Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mano toks:
user posted image
528, 1996 metų.
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 06 10, 08:05)
Dar neapsisprendžiu ar daryti kasko draudimą ar paprastu tenkintis, na man baigiasi 06.20  unsure.gif , kokiu jūs draudėt?

Kai nusipirkom, tai draudėm kasko, nes aš visai dienai palieku mašiną nesaugomoj aikštelėj, tad velnias žino kas jai gali nutikti. Tuo labiau, kad dar neturėjau daug vairavimo patirties. Ir tais metais nuplėšiau buferį, kadangi nutrūko tvirtinimai, tai teko keisti visą buferį, o jis kainavo 1500 lt (originalas kainavo 4000 lt blink.gif ). Tai padengė kasko (frančizė buvo 400 lt). Bet pernai tai labai didelę kainą užkosėjo draudimas (ir beje kitas, o kasko duomenimis jie nesidalina, tad apie mano aksidentą nežinojo), tai ir nesidraudėm. Kol kas tpfu tpfu tpfu viskas gerai. O pabraižymų ir pas mane yra, bet ne iki metalo, t.y. dažnai kiaurai nenubraukti. Kažkas matyt šalia stovėjęs neatsargiai dureles atidarinėjo ir perbraukė. Na bet kadangi mašina vis tiek ne iš tų nerūdijančių, tai reiks kitais metais vežt rūdis tvarkyti, tai ir tuos pabraižymus sutvarkys. Kadangi jokių pribumbasų (angel eyes, krūtų ratlankių ir pan.) neturi mano mašina, tai ir ja nelabai domisi.
Tik vat kad remontas žiauriai brangiai kainuoja.
Atsakyti
gražūs jūsų zvėriugos thumbup.gif
O man geras buvo, važiavau su mersu į Aleksoto turgų nusipirkti ratlankiams slapukų, na, kad ratų negalėtų pavogti doh.gif , tai mane užspaudė ir, kaip durna su pirma pavara bandžiau per šulinį pervažiuoti, pasekmės buvo žiaurios, prakirto variklio karterį, pradėjo tepalas bėgt iš merso doh.gif Teko traukti doh.gif Aišku, jau MB reakcija buvo nenusakoma lotuliukas.gif
Jau dabar viskas, gali pypsinti, ką nori daryti, niekas mane ant šulinio neprivers važiuoti cool.gif . Na tas šulinys buvo važiuojamoje kelio dalyje..
O je, gerai, kad ne su savo zvėriuga buvau, visa laimė, o norėjau..
Atsakyti
na pas mane tik vienas toks kaip šokas buvo - prieš perkant mašiną, nuvežėm ją į servisą, ten pažįstamas mūsų meistras išdėjo tą mašiną į šuns dienas, tai pardavėjui teko smarkiai nuleisti hihihi.gif pagrindinė blogybė buvo - reikėjo keisti radiatorių, nes visai nedaug truko, kad prakiurtų... tai kai sustojus prie parduotuvės pradėjo tas žalias skystis bėgti doh.gif taip pasimėčiau, visai išrūko iš galvos tas radiatorius, galvoju, mašiną turi tik mėn, o jai siaubas kas darosi doh.gif dabar tai juokinga biggrin.gif kaip paskui iki serviso važiavau, akių nuo termostato nenuleisdama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 10, 09:25)
pagrindinė blogybė buvo - reikėjo keisti radiatorių, nes visai nedaug truko, kad prakiurtų...

Mes keitėm radiatorių, tik visa laimė, kad prakiuro iš kiemo išvažinėjant, o ne kelyje. Kai davė fontano blink.gif Tada kainavo 700 lt. Sunkiausia buvo nutempti iki serviso, nes reikėjo važiuoti nuo kalno ir ~ 20 km iki serviso, o ji žiauriai sunki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 06 10, 09:29)
Mes keitėm radiatorių, tik visa laimė, kad prakiuro iš kiemo išvažinėjant, o ne kelyje. Kai davė fontano blink.gif Tada kainavo 700 lt. Sunkiausia buvo nutempti iki serviso, nes reikėjo važiuoti nuo kalno ir ~ 20 km iki serviso, o ji žiauriai sunki doh.gif

man prieš metus kainavo 400 blush2.gif

ai dar man sugedo abiejų priekinių langų varikliukai, tai galvojų - ai, žiemą nereikia... čia kažkada vežiau į servisą vairo stiprintuvą patvarkyt, tai meistras matyt atidarė langą ir nebeuždarė, tai teko jam ir tą pataisyt biggrin.gif tai dabar savo pusės turiu sutvarkytą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 10, 09:35)
man prieš metus kainavo 400 blush2.gif

Na mes irgi prieš metus tvarkėm, bet trečiukų pigesni radiatoriai. Ir kaina dar ne vien nuo firmos priklauso. Mes visada pasitikrinam tanagros puslapyje kiek kainuoja, tad žiūrim už kiek mum siūlo, nes jie branginykai. Bet bent orientacines kainas sužinot galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 10 birželio 2009 - 09:00
Eina sau, kiek rūpesčių visoms doh.gif
O man neveikė pečiukas ir stiklo apipūtimas, tai tas naujas "ežys" su darbu 250 kainavo, na dar prie to pačio kompiuterinę diagnostiką atliko. Kai lempas vogė, buvo išdaužę langą.., tai kompas rodė oro pagalvės gedimą. dabar jau sutvarkytas, rado laidą nulaužtą durelėse. Meistras bedėdamas stiklą buvo prispaudęs..
Nu va, kaip baisu tas kiauras radiatorius ir nuo ko jis prakiura unsure.gif
Pikkolo, mestelk nuorodą kur ten kainas pasižiūrėti galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 10, 10:57)
Eina sau, kiek rūpesčių visoms  doh.gif

Na tai juk ne naują mašiną pirkai. Nereik norėt kad 12 metų senumo mašina negestų. Mes be privalomųjų remontų (važiuoklė, stabdžių kaladėlės, tepalų keitimas) remontavom kondicionierių (viso 1500 lt), vairo traukę, keitėm galines spyruokles, nes viena sulūžo (viso 500 lt), remontavom šviesų bloką (60 lt). Na bet dabar lyg ir viskas gerai.
Nu va, kaip baisu tas kiauras radiatorius ir nuo ko jis prakiura unsure.gif

Dažniausiai prakiūra dėl to, kad kai kurie vairuotojai labai mėgsta pataupyti ir vietoj antifryzo supila vandenį. Tad radijatorius paprasčiausiai prarūdija. Taip buvo ir mūsų atveju. Kai nupirkom nepatikrinom, nes tokia mintis net į galvą neatėjo. O pasirodo buvo vanduo. Tad žiemą jis bevažiuojant užšalo blink.gif ir pradėjo kaisti variklis. Pasikeitėm skystį ir viskas susitvarkė, bet ši procedūra nepigiai kainavo. Radiatorius prakiuro vėliau.
Pikkolo, mestelk nuorodą kur ten kainas pasižiūrėti galima  mirksiukas.gif

Tanagra Spaudi prisijungti. Kaip jau minėjau kainos tik grynai rekomendacinio pobūdžio, nes pas juos gan brangu. Bet kai kas pareina, bent gali orientuotis kiek gali viskas kainuoti.
P.S. Girdėjau, kad Kaune BMW detales geriausia pirkti parduotuvėje Jurbarko gatvėje, tik pravažiavus tiltą, kitoj gatvės pusėj po dešine yra tokia parduotuvė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 10 birželio 2009 - 11:52
Pikkolo, dėkui už nuorodą, lysiu studijuoti.
Niu va, o aš ir nžn ar pas mane yra kondicionierius blush2.gif , gal bus instrukcijoje kas parašyta, tik velnias, vokiškai. Nors kažkokią nedidelę knopkę esu radusi, gal ten ir bus, nes, prašom tik nesijuokti blink.gif , toks rutuliukas nupieštas, Jaučiu, kad nugriūsit iš mano parašymų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 10, 15:46)
Pikkolo, dėkui už nuorodą, lysiu studijuoti.
Niu va, o aš ir nžn ar pas mane yra kondicionierius  blush2.gif , gal bus instrukcijoje kas parašyta, tik velnias, vokiškai. Nors kažkokią nedidelę knopkę esu radusi, gal ten ir bus, nes, prašom tik nesijuokti  blink.gif , toks rutuliukas nupieštas, Jaučiu, kad nugriūsit iš mano parašymų  lotuliukas.gif

aš tai neturiu tokių navarotų blush2.gif pas mane geriausiu atveju šaltas vėjelis pučia hihihi.gif

bet pas tave turėtų būti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 10, 14:59)
bet pas tave turėtų būti drinks_cheers.gif

ieškosiu, kolega sako, kad CD turi būti užrašyta ant mygtuko bigsmile.gif , tai ne tas, apie kurį galvojau unsure.gif
Įlindau į Tanagros psl. bet nerodo man kainų, tipo nėra sandėlyje, nu gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 10, 16:04)
ieškosiu, kolega sako, kad CD turi būti užrašyta ant mygtuko  bigsmile.gif , tai ne tas, apie kurį galvojau  unsure.gif

net nežinau...

pas tave automatas ar mechaninė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 10 birželio 2009 - 15:25