Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
patronais aš taip pat nepasitikiu, kai pats matai tai yra 100proc o ką tik girdi - na gal daugiau nei 50proc bet nėra garantijos kad nesustreikuos kai bardiuras bus arčiau nei arti o mašina tiuninguota arba gamykliškai žema
Atsakyti
mano laabai zema, bet pastebejau, kad akropolio garaze priekininiai sensoriai, net kuri laika pagauna tuos bordurius, kur kiekvienoj stovejimo vietoj yra, bet prie pat jau nebeuzciuopia

kiek draudimas metams kainuoja??? 530, nes reiks savaites pabaigoj placiau atverti pinigine
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2009 01 25, 10:59)
mano laabai zema, bet pastebejau, kad akropolio garaze priekininiai    sensoriai, net kuri laika pagauna tuos bordurius, kur kiekvienoj stovejimo vietoj yra, bet prie pat jau nebeuzciuopia

kiek draudimas metams kainuoja??? 530, nes reiks savaites pabaigoj placiau atverti pinigine

Priklausomai koks draudimas privalomas nuo 230 iki 250LT, o kasko visai kita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 01 25, 15:28)
Priklausomai koks draudimas privalomas nuo 230 iki 250LT, o kasko visai  kita mirksiukas.gif

jo civilinis domina, tai nebrangiai, o kur cia taip
nes pagal dabartini BTA paziurejau, kad metams gaunasi iki 600 Lt
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2009 01 25, 15:31)
jo civilinis domina, tai nebrangiai, o kur cia taip
nes pagal dabartini BTA paziurejau, kad metams gaunasi iki 600 Lt

Daugokai sakyciau g.gif Spalio menesi draudziausi LD, tai mokejau lygtai 250+- uz 735,man ispradziu ir pasake nerealia suma, veliau issaiskejo, kad jie paziurejo i ta punkta kur tik teises issilaike doh.gif Pasidomekite, veliau pinigu negrazins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 23, 19:51)
bjauri kokia  ohmy.gif  sunglasses2.gif

Aha, ir blogiausia, kad neketinu keistis lotuliukas.gif

QUOTE(Justelė @ 2009 01 23, 20:28)
O aš visada tokį vaizdelį pamačius galvodavau, kad čia arba žiopla moteriškė už vairo, arba tik ką teises išsilaikęs žmogelis prisiparkavo  doh.gif

As ta pati pagalvoju lotuliukas.gif , nors saves moteriske nevadinciau-amzius dar ne tas biggrin.gif , o va teises jau beveik 10 metu turiu, tad abu variantai netinka irnesakyk.gif
Atsakyti
na na.. teises turi 10m. tai tau tik 28? na pusiau moteriškė bjauri kuri stato skerskai dviejų juostų biggrin.gif
man neteko susidurti su tuo kad apibraižo kas nors aikštelėje
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 25, 19:28)
na na.. teises turi 10m. tai  tau tik 28? na pusiau moteriškė bjauri kuri stato skerskai dviejų juostų biggrin.gif

O, man teko tokia dalia, kai aiksteleje vairuotojo puses sparna ir bamperi nubreze, kaip reikiant ir pasisalino verysad.gif Tuo metu buvau nestuke.gif ir prekinausi, kai pamaciau apsizliumbiau verysad.gif ,kad tokiu sunsnukiu yra, kasko viska apmokejo biggrin.gif
Esme tame, kad skersai visviena nestatau mirksiukas.gif , nebent kelios auto susiskersavusios, tuomet pagal ju skersuma, tenka parkuotis lotuliukas.gif , kitaip dureles neatsidarytu, jei issitiesinciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 01 25, 14:28)
Priklausomai koks draudimas privalomas nuo 230 iki 250LT, o kasko visai  kita mirksiukas.gif

Draudžiausi praeitą savaitę. Pigiausiai buvo 380 lt. E39 528. Pernai buvo pigiau.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 01 26, 08:48)
Draudžiausi praeitą savaitę. Pigiausiai buvo 380 lt. E39 528. Pernai buvo pigiau.

blink.gif Kiek metu vairuotojo teises turite?Gal kokiu auto ivykiu buvo?
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 01 26, 09:28)
blink.gif Kiek metu vairuotojo teises turite?Gal kokiu auto ivykiu buvo?

Drausta ne mano vardu (patirtis pakankama, be autoįvykių). Bet pernai buvo gerokai pigesnis draudimas. Tiesa, mano draudimas su užsienio kelionėm, t.y. su juo galima važiuoti į užsienį. Be šio draudimo būtų kainavę ~340. Šįmet yra pabrangęs draudimas. Pernai vienas šeimos narys neturėjo 5 metų darbo stažo kas didino draudimo kainą, bet buvo pigiau nei šįmet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 26 sausio 2009 - 10:11
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 25, 20:28)
na na.. teises turi 10m. tai  tau tik 28? na pusiau moteriškė bjauri kuri stato skerskai dviejų juostų biggrin.gif

aga, jei 28 jau pusiau moteriske, tai tada taip yr biggrin.gif
O del to statymosi per 2 parkavimo vietas is tikruju yra taip, kad apsipirkineti vaziuoju tokiu laiku, kai vietu aikstelej buna daug laisvu, tad manau niekas per daug ir demesio neatkreipia, kad apyjaune moteriske masina ne taip pasisitate cool.gif O jei jau nuvaziuoju vadinamu piko metu ir vietu mazai, tai statusi kaip visi normalus zmogenai mirksiukas.gif
Atsakyti