QUOTE(zuzla @ 2009 06 09, 18:27)
bet ištikrųjų, manau, mieste autopilotas nereikalingas
čia į tolimas keliones, net atkarpoj vilnius-klaipėda nereikia, nes ten amžini kelio remonto darbai...
O aš labai norėčiau autopiloto, nes kai kada ir mieste labai praverčia, ypač kai nėra kamščių. O kelyje Vilnius-Klaipėda, bent jau iki Kauno šįmet nevyksta jokie remontai
, nors labai reikėtų, nes pirma juosta labai jau išvažinėta fūrų.
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 06 09, 18:55)
Ai, tas magas tai neįdomu, geriau radija. Pas mane originali, tipo nevagia, Na po kiek laiko išaiškės
o pas tave radija kartu su kompu ar tik radija? Ir kas dar? Kasetė, CD? Jei nėra tokio daikto, tai gali bet kokiam šrote nusipirkti ir įsidėti, kad ir CD. Žinok tinka ir nuo naujesnių BMW. Kaip bebūtų keista toks pat vidus ėjo labai ilgai. Šiaip jau radijos tai tikrai niekas nevogs, nes ji tinka TIK į BMW (gerokai ilgesnė, nei įprasta magentola), o jei dar su kompu, tai irgi ne į visas tiks, nes būna įvairių tų kompų, o tai paskui vargo vakarienė pritaikyti fiškes. Tad būk rami.
QUOTE(zuzla @ 2009 06 09, 19:02)
nu tai radijos be magelio nebus
Gali būti ir atskirai. Tik reik pasižiūrėt koks variantas yra. Pas mane radija kartu su kompu, todėl magnetola atskirai. Na kokia ten magnetola, ten kasetinis magas, ir tas neveikia. Galvoju gal pasikeisti, nes kadangi atskirai, tai neturėtų būt problemų prisitaikyti originalią CD magnetolą.