Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Rams @ 2008 11 18, 21:06)
As ne is Vilniaus,cia pirma,antra,mano masinas taiso mano servisiuke mano meistras:)Trecia,sailenblokai kokios auto,kurie...?
Ar dabar geriau atsakiau?  mirksiukas.gif

tik todėl, kad užkvietėt į bmw forumą, pagalvojau, kad esat senbuvis ir viską žinot 4u.gif

o sailenblokai aišku bemvo g.gif 3.18 1992 metų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 18 lapkričio 2008 - 21:12
QUOTE(zuzla @ 2008 11 18, 23:11)
tik todėl, kad užkvietėt į bmw forumą, pagalvojau, kad esat senbuvis ir viską žinot 4u.gif

o sailenblokai aišku bemvo g.gif 3.18 1992 metų

Na neliudna su tamsta biggrin.gif Kvatojau balsu.Krasta auto bus viena kaina,pas koki auksaranki dvigubai pigiau :)Atsakimas toks:)
Pabandykit cia:
Servisiukas prie akropolio
8*600 25346 (šitas nr yra ten dirbančio žmogaus)
Arba cia:Geras vaziuokles meistras Tadas 8 69968018, Justiniskes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rams: 18 lapkričio 2008 - 21:35
Sveiki na ir skyreli radau bigsmile.gif as taip pat vairuoju bmw tik gal pries jusu senoka mano 92m 525 2,5tdi universalas ax.gif o kuro sanaudos - 8 lygiam keli ,o mieste 13 panasiai tongue.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(LUKY @ 2008 11 18, 23:26)
Sveiki na ir skyreli radau  bigsmile.gif as taip pat vairuoju bmw tik gal pries jusu senoka mano 92m 525    2,5tdi  universalas  ax.gif o kuro sanaudos - 8 lygiam keli ,o mieste 13 panasiai  tongue.gif

Pastabele:BMW buna TDS,o ne tdi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rams: 18 lapkričio 2008 - 21:34
QUOTE(Rams @ 2008 11 18, 21:26)
Na neliudna su tamsta  biggrin.gif Kvatojau balsu.Krasta auto bus viena kaina,pas koki auksaranki dvigubai pigiau :)Atsakimas toks:)
Pabandykit cia:
Servisiukas prie akropolio
8*600 25346 (šitas nr yra ten dirbančio žmogaus)
Arba cia:Geras vaziuokles meistras Tadas 8 69968018, Justiniskes.

žinau, kad yra kainų skirtumas mirksiukas.gif tik galvojau, kad žinot koks ax.gif o tą kur prie akropolio rekomendavo kaip greitą, bet brangų unsure.gif tiesiog kitam servise keitė man rūpimus dalykus, tai ir klausinėju ar tik nebrangininkai jie cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 11 18, 23:48)
žinau, kad yra kainų skirtumas mirksiukas.gif tik galvojau, kad žinot koks ax.gif o tą kur prie akropolio rekomendavo kaip greitą, bet brangų unsure.gif tiesiog kitam servise keitė man rūpimus dalykus, tai ir klausinėju ar tik nebrangininkai jie cool.gif

Ale kap zemaite:)Taigi skambtelk duotais nr.Ir bus aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rams @ 2008 11 18, 22:13)
Ale kap zemaite:)Taigi skambtelk duotais nr.Ir bus aisku smile.gif

žinai, paklausinėjus bendradarbių kaip moteris apgaudinėja, tai ir nėr noro skambint schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 11 19, 00:16)
žinai, paklausinėjus bendradarbių kaip moteris apgaudinėja, tai ir nėr noro skambint schmoll.gif  ax.gif

Deje tame tiesos yra g.gif ,arba paprasyk kad kasnors paskambintu,ar man reikia tau viska suorganizuoti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rams @ 2008 11 18, 22:41)
Deje tame tiesos yra  g.gif ,arba paprasyk kad kasnors paskambintu,ar man reikia tau viska suorganizuoti?smile.gif

biggrin.gif nu jau kaip nors susiorganizuosiu, tiesiog reikėjo dar vienos nuomonės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rams @ 2008 11 18, 22:33)
Papildyta:

Pastabele:BMW buna  TDS,o ne tdi  mirksiukas.gif

Na taip ir yra tds lotuliukas.gif tik vat per issiblaskyma blush2.gif svarbu ,kad supratot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 11 19, 09:49)
biggrin.gif nu jau kaip nors susiorganizuosiu, tiesiog reikėjo dar vienos nuomonės ax.gif

Tai kaip sekesi,sekasi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rams @ 2008 11 21, 13:37)
Tai kaip sekesi,sekasi?smile.gif

į tą kur siūlei neskambinau, nes kaip sakiau, turiu atsiliepimų, kad jie brangininkai, bet pasiskambinau kitur, tai jaučiu permokėjau ~40 lt doh.gif čia dėl visko MB kaltas - užrašė į pirmą pasitaikiusį servisą unsure.gif kitąkart žinosiu cool.gif
Atsakyti