" ax.gif
tik beda, jog niekaip neprisiruosiu jai graziu "batuku" uzdet, sitie aisku ne kaip atrodo g.gif verysad.gif
"Reprezentaciniu" foto neturiu, tad ka turiu idedu

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2009 06 11, 18:34)
ne zveris aisku  ax.gif  bet gera, su visais "pribumbasais"  ax.gif
tik beda, jog niekaip neprisiruosiu jai graziu "batuku" uzdet, sitie aisku ne kaip atrodo  g.gif  verysad.gif

Gražus tavo zveriuga wub.gif
lens.gif ir kondicionierius yra , Pikkolo jau man, derevnei, išaiškino biggrin.gif
Pasigirk, kokie "pribumbasai" mirksiukas.gif ir ar jie reikalingi.

Tarp kitko, kaip savo gražiuosius žirgus vadinate?
Mersą vadinu Mopsa, nes lb tą veislę primena, o šitas dar be vardo..
Sūnus nusipirko Dodge Magnus automatą, tai lb knieti pavažiuoti, bet bijau, kad galiu įsigeisti jo blush2.gif , tai gal geriau jau nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 12, 08:19)
Pasigirk, kokie "pribumbasai"  mirksiukas.gif ir ar jie reikalingi.

Tarp kitko, kaip savo gražiuosius žirgus vadinate?

kondicionierius tai apasnas dalykas, bet va klimato kontrolė thumbup.gif

aš vadinu įvairiai - senute, gražuolė, mėlynokšnis... karts nuo karto paglostau, pasakau kaip ji man reikalinga blush2.gif
Atsakyti