Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(zuzla @ 2009 01 18, 21:03)
o daug išbandei 2008 metų mašinų, kad sakai, kad ši geriausia? ax.gif

na pries tai vazinejau su rav4- 2007 metu, ir norejau Land Cruizerio, bet pavazinejus kelias dienas- PERSINOREJAU!!! o vyras pazedejas buvo jei pagimdysiu sunu nupirks BMW, norejau X5, bet drauges mano pasake kad 3 geriausias, na siurprizas buvo (bet ne visai tas kurio norejau biggrin.gif )
DABAR zinau kad BMW geriausias masiniukas, bet vistiek savo 3-ciuka noreciau pakeisti i X5-uka (na svajot visada galima)
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 19, 10:59)
na aš mielai išmeginti norėčiau 2008-ųjų... na kad ir 2006-ųjų 3-iuką smile.gif

Su 3l varikliu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 01 19, 12:48)
Su 3l varikliu mirksiukas.gif  thumbup.gif

na naujos kartos dizeliukai, vaziuoja neblogiau uz 3l benza, tik kuro sanaudos ryyyyyskiai skiraisi biggrin.gif
Atsakyti
esu bjauri iki nago juodymo smile.gif ir vyras man niekada auto nepirktų žinodamas kad nepriimsiu nes tai nesamonė, sau automobilį renkuosi pati,iš jo reik tik iš techninės pusės apžiūrėjimo, pasakymas kad pagimdyk man sūnų gausi BMW įžeistų kaip reikiant dirol.gif
Atsakyti
na pasirodo yra ir tema, ne su bolshevikisku pavadinimu ir panasaus daugumos stiliaus komentarais, ant kurios teko uzsirauti

manau, kad galesiu prakemontuoti kuom skiriasi 530 04m. dyzelis ir 06m. benzas
pvz trasoj benzas 9 l, dyzelis 7 l
bet velgi yra daug niuansu, galingumas ir pan
Atsakyti
QUOTE(justa23 @ 2009 01 19, 18:58)
na naujos kartos dizeliukai, vaziuoja neblogiau uz 3l benza, tik kuro sanaudos ryyyyyskiai skiraisi biggrin.gif

Ne sanaudose esme, parasiau tik todel,kad teko vairtuoti toki mirksiukas.gif O,jei tektu keisti auto,tai tik i kita benzinine biggrin.gif ,dizelis nepatinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganėlė @ 2009 01 20, 10:22)
na pasirodo yra ir tema, ne su bolshevikisku pavadinimu ir panasaus daugumos stiliaus komentarais, ant kurios teko uzsirauti

manau, kad galesiu prakemontuoti kuom skiriasi 530 04m. dyzelis ir 06m. benzas
pvz trasoj benzas 9 l, dyzelis 7 l
bet velgi yra daug niuansu, galingumas ir pan

Nedaug skiriasi,musiske 3,5l, trasoje nespaudziant 160km/h lotuliukas.gif ryja 10l
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 01 20, 16:51)

Nedaug skiriasi,musiske 3,5l, trasoje nespaudziant 160km/h lotuliukas.gif ryja 10l

cia teisybe, ar 3 ar 3,5 labai nedideli skirtumai, kazkaip labiau jauciasi ar 2L ar 3L, bet tas jegos garsas virpuliukai per kuna eina, o ypatingai speju 3,5

sios dienos mano idelas 3 klases coupe 335 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2009 01 20, 18:55)
cia teisybe, ar 3 ar 3,5 labai nedideli skirtumai, kazkaip labiau jauciasi ar 2L ar 3L, bet tas jegos garsas virpuliukai per kuna eina, o ypatingai speju 3,5

sios dienos mano idelas 3 klases coupe 335  bigsmile.gif

BMW garsas thumbup.gif O, 2l ir 3l net nepalyginami, 2l 5kl BMW per maza trauka , noretusi daugiau,3kl 2l uztenka.Na,bet cia kaip kam,man prie sirdies galingesni varikliukai biggrin.gif
Atsakyti
aha man 2litrai irgi mažai smile.gif
bet benzas yra super, dyzelio ir aš net nežiūriu
Atsakyti
[quote=ingakalnis,2009 01 19, 21:25]
esu bjauri iki nago juodymo smile.gif ir vyras man niekada auto nepirktų žinodamas kad nepriimsiu nes tai nesamonė, sau automobilį renkuosi pati,iš jo reik tik iš techninės pusės apžiūrėjimo, pasakymas kad pagimdyk man sūnų gausi BMW įžeistų kaip reikiant dirol.gif
[/quo

jei tu bjauri savao vyrui, ttai uzuojauta tau!!!! blink.gif
o as myliu savo vyra ir gimdau jam vaikus ne del dovanu, o jei jis toks demesingas ir pagalvoja kad jo brangiausiems zmonem nauja masinyte reikalingesne nei jam, tai manau tik valio tokiam vyrui

nes vyrai dazniau nuperka sau, o zmonai numeta tas ko jau paciam nereikia
Papildyta:
[quote=justa23,2009 01 21, 00:33]
[quote=ingakalnis,2009 01 19, 21:25]
[/quo

jei tu bjauri savao vyrui, ttai uzuojauta tau!!!! blink.gif
o as myliu savo vyra ir gimdau jam vaikus ne del dovanu, o jei jis toks demesingas ir pagalvoja kad jo brangiausiems zmonem nauja masinyte reikalingesne nei jam, tai manau tik valio tokiam vyrui

nes vyrai dazniau nuperka sau, o zmonai numeta tas ko jau paciam nereikia
[/quote]

o del dizeliuku tai manau kiekvienam savo... as vazineju tik mieste ir greicio per daug nevirsiju, nes vazineju su mazium.
o apie naujos kartos dizelinius variklius blogai sako tie kurie nevazinejo su jais, net paciai krastoj sako kad naujas dizeliukas geresnis uz benza.
o mano vyro byturbo dizelinis 3 l X5, geriau vaziuoja nei 4,8 benzas lotuliukas.gif (isbandyta nekarta, lenktyniaujant)
Atsakyti
vyrui irgi krasta sake kad naujos kartos dyzeliai geresni uz benza, bet cia reiketu praktikoj bandyt.
vyro nuomone, is turimu, gal benzinine siek tiek geriau traukia, bet pas ja ir AG daugiau

siaip dyzelio variklis brangesnis, o mano nuomone dabar jau ne specui tikrai butu sunku pasakyt kuriuo vaziavimas geresnis
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 20, 20:24)
aha man 2litrai irgi mažai smile.gif
bet benzas yra super, dyzelio ir aš  net nežiūriu

o kuo dyzelis blogai? jei del garso, tai naujesni labai tyliai dirba.. musu nera toks naujas 2000m. bet daug kas nustemba, kad dyzelis ir trauka labai gera.. pazistamas didelis ''gonscikas'' biggrin.gif tai turi tokia kaip musu 3 litru dyzeli, ir jau pora metu vazinejasi su ta pacia, parduot nei negalvoja.. nors pinigu turi ir galetu geresne nusipirkt, bet labai patenkintas sita.. rolleyes.gif
Atsakyti