Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 09, 17:27)
bet ištikrųjų, manau, mieste autopilotas nereikalingas schmoll.gif čia į tolimas keliones, net atkarpoj vilnius-klaipėda nereikia, nes ten amžini kelio remonto darbai...

Tai ir aš abejoju ar verta man tuos 300 kišti be naudos mastau.gif , na tipo radija valdysis ir dar ten kažkas.. , nes ant vairo valdymas...
Kai varčiau vokišką instrukciją, mačiau tą vairą.
Ai, reiks prieš miegą pastudijuoti kas ir kaip, dar daug kas neaišku.
Zuzla, o kokį kurą pili?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 09, 18:39)
na tipo radija valdysis ir dar ten kažkas..

Zuzla, o kokį kurą pili?

aš net magelio neturiu blush2.gif niekaip neprisiruošiu tam skirti pinigėlių...

95, o ką?

rytoj savo senutę vežu į servisą, nes TA baiginėjas, tai bijau, kad dėl rankinio nepraeisiu unsure.gif dar vairą muša, tikriausiai kaladėles reik keist... žodžiu, lenda ligos po žiemos doh.gif
Atsakyti
Ai, tas magas tai neįdomu, geriau radija. Pas mane originali, tipo nevagia, Na po kiek laiko išaiškės lotuliukas.gif
Maniškiai TA baigiasi gruodį, bet gal ir anksčiau nuvarysiu.
Reikia dar važiuoklę pasitikrinti, nes variklį jau perrinko.
Ai, nusipirkau popigiąja, tai nėra ko norėti stebuklo.
Sparną dar noriu persidažyti, toks jau apšepęs, matyt avariją turėjęs...

Nu tai kur daugiau BMW vairuotojų? A nu ka lyskit iš kanapių ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 09 birželio 2009 - 17:57
QUOTE(rosee @ 2009 06 09, 18:55)
Ai, tas magas tai neįdomu, geriau radija

Sparną dar noriu persidažyti, toks jau apšepęs, matyt avariją turėjęs...

nu tai radijos be magelio nebus mirksiukas.gif

priminei apie dažymą doh.gif pas mane rūdys lenda, reik irgi tvarkyt...
Atsakyti
Zuzla, gal tau vairas muša dėl sulankstytų ratlankių arba guzų ant padangų g.gif
Bliamba, buvau merso vieną ratlankį sulanksčius, įšokau į duobę doh.gif , tai jau diedas kad putojosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 09, 19:16)
Zuzla, gal tau vairas muša dėl sulankstytų ratlankių arba guzų ant padangų  g.gif

Bliamba, buvau merso vieną ratlankį sulanksčius, įšokau į duobę  doh.gif , tai jau diedas kad putojosi  blink.gif

tai servise pasakys smile.gif

aš buvau su MB mašina užvažiavus su bamperiu ant bordiūro, tai atsivažiuodama vos jo ten nepalikau doh.gif išlipau, prikabinau atgal į vietą unsure.gif MB nieko nesakiau, bet po kiek laiko išpliurpiau doh.gif pasakė - visiems būna blink.gif galvojau, irgi gausiu bart..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 09 birželio 2009 - 18:21
QUOTE(zuzla @ 2009 06 09, 17:27)
baik tu, iš kur tokie navarotai hihihi.gif

bet ištikrųjų, manau, mieste autopilotas nereikalingas schmoll.gif čia į tolimas keliones, net atkarpoj vilnius-klaipėda nereikia, nes ten amžini kelio remonto darbai...

Mieste tikrai jo nereikia, o ir trasoje ne visuomet tinka, jei leistinas greitis 130km, o kas 10km zenklai 110km,tai turi vargti pristabdydama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 09, 18:21)
tai servise pasakys smile.gif

Tai suprantama drinks_cheers.gif , negi pačios ten lįsim biggrin.gif
QUOTE(lovely @ 2009 06 09, 20:53)
Mieste tikrai jo nereikia

Niu va, galutinai, panos, įtikinot ir man sutaupėt pinigėlių drinks_cheers.gif
Šiandien kolega apžiūrėjo prie darbo, sakė, gražus mano žvėriukas BMW ax.gif
Atsakyti
rosee o koks tavo žvėris? neskaičiau temos visos tai tngiai klausiu smile.gif
rudys lenda opo žiemos ir mano senutei kregždei bet vyras patvarko ir liuks, tik kad kieme antakį viena nulupo kažkas gal žinot kur galima jų nebrangiai gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 06 10, 06:48)
rosee o koks tavo žvėris?

QUOTE(rosee @ 2009 06 09, 15:19)
BMW 520 1997m.user posted image
Tik gražiasias faras kai kas po nakties "privatizavo", tad tenka tenkintis paklausą neturinčiomis  biggrin.gif

Ingakalnis, o koks tavo žvėris? Bla, tai kas tas antakis?

Man tai geriausia, koks durnelis žvaigždę virš priekinio stiklo ant kapoto išraižė ir priedo šoną perrežė. Paskui apsižiūrėjau, tai kitų mašinos dar labiau suraižytos buvo po nakties. Kažkas tyčia mašinas gadina. Buvau žiauriai susinervinusi, čia tipo "pakrikštyjo" lotuliukas.gif
Ir aš dar neskaičiau temos, bet žadu rolleyes.gif na kada nors..
Dar neapsisprendžiu ar daryti kasko draudimą ar paprastu tenkintis, na man baigiasi 06.20 unsure.gif , kokiu jūs draudėt?
Panos, rodykit savo "zveriugas" mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 09, 18:27)

O aš labai norėčiau autopiloto, nes kai kada ir mieste labai praverčia, ypač kai nėra kamščių. O kelyje Vilnius-Klaipėda, bent jau iki Kauno šįmet nevyksta jokie remontai unsure.gif , nors labai reikėtų, nes pirma juosta labai jau išvažinėta fūrų.
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 06 09, 18:55)
Ai, tas magas tai neįdomu, geriau radija. Pas mane originali, tipo nevagia, Na po kiek laiko išaiškės  lotuliukas.gif

o pas tave radija kartu su kompu ar tik radija? Ir kas dar? Kasetė, CD? Jei nėra tokio daikto, tai gali bet kokiam šrote nusipirkti ir įsidėti, kad ir CD. Žinok tinka ir nuo naujesnių BMW. Kaip bebūtų keista toks pat vidus ėjo labai ilgai. Šiaip jau radijos tai tikrai niekas nevogs, nes ji tinka TIK į BMW (gerokai ilgesnė, nei įprasta magentola), o jei dar su kompu, tai irgi ne į visas tiks, nes būna įvairių tų kompų, o tai paskui vargo vakarienė pritaikyti fiškes. Tad būk rami.

QUOTE(zuzla @ 2009 06 09, 19:02)
nu tai radijos be magelio nebus mirksiukas.gif

Gali būti ir atskirai. Tik reik pasižiūrėt koks variantas yra. Pas mane radija kartu su kompu, todėl magnetola atskirai. Na kokia ten magnetola, ten kasetinis magas, ir tas neveikia. Galvoju gal pasikeisti, nes kadangi atskirai, tai neturėtų būt problemų prisitaikyti originalią CD magnetolą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 10 birželio 2009 - 07:48
QUOTE(ingakalnis @ 2009 06 10, 07:48)
gal žinot kur galima jų  nebrangiai gaut  g.gif

savartynuose g.gif bet kartą man reikėjo troselio sėdynei (MB stumdydamas sėdynę nutraukė), tai dainavo kainas ir 30, ir 50, ir už 100 su visa sėdynę doh.gif MB nuvažiavo į krastą auto ir užsisakė originalų už 18 bigsmile.gif taip kad reikia žiūrėt kainas visur... dar gali skelbimą paduot, mažu koks narkoša tau taviškį antakį ir parduos hihihi.gif

QUOTE(rosee @ 2009 06 10, 08:05)
čia tipo "pakrikštyjo"  lotuliukas.gif

kokiu jūs draudėt?

Panos, rodykit savo "zveriugas"  mirksiukas.gif

nu joptararai doh.gif

kasko nematau reikalo draust, bent jau savo mašinos, pas mane net signalkė sugedus, niekas ten į ją nelįs ir tuo labiau nevogs... bet kaip tau, jei jau taip krikštyja kieme, galėtum ir apdraust, bet tada turbūt reikėtų fiksuoti visąlaik tuos pabraižymus g.gif na ir prieš kasko reikia sutvarkyt viską smile.gif

na štai maniškė blush2.gif

user posted image
Atsakyti