Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(lovely @ 2009 01 23, 14:58)

Buna vairuotoju tipas, kurie gal ir gerai vairuoja, o parkavimas, jiems sunkiausia uzduotis doh.gif
Papildyta:

Aga, ir as taip manau, ir taip sunkiai parkuojasi ne tik kai kurios moterys, bet ir pensininkai doh.gif doh.gif viena du kart i metus isvaziuojantys psakant pasizmoneti i miesta lotuliukas.gif
Atsakyti
gerai jei nesugeba prisiparkuoti ir išvažiuoja, šiandien norėjau europos požeminėje palikti savają... siaubas, išsigandau įvažiavusi, sustatytos auto tam skirtose vietose, o kitos auto tiesiog ramiai užsatė jas, ir ką daryt tokiu atveju? kviesti mentus? kviesti mentus+nuleisti padangas? ar dar blogiau pridaryt ir išeiti smile.gif
negaliu pakęsti tokių žmonių.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 23, 14:51)
gerai jei nesugeba prisiparkuoti ir išvažiuoja, šiandien norėjau europos požeminėje palikti  savają... siaubas, išsigandau įvažiavusi, sustatytos auto tam skirtose vietose, o kitos auto tiesiog ramiai užsatė jas, ir ką daryt tokiu atveju?  kviesti mentus? kviesti mentus+nuleisti padangas? ar dar blogiau pridaryt ir išeiti smile.gif
negaliu  pakęsti tokių žmonių.

Tokiu atveju galite kviesti policija mirksiukas.gif Teko pries kelias savaites pamatyti,kai musu miesto PC pozemineje aiksteleje visu ratus blokavo, kur invalidu vietos, ju ten nemazai buvo, vaizdelis superinis thumbup.gif Nuo mersu iki senu golfu.Visuomet maniau, kad i PC pozemius jie nevaziuoja, o cia man buvo staigmena biggrin.gif
Man tokie asmenys ir ne prie sirdies doh.gif Ypac prie maximu kai uzstato iejimus prie pat duru doh.gif Su vaikais turi apeiti, kazkokio idioto masina, o jis sedi kaip "runkelis" issiviepes doh.gif
Atsakyti
na su tuo parkavimusi, tai su ankstesne savo masina nardziau jau kaip zuvis parkuojantis, nors pusta ir ilganose. O su 5 kol kas dar nesusitvarkau, net juokas is saves ima, kur anksciau, tai net nebandau, bet dar tik ketvirta diena, tai tikiuosi tai laikina.
Atsakyti
na 4d naujoje auto, man irgi butu sudetinga juo labiau jei gabaritai kiti - savaite -dvi manau tai normalus laikais prisijaukinti
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2009 01 23, 17:46)
na su tuo parkavimusi, tai su ankstesne savo masina nardziau jau kaip zuvis parkuojantis, nors pusta ir ilganose. O su 5 kol kas dar nesusitvarkau, net juokas is saves ima, kur anksciau, tai net nebandau, bet dar tik ketvirta diena, tai tikiuosi tai laikina.

Man pirmas dienas persedus is 5 i 7 ir sudetinga buvo,zvalgiausi i visas puses,nesvarbu, kad kniaukia masina, displejus rodo kiek i kliutes, nepasitikejau lotuliukas.gif Is garazo isvairuoti ir sudetingiau buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 23, 19:09)
na 4d naujoje auto, man irgi butu sudetinga juo labiau jei gabaritai kiti -  savaite -dvi manau tai normalus laikais prisijaukinti

jo, 4 dienos ir man priprasti but mazokai.Kita vertus prisipazinsiu-as kartais irgi ne kaip parkuojuosi blush2.gif -jei buna 2 vietos laisvos as per vidury sustoju lotuliukas.gif , bet ne del to, kad nemokeciau tvarkingai pastatyti masinos, bet todel kad salia stovincios masinos man durelese ilinkimu nepadarytu .Saugau taip masina, o ka daryt, jei pamokele tokio pobudzio turejau.Ir blogiausia,kad ir toliau taip statyt zadu lotuliukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif , geriau jau ant manes pabumbes koks senas pirdyla, nei paskui man masinos dureles ar ka kita atlankstineti teks.va taip vat sunglasses2.gif
Atsakyti
bjauri kokia ohmy.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2009 01 23, 19:19)
jei buna 2 vietos laisvos as per vidury sustoju lotuliukas.gif

O aš visada tokį vaizdelį pamačius galvodavau, kad čia arba žiopla moteriškė už vairo, arba tik ką teises išsilaikęs žmogelis prisiparkavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justelė: 23 sausio 2009 - 19:31
QUOTE(Justelė @ 2009 01 23, 19:28)
O aš visada tokį vaizdelį pamačius galvodavau, kad čia arba žiopla moteriškė už vairo, arba tik ką teises išsilaikęs žmogelis prisiparkavo  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na iki siol as irgi po nosim burbuliuodavau, jei pamatydavau berysio prisiparkavos, o ypatingai prie darzo kur ir taip apsisukti sunku, bet dabar tai tik akis nuleidziu kol issisukioju, ir isivaizduoju, kaip mane i suns dienas deda laukiantis

aha as irgi i veidrodzius zuriu, nes vienas sensorius dar parejes, tai kad ramiau butu. nors siaip vyras ir su tvarkingu parctronicu i stulpa masina ilenke, nes visko jie pagauti nesugeba, o zmogus atsipalaiduoja ir uzsimirsta.
siaip mane kartais jau gasdina vairavima lengvinancios sistemos, kazkaip bijau prarasti budruma.
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2009 01 24, 16:12)
na iki siol as irgi po nosim burbuliuodavau, jei pamatydavau berysio prisiparkavos, o ypatingai prie darzo kur ir taip apsisukti sunku, bet dabar tai tik akis nuleidziu kol issisukioju, ir isivaizduoju, kaip mane i suns dienas deda laukiantis

aha as irgi i veidrodzius zuriu, nes vienas sensorius dar parejes, tai kad ramiau butu. nors siaip vyras ir su tvarkingu parctronicu i stulpa masina ilenke, nes visko jie pagauti nesugeba, o zmogus atsipalaiduoja ir uzsimirsta.
siaip mane kartais jau gasdina vairavima lengvinancios sistemos, kazkaip bijau prarasti budruma.

Budrumas reikalingas ypac ziema, kai sninga ar pasale, tuomet ir parktronikai streikuoja biggrin.gif Man,kad ir kniaukia zvalgausi, maza ka mirksiukas.gif
Atsakyti