Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sigitara @ 2008 12 04, 14:31)
O cia rimtai? tas dekis padeda?
Na, man nereik tokio patarimo, nes visi 4 varomi, bet kazkada teko pasiparint del to reikalo ir apie stebuklinga dekuti nieko nebuvau girdejusi doh.gif

Rimtai, rimtai! 4u.gif
Nes mums yra viena syki buve, kad is kolegijos kiemo reikejo isvaziuot ir beapsisukinejant masinos galas sedo... doh.gif
Gerai, kad buvo kas isstume ja paskui ir gavom patarima tada is destytojo - veziotis deki storesni toki, nesvarbu kur ant ledo suksis ratai ar purvo, eis isvaziuot gerai! unsure.gif
Nors pati niekaip iki siol neprisiverciu isidet! blush2.gif Pamirstu, o atsimenu kai ne namie esu! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 12 04, 14:44)
Rimtai, rimtai! 4u.gif
Nes mums yra viena syki buve, kad is kolegijos kiemo reikejo isvaziuot ir beapsisukinejant masinos galas sedo... doh.gif
Gerai, kad buvo kas isstume ja paskui ir gavom patarima tada is destytojo - veziotis deki storesni toki, nesvarbu kur ant ledo suksis ratai ar purvo, eis isvaziuot gerai! unsure.gif
Nors pati niekaip iki siol neprisiverciu isidet! blush2.gif Pamirstu, o atsimenu kai ne namie esu! doh.gif

Tik gazo nespauskite,svelniai pradekit judet.Nes isspjaus jusu deki is po ratu:)Tiks po ratais padeti bent ka,ar lenta,ar saku.
Atsakyti
atsimenu mes užklimpom sode žiemą, tai lipom per tvorą pas kaimyną iš šiltnamio žemių nešėm, kai mūsų pečiuje pelenai pasibaigė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rams @ 2008 12 04, 21:23)
Tik gazo nespauskite,svelniai pradekit judet.Nes isspjaus jusu deki is po ratu:)Tiks po ratais padeti bent ka,ar lenta,ar saku.

Gerai, jei yra lentu ar saku aplinkui... ax.gif
Dekis ir yra tam atvejui, jei nieko daugiau nera... unsure.gif
Atsakyti
Praejusi sekmadieni BMW klubas organizavo Beizoniu vaiku namu aplankima,pasibuvom su vaikais,palakstem kartingais.Ateinanti sekmadieni 2008-12-14 vaziusime vel,sikart su Kaledinem dovanelem.Ir paziureti vaiku programos:)Prisijunkit jei kas noresit:)

http://galerija.bmw-.../bmwkaledos2008
Atsakyti
ir as noriu i jusu kluba, nes vairuoju 3klases BMW, 2008 metu
tai geriausias masiniukas is mano turetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justa23 @ 2009 01 18, 19:38)

o daug turėjai?

Aš kai ratai buksuoja irgi palengva pirmyn-atgal linguoju ir išvažiuoju, bet kaip įsiparkuoti reikia atbulai kai slidu, ir ratai prasisuka nes ledas o aplink vien auto... rrr nekenčiu priekiu į bortą važiuot nes žema mano gražuolė
Atsakyti

o daug išbandei 2008 metų mašinų, kad sakai, kad ši geriausia? ax.gif
Atsakyti
geriau kiek BMW iš vis vairavo kad būtent ši geriausia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 18 sausio 2009 - 20:12