[quote=ingakalnis,2009 01 19, 21:25]
esu bjauri iki nago juodymo
ir vyras man niekada auto nepirktų žinodamas kad nepriimsiu nes tai nesamonė, sau automobilį renkuosi pati,iš jo reik tik iš techninės pusės apžiūrėjimo, pasakymas kad pagimdyk man sūnų gausi BMW įžeistų kaip reikiant
[/quo
jei tu bjauri savao vyrui, ttai uzuojauta tau!!!!
o as myliu savo vyra ir gimdau jam vaikus ne del dovanu, o jei jis toks demesingas ir pagalvoja kad jo brangiausiems zmonem nauja masinyte reikalingesne nei jam, tai manau tik valio tokiam vyrui
nes vyrai dazniau nuperka sau, o zmonai numeta tas ko jau paciam nereikia
Papildyta:
[quote=justa23,2009 01 21, 00:33]
[quote=ingakalnis,2009 01 19, 21:25]
esu bjauri iki nago juodymo
ir vyras man niekada auto nepirktų žinodamas kad nepriimsiu nes tai nesamonė, sau automobilį renkuosi pati,iš jo reik tik iš techninės pusės apžiūrėjimo, pasakymas kad pagimdyk man sūnų gausi BMW įžeistų kaip reikiant
[/quo
jei tu bjauri savao vyrui, ttai uzuojauta tau!!!!
o as myliu savo vyra ir gimdau jam vaikus ne del dovanu, o jei jis toks demesingas ir pagalvoja kad jo brangiausiems zmonem nauja masinyte reikalingesne nei jam, tai manau tik valio tokiam vyrui
nes vyrai dazniau nuperka sau, o zmonai numeta tas ko jau paciam nereikia
[/quote]
o del dizeliuku tai manau kiekvienam savo... as vazineju tik mieste ir greicio per daug nevirsiju, nes vazineju su mazium.
o apie naujos kartos dizelinius variklius blogai sako tie kurie nevazinejo su jais, net paciai krastoj sako kad naujas dizeliukas geresnis uz benza.
o mano vyro byturbo dizelinis 3 l X5, geriau vaziuoja nei 4,8 benzas
(isbandyta nekarta, lenktyniaujant)