528, 1996 metų.
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 06 10, 08:05)
Dar neapsisprendžiu ar daryti kasko draudimą ar paprastu tenkintis, na man baigiasi 06.20 , kokiu jūs draudėt?
Kai nusipirkom, tai draudėm kasko, nes aš visai dienai palieku mašiną nesaugomoj aikštelėj, tad velnias žino kas jai gali nutikti. Tuo labiau, kad dar neturėjau daug vairavimo patirties. Ir tais metais nuplėšiau buferį, kadangi nutrūko tvirtinimai, tai teko keisti visą buferį, o jis kainavo 1500 lt (originalas kainavo 4000 lt ). Tai padengė kasko (frančizė buvo 400 lt). Bet pernai tai labai didelę kainą užkosėjo draudimas (ir beje kitas, o kasko duomenimis jie nesidalina, tad apie mano aksidentą nežinojo), tai ir nesidraudėm. Kol kas tpfu tpfu tpfu viskas gerai. O pabraižymų ir pas mane yra, bet ne iki metalo, t.y. dažnai kiaurai nenubraukti. Kažkas matyt šalia stovėjęs neatsargiai dureles atidarinėjo ir perbraukė. Na bet kadangi mašina vis tiek ne iš tų nerūdijančių, tai reiks kitais metais vežt rūdis tvarkyti, tai ir tuos pabraižymus sutvarkys. Kadangi jokių pribumbasų (angel eyes, krūtų ratlankių ir pan.) neturi mano mašina, tai ir ja nelabai domisi.
Tik vat kad remontas žiauriai brangiai kainuoja.