Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sigitara @ 2009 01 22, 12:48)
Siaip Labai esu patenkinta tuo peikaimu X3.

as tai noriu paklausti, kaip jautiesi vairuodama, ne dzipa, nes sako kad po dzipo labai sunku pereiti prie zemos masinos.

nes as jau kaip ir norejau dzipuko, bet po tokiu kalbu persigalvojau, nes jei vel kada sugalvociau koki sportinuka vairuot.

o del X6 tai lyg ir grazu, bet toks jausmas 6 kupe, tik ratai aukstesni.

panasiai ir cayan porche atrodo, bet cia tik mano asmenine nuomone.

skaitet, kaune bus BMW atstovybe
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2009 01 22, 15:13)
as tai noriu paklausti, kaip jautiesi vairuodama, ne dzipa, nes sako kad po dzipo labai sunku pereiti prie zemos masinos.

nes as jau kaip ir norejau dzipuko, bet po tokiu kalbu persigalvojau, nes jei vel kada sugalvociau koki sportinuka vairuot.

Tai kad dabar kitokios ir navairuoju-vyras irgi dzipa turi.
Kita vertus kol pastoviai nevairavau dzipo(dzipas tik pas vyra buvo), vairuodavau tik kartais, na, kai vyras ne stadijoj budavo ir panasiai ax.gif , nebudavo jokio skitumo.Man asmeniskai tragedijos nebutu vel ne dzipa vairuoti, bet nenoreciau atsisakyti dzipo jau vien del jo pravazumo ir del tu 4 varomu, nes pas kitus bemvus tu 4 varoma kaip ir nebuna, o su varomu galu tai man sakes ziema buna, slidineju atsiparsant kaip karve ant ledo, nesijauciu saugi (viena kart isvis vos tragiskai kelione nesibaige), nes ir vaikai pastoviai su manim vazineja.Zodziu, jei sportine butu su 4 varomais-viskas ok, i tokias kalbas patarciau nekreipti demesio, man asmeniskai jos juokingos smile.gif na, gal tiksliau nepagristos...
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2009 01 22, 14:27)
nes pas kitus bemvus tu 4 varoma kaip ir nebuna,

Klysti. Yra keturiais varomi ir trečiukai, ir penktukai.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 01 22, 15:51)
Klysti. Yra keturiais varomi ir trečiukai, ir penktukai.

Nesu spece, giliai niekad nesigilinau.Labai puiku, jei yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 22, 11:41)
o tu kuria BMW vairuoji?
Neseniai  pamačiau X6 naują nžn kelintų metų bet ne senesnę nei 2-3m. atrodo fantastiškai, kažink ar kas tokią vairuoja? kokie atsiliepimai?

X6, negali buti 2-3 metu, tik nuo praitu metu tas modelis pasirode, o Krasta ji atsiveze birzelio vidury.
Masinyte grazi, bet pacioj krastoj girdejau kad turi kaikuriu problemeliu, o variklis tai tas pats kaip X5.
Masiniukas grazus, bet ne seimyninis. i sito grazuolio bagazine nekazi ko prisikrausi, kaip i X5, o kai su vezimais ir tasem reikia i pajuri traukti, tai nelabai ka ir i kisi ta bagazine

Atsakyti
dėl to ir rašiau kad nžn kelintų metų, pagal faras panašus į kokių 2007m nes ne itin kuom skiriasi 07 ar 08.
mes pajurin kai traukian nesivežam mantos kaip tarybiniai laikais žmonės iš turgaus nes ilgiau nei savaitgaliui ten nžn ką daryt reikėtų, Lt pajūrys man nepatinka tai tik dėl vaiko nuvažiuojam, o dėl atostogų tai šilti kraštai tik vilioja o ten ne su auto o lėktuvu.
Man automobilis nebūtinai turi būti talpus, kai sūnus buvo mažas tai mūsų universalas taip susipakuodavo kad į efkės bagažinę jį įdėdavome, tašių ant viršaus ir dar šašlykinė su ieškais įmesdavom, šone malkas įsidėję prie ežerų maudavom - vietos sočiai ( na girto kaimyno neįmesčiau bet viskam kitam pakankamai) dabartinės tiek mano tiek vyro yra sedanai - taip pat mūsų poreikius pilnai patenkina.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 22, 19:15)
dėl to ir rašiau kad nžn kelintų metų, pagal faras panašus  į  kokių 2007m nes ne itin kuom skiriasi  07 ar 08.
mes pajurin kai traukian nesivežam mantos kaip  tarybiniai laikais žmonės iš turgaus nes ilgiau nei savaitgaliui ten nžn ką daryt reikėtų, Lt pajūrys man nepatinka tai tik dėl vaiko nuvažiuojam, o  dėl atostogų tai šilti kraštai tik vilioja o ten ne su auto o lėktuvu.
Man automobilis nebūtinai turi būti talpus, kai sūnus buvo mažas tai mūsų universalas taip susipakuodavo kad  į efkės bagažinę jį įdėdavome, tašių ant viršaus ir dar šašlykinė su  ieškais įmesdavom, šone malkas įsidėję prie ežerų  maudavom -  vietos sočiai ( na girto kaimyno neįmesčiau bet viskam kitam pakankamai)  dabartinės tiek mano tiek vyro yra sedanai - taip pat mūsų poreikius pilnai patenkina.

Jusu nuomone man patinka biggrin.gif O, atostogos aprasytos tipiskos musu semai ir universalu neturejome ne vieno mirksiukas.gif
O, X6 pamaciau savo mieste pernai, man jis thumbup.gif O,bagazines talpios nereikia,kaime giminiu neturiu, vaiku daugiau ir neplanuoju g.gif ,tik suniuka jei noras prispirs....
Atsakyti
user posted image

na kokia butu nuomone apie si, 1 klases auto?

man jis iskreipia BMW vaizda, nes as jas laikau galingas, verzlias - o si labiau skirta su klevo lapu vazinetis ( gatveje kelias maciau bet kazkaip ne itin zavingai atrodo)

Kazin kaip jos ar kietos? kaip trauka ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 23, 11:07)
user posted image

man jis iskreipia BMW vaizda, nes as jas laikau  galingas, verzlias - o si labiau skirta su klevo lapu vazinetis ( gatveje kelias maciau bet kazkaip ne itin zavingai atrodo)

Kazin kaip jos ar kietos?  kaip trauka ir t.t.

man is pirmo ispudzio i golfa panasu.Manau labiausia tinkama jauniems vairuotojams, na, pvz, studentams ir pan.Kita vertus eilinis studentas apie tokia tik pasvajoti gali... verysad.gif
Atsakyti
Man asmeniškai gražus BMW pirmukas, kai pamatai moterį pire jo vairo atrodo taip ir turi būti, jaunatviška erdvi mašinytė, jau geriau moteris su tokia nei su kokiu kad ir visureigiu, kurio gabaritų visai nejaučia ir nemoka juo manevruoti, esu savo akimis mačiusi atvejį, kai moteriškė atvažiavusi į prekybos centro mašinų aikštelę, taip joje ir neprisiparkavo, nes paparasčiausiai niekur netilpo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kucaka7 @ 2009 01 23, 13:09)
Man asmeniškai gražus BMW pirmukas, kai pamatai moterį pire jo vairo atrodo taip ir turi būti, jaunatviška erdvi mašinytė, jau geriau moteris su tokia nei su kokiu kad ir visureigiu, kurio gabaritų visai nejaučia ir nemoka juo manevruoti, esu savo akimis mačiusi atvejį, kai moteriškė atvažiavusi į prekybos centro mašinų aikštelę, taip joje ir neprisiparkavo, nes paparasčiausiai niekur netilpo  lotuliukas.gif

Del erdvumo drisciau suabejoti, kad jaunatviska tai tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kucaka7 @ 2009 01 23, 12:09)
Man asmeniškai gražus BMW pirmukas, kai pamatai moterį pire jo vairo atrodo taip ir turi būti, jaunatviška erdvi mašinytė, jau geriau moteris su tokia nei su kokiu kad ir visureigiu, kurio gabaritų visai nejaučia ir nemoka juo manevruoti, esu savo akimis mačiusi atvejį, kai moteriškė atvažiavusi į prekybos centro mašinų aikštelę, taip joje ir neprisiparkavo, nes paparasčiausiai niekur netilpo lotuliukas.gif

Cia tokiu vienetai, kurios nemoka priparkuoti dzipo, gal vyro kai kada vairuoja, tai ir nejaucia.Labai daznai tenka susidurti su lengvuju automobiliu vairuotojomis ir ne tik jomis, kurios nemoka pilnoje aiksteleje priparkuoti,automobiliai buna mazu gabaritu ir normaliu mirksiukas.gif
Buna vairuotoju tipas, kurie gal ir gerai vairuoja, o parkavimas, jiems sunkiausia uzduotis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 23, 10:07)
user posted image

man jis iskreipia BMW vaizda, nes as jas laikau  galingas, verzlias - o si labiau skirta su klevo lapu vazinetis ( gatveje kelias maciau bet kazkaip ne itin zavingai atrodo)

Kazin kaip jos ar kietos?  kaip trauka ir t.t.

Trauka priklauso nuo variklio, o kietumas pagal toki modeli ji ir atitinka biggrin.gif Tik kol nauja, niekas nebarska tai viskas thumbup.gif
Atsakyti