Na dyzelio aš irgi nepirkčiau. Per mažai nuvažiuoju per metus, tad gautųsi ekonomiškai nenaudinga.
QUOTE(pikkolo @ 2009 01 21, 15:26)
Na dyzelio aš irgi nepirkčiau. Per mažai nuvažiuoju per metus, tad gautųsi ekonomiškai nenaudinga.
Kad ir daug nuvaziuoju man benzinines arciau sirdies
Papildyta:
QUOTE(justa23 @ 2009 01 20, 23:37)
o del dizeliuku tai manau kiekvienam savo... as vazineju tik mieste ir greicio per daug nevirsiju, nes vazineju su mazium.
o apie naujos kartos dizelinius variklius blogai sako tie kurie nevazinejo su jais, net paciai krastoj sako kad naujas dizeliukas geresnis uz benza.
o mano vyro byturbo dizelinis 3 l X5, geriau vaziuoja nei 4,8 benzas (isbandyta nekarta, lenktyniaujant)
o apie naujos kartos dizelinius variklius blogai sako tie kurie nevazinejo su jais, net paciai krastoj sako kad naujas dizeliukas geresnis uz benza.
o mano vyro byturbo dizelinis 3 l X5, geriau vaziuoja nei 4,8 benzas (isbandyta nekarta, lenktyniaujant)
Na ir as su vaikais veziuoju, greicio nevirsiju Vasara magistraleje pasitaiko
O, kas liecia dyzelini ir benzinini variklius, kalba buvo, kad patinka, o ne kad blogesnis
O,lenktiniaujant reikia ivertinti ar pas abi auto mechanines greiciu dezes ar automatines
tikrai negaliu nieko pasakyt dėl dyzelio nes pati vairuoju tik benzininę, tikiu kad dyzelis naujam automobiliui gerai gal geriau nei benzas, bet yra kaip yra.
justa23-esu bjauri nes daiktus kuriuos as naudoju noriu pati issrinkti o ne dovanu gauti, o ir poziuris i auto elementariai paprastas, turedama automibili turiu jaustis kad as ji viena taip pat islaikyciau - tu be vyro islaikytum auto savo? kasko, kuras, taisymas jei prireiktu... ir t.t.
justa23-esu bjauri nes daiktus kuriuos as naudoju noriu pati issrinkti o ne dovanu gauti, o ir poziuris i auto elementariai paprastas, turedama automibili turiu jaustis kad as ji viena taip pat islaikyciau - tu be vyro islaikytum auto savo? kasko, kuras, taisymas jei prireiktu... ir t.t.
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 21, 21:45)
Sorry, kad kisuosi ne savo pokalbi, bet kas cia blogo, kad vyras padovanojo, kad pati sau leisti to negaletu ji ir dar daugelis kitu moteru?Mergina pasidziauge ir tiek.Ir tai, kad ji gavo dovanu nera kazkoks nusikaltimas, saves nevertinimas ir pan.As ir prie savo masinos ne cento neprisidejau, bet jauciuosi labai netgi jos verta .Na, zodziu, tingiu daugiau rasyti, bet cia juk ne varzybos, o tiesiog kalbos apie musu auto, paprastu paprasciausios kalbos ir tiek.
sutinku, forumas juk diskusijų tai aš išakiau savo nuomone - apie tai kad auto man ideali ta kurią aš galiu išlaikyti pati - čia gal mano kažkokie principai kurie daugeliui gali pasirodyti kvaili
bet man kvalai pasirodė parašymas kad ''vyras pasakė jei pagimdysiu jam sūnų nupirks bmw''...
bet man kvalai pasirodė parašymas kad ''vyras pasakė jei pagimdysiu jam sūnų nupirks bmw''...
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 22, 10:09)
auto man ideali ta kurią aš galiu išlaikyti pati
aš kartais netgi pajuokauju, kad jei teks palikt MB, tai išeidama pasiimsiu orchidėjas, katę ir savo mašiną
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 22, 11:09)
sutinku, forumas juk diskusijų tai aš išakiau savo nuomone - apie tai kad auto man ideali ta kurią aš galiu išlaikyti pati - čia gal mano kažkokie principai kurie daugeliui gali pasirodyti kvaili
Gerbiu tavo principus Man jie neatrodo nei kvaili nei ka, yra tokie kokie yra, ir isvis, laikytis tam tikru principu reikia irgi sau lesit .
Siaip masina islaikyti dabar jau sugebeciau ir pati (kai buvo visai nauja vien kasko metams apie 15 stukyciu kainavo, va tada tai sakes man but buve ), nors isigyti pati buciau pati nesugebejus.Na, jei kalbant konkreciai apie auto, kuria as vazineju.
o tu kuria BMW vairuoji?
Neseniai pamačiau X6 naują nžn kelintų metų bet ne senesnę nei 2-3m. atrodo fantastiškai, kažink ar kas tokią vairuoja? kokie atsiliepimai?
Neseniai pamačiau X6 naują nžn kelintų metų bet ne senesnę nei 2-3m. atrodo fantastiškai, kažink ar kas tokią vairuoja? kokie atsiliepimai?
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 22, 11:41)
o tu kuria BMW vairuoji?
Cha cha, ta X6 tikrai ne as vairavau , nors noreciau bent isbandyti.
As vairuoju X3, 2005 metu. Beje, dyzelis, (cia daug apie tai diskutavo visi). zodziu labai tas dyzelis man tinka, jokiu problemu, dar pries keleta metu vyras kazkoki chipsa idejo (jis didina arklio galias), tai mano masiniuks kaip zveris-tik spek laikytis, nors vazineju pagal taisykles
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 22, 10:41)
o tu kuria BMW vairuoji?
I si modeli senokai seiles varvinu,bet manau,kad ir teks tik varvinti Labai grazus masiniukas, noreciau pralekti
aha X6 nerealus....
O kaip X3? visi atkalbinėja kad geriau prisidėti ir X5 arba 3klasės naujasnių bet tik ne X3... nesuprantu, kažkokiuose forumuose prisiskaitė vyras ir draugas jo kad labai blogas variantas yra X3 - kaip tau jis? kokie gedimai gal būna dažni ar šiaip?
O kaip X3? visi atkalbinėja kad geriau prisidėti ir X5 arba 3klasės naujasnių bet tik ne X3... nesuprantu, kažkokiuose forumuose prisiskaitė vyras ir draugas jo kad labai blogas variantas yra X3 - kaip tau jis? kokie gedimai gal būna dažni ar šiaip?
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 22, 12:16)
aha X6 nerealus....
Siaip Labai esu patenkinta tuo peikaimu X3.Jis tik isore mazesnis uz X5.Variklis 3.3(jei neklystu), jokiu gedimu nebuvo, tik varuotojo sedynes sildomoji dalis buvo sustreikavus, tai pakeite ir partronikai kelis kart keisti, nes biski purvo buvo uzdziuve, tai susisuko sarai jiem ir perdege.Daugiau jokiu gedimu, na, tuoj 4 metai kaip pirkom, tai manau labai mazai gedimu, praktiskai 0.Dyzelio vidutiniskai gal kokius 8litrus ima.kas dar cia...na, zodziu viskas labai gerai su ta mano auto.Musu irgi klausia, kodel ne X5.Buvo tiesiog tokia situacija, kad si masina buvo iskart pardavime( sake kazkoks rusas uzsisakes buvo, bet paskutine minute bankas jam pinigu atsisake duoti), joje sudeti praktiskai visi privalumai, isskyrus navigacija, o X5 butu teke 1-2 menesius laukti ir dar gerokai brangiau.Taip ji pas mus ir atsirado.Beje, ir spalva moteriska-zydras perlamutras.Nors man labiau juodos masinos prie sirdies
As net i kalbas nenoreciau leistis, kad X3 ar 3 klases (jei is naujo ruosciausi pirkti).Jau vien ka 4 varomi ratai reiskia ziemos metu! Turejau 3 klases , tiesa 2001 metu buvo.Tai net ner ka lyginti.Zodziu, tokia musu nuomone, kiekvienas ja savo turi ir geriausia pabandyti realiai, tada ir aisku bus