O kiek turėtų būti normalios E39 2.8 kuro sanaudos? Mane servise įtikinėjo, kad neturėtų mieste būti daugiau 12 l, nors oficiliai skelbiama 13 l. Aš po miestą mažai važinėju, o ir per kamščius nelabai tenka važinėti, tai vidutiniškai mieste išeina 11 l, o mišrios ~10 l.
O kas dėl vairavimo manieros, tai stengiuosi vairuoti pagal KET ir elgtis mandagiai kelyje. Tai kartais sulaukiu tokių nustebusių žvilgsnių: kaip čia BMW, dar merga už vairo ir praleidžia Bet juk tik mes BMW vairuotojai ir galim pakeisti požiūrį į mus.
QUOTE(pikkolo @ 2008 11 12, 15:47)
O kiek turėtų būti normalios E39 2.8 kuro sanaudos? Mane servise įtikinėjo, kad neturėtų mieste būti daugiau 12 l, nors oficiliai skelbiama 13 l. Aš po miestą mažai važinėju, o ir per kamščius nelabai tenka važinėti, tai vidutiniškai mieste išeina 11 l, o mišrios ~10 l.
O kas dėl vairavimo manieros, tai stengiuosi vairuoti pagal KET ir elgtis mandagiai kelyje. Tai kartais sulaukiu tokių nustebusių žvilgsnių: kaip čia BMW, dar merga už vairo ir praleidžia Bet juk tik mes BMW vairuotojai ir galim pakeisti požiūrį į mus.
Del kuro sanaudu,stai kas skelbiama manuale:
e39 95-98mm: 528i MECHANINE DEZE , AUTOMATAS
MIESTE 14.2 , 15.6
UZMIESTIJE 7.4 , 7.9
BENDRAS 9.9 , 10.7
Labai teisingas poziuris Taip ir toliau
Balsuokime uz BMW http://www.lrytas.lt.../balsavimas.asp
QUOTE(pikkolo @ 2008 11 12, 14:47)
Keiciam, keiciam
Prabalsavau ir aš
o dėl kuro - maniškė kregždė 1,8i mieste paskutiniu metu ima apie 10litrų - gal jum taip buvo, nekrauna man akumo, patikrino ir generatorių ir diržus ir žzvakes, technikinę pati senutė praėjo, bet akumas jei kamštyje ilgai stoviu sėda, nuvažiuoju o po darbo nebeužkuriu
o dėl kuro - maniškė kregždė 1,8i mieste paskutiniu metu ima apie 10litrų - gal jum taip buvo, nekrauna man akumo, patikrino ir generatorių ir diržus ir žzvakes, technikinę pati senutė praėjo, bet akumas jei kamštyje ilgai stoviu sėda, nuvažiuoju o po darbo nebeužkuriu
QUOTE(ingakalnis @ 2008 11 16, 22:36)
Prabalsavau ir aš
Saunuole:)
Del kuro normalu,kad 10,del akumo,zvakes nei prie ko,jei tikrai krauna generatorius gerai,tai beda paciame akumuliatoriuje.Pabandykit pasiskolint tikrai gera,jei bedos neliks,atsakymas aiskus=keiciat akuma:)
Man tai nelabai normaliai atrodo, kad kregždė 10l mieste rytų
QUOTE(Justelė @ 2008 11 17, 01:54)
Na taip,nes gamintojas nurodo 11ltr miesto rezimu...O cia su 10 gaunasi,puiku :)Atsiprasau uz sarkazma
Jei atvesus orams siek tiek padidejo sanaudos,tai tik del to,kad motorui reikia daugiau laiko pasiekti darbine temperatura.O jei vaziuojama trumpais atstumais jis isvis pilnai nesusyla,todel ir sanaudos kinta.Ir tokiu atveju nera ko net skaiciuoti degalu sanaudu.Bent kokia auto valgys "nerealiai daug"...Tikiuosi supratot ka norejau pasakyti
QUOTE(Justelė @ 2008 11 16, 23:54)
mano 1.8 "valgo" 13l, tai normalu?
QUOTE(zuzla @ 2008 11 17, 07:41)
mano 1.8 "valgo" 13l, tai normalu?
Mano 528 tiek valgo