viskas normaliai, man jei vietų yra kaip kiti stato ne baisiai rūpi, svarbu kad ne 8 ryte prie darbo aikštelėje ar 17val užstatant kitų auto
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 27, 07:52)
viskas normaliai, man jei vietų yra kaip kiti stato ne baisiai rūpi, svarbu kad ne 8 ryte prie darbo aikštelėje ar 17val užstatant kitų auto
Va del to tai pritariu!
kaip siandien - atvaziavau i darba, o aikstelej nera vietos, nes jei kokios 6 masinos butu normaliai pastatytos, tai dar tiek pat butu tilpe, nu ka teko suktis ir vaziuoti zymiai toliau!
QUOTE(pikkolo @ 2009 01 26, 10:04)
Drausta ne mano vardu (patirtis pakankama, be autoįvykių). Bet pernai buvo gerokai pigesnis draudimas. Tiesa, mano draudimas su užsienio kelionėm, t.y. su juo galima važiuoti į užsienį. Be šio draudimo būtų kainavę ~340. Šįmet yra pabrangęs draudimas. Pernai vienas šeimos narys neturėjo 5 metų darbo stažo kas didino draudimo kainą, bet buvo pigiau nei šįmet.
Nesigincysiu, gal ir pabrango
tai va apsidraudem, per viena bendradarbi, jis papildomai uzdarbiauja, kaina 296 Lt.
o su parkavimusi, jau tobulejam, tarp nupiestu liniju jau pataikau
o su parkavimusi, jau tobulejam, tarp nupiestu liniju jau pataikau
QUOTE(rosee @ 2009 06 09, 15:50)
Panos, priimkit ir mane į BMW vairuojančių gretas , visai neplanuotai teko nuo merso persėsti, tad galiu lyginti tik su anuo. Tiesa, mersą ir toliau sėkmingai vairuoja MB.
koks čia klubas ar matei iš kur temukę ištraukei, net teko iš žiemos miego pažadinti
tai neturėtų būti didelio skirtumo tarp merso ir bemvo vairavimo, tas pats galas varomas, ane?
QUOTE(zuzla @ 2009 06 09, 14:54)
koks čia klubas ar matei iš kur temukę ištraukei, net teko iš žiemos miego pažadinti
tai neturėtų būti didelio skirtumo tarp merso ir bemvo vairavimo, tas pats galas varomas, ane?
BMW aukštesnis, man storulei patogiau įsėsti, mersas sportinio varianto ir dujomis varomas, o čia benzas.
Galiu teigti, kad BMW lengviau vairuoti, tik lb stebėti reikia, kad greičio neviršyčiau ir greita, kas liečia persirikiavimą.
Tenka ir mersą vairuoti. Dar skirtumas, atbulinės pavaros į priešingą pusę ir, kad į BMW tenka jau kurą iš savo kišenės piltis
Gryžus namo perkratysiu jūsų temą, gal ką naudingo rasiu
QUOTE(rosee @ 2009 06 09, 16:04)
BMW aukštesnis
o tai kokį bmw turi, jei ne paslaptis?
QUOTE(rosee @ 2009 06 09, 16:19)
BMW 520
Tik gražiasias faras kai kas po nakties "privatizavo", tad tenka tenkintis paklausą neturinčiomis
Tik gražiasias faras kai kas po nakties "privatizavo", tad tenka tenkintis paklausą neturinčiomis
mano 91 metų 318
aš vietoj priešrūkinių plastmaskes turėjau, tai ir tas pavogė
QUOTE(rosee @ 2009 06 09, 18:11)
Dar lb patiko, kad vairas pasikelia, tik gaila, kad ne originalas. Tai man pasiūlė pirktis už 300 su įdėjimu originalų, kad galėčiau naudotis autopilotu. Bet nžn ar mieste jo man čia reikia
Zuzla, pas tave yra autopilotas?
Zuzla, pas tave yra autopilotas?
baik tu, iš kur tokie navarotai
bet ištikrųjų, manau, mieste autopilotas nereikalingas čia į tolimas keliones, net atkarpoj vilnius-klaipėda nereikia, nes ten amžini kelio remonto darbai...