Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O kiek turėtų būti normalios E39 2.8 kuro sanaudos? Mane servise įtikinėjo, kad neturėtų mieste būti daugiau 12 l, nors oficiliai skelbiama 13 l. Aš po miestą mažai važinėju, o ir per kamščius nelabai tenka važinėti, tai vidutiniškai mieste išeina 11 l, o mišrios ~10 l.

O kas dėl vairavimo manieros, tai stengiuosi vairuoti pagal KET ir elgtis mandagiai kelyje. Tai kartais sulaukiu tokių nustebusių žvilgsnių: kaip čia BMW, dar merga už vairo ir praleidžia blink.gif Bet juk tik mes BMW vairuotojai ir galim pakeisti požiūrį į mus.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 11 12, 15:47)
O kiek turėtų būti normalios E39 2.8 kuro sanaudos? Mane servise įtikinėjo, kad neturėtų mieste būti daugiau 12 l, nors oficiliai skelbiama 13 l. Aš po miestą mažai važinėju, o ir per kamščius nelabai tenka važinėti, tai vidutiniškai mieste išeina 11 l, o mišrios ~10 l.

O kas dėl vairavimo manieros, tai stengiuosi vairuoti pagal KET ir elgtis mandagiai kelyje. Tai kartais sulaukiu tokių nustebusių žvilgsnių: kaip čia BMW, dar merga už vairo ir praleidžia blink.gif Bet juk tik mes BMW vairuotojai ir galim pakeisti požiūrį į mus.

Del kuro sanaudu,stai kas skelbiama manuale:
e39 95-98mm: 528i MECHANINE DEZE , AUTOMATAS
MIESTE 14.2 , 15.6
UZMIESTIJE 7.4 , 7.9
BENDRAS 9.9 , 10.7

Labai teisingas poziuris mirksiukas.gif Taip ir toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rams: 12 lapkričio 2008 - 14:48
Balsuokime uz BMW smile.gif http://www.lrytas.lt.../balsavimas.asp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rams: 12 lapkričio 2008 - 21:04
QUOTE(pikkolo @ 2008 11 12, 14:47)

Keiciam, keiciam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aktyviau balsuojam g.gif
Atsakyti
http://www.alfa.lt/a...008-11-13_15-22
Atsakyti
Prabalsavau ir aš smile.gif
o dėl kuro - maniškė kregždė 1,8i mieste paskutiniu metu ima apie 10litrų - gal jum taip buvo, nekrauna man akumo, patikrino ir generatorių ir diržus ir žzvakes, technikinę pati senutė praėjo, bet akumas jei kamštyje ilgai stoviu sėda, nuvažiuoju o po darbo nebeužkuriu
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 11 16, 22:36)
Prabalsavau ir aš smile.gif
o dėl kuro -  maniškė kregždė 1,8i  mieste paskutiniu metu ima apie 10litrų -  gal jum taip buvo, nekrauna man  akumo, patikrino  ir generatorių ir diržus ir žzvakes, technikinę pati senutė praėjo,  bet akumas jei kamštyje ilgai stoviu  sėda, nuvažiuoju o  po darbo nebeužkuriu

Saunuole:)
Del kuro normalu,kad 10,del akumo,zvakes nei prie ko,jei tikrai krauna generatorius gerai,tai beda paciame akumuliatoriuje.Pabandykit pasiskolint tikrai gera,jei bedos neliks,atsakymas aiskus=keiciat akuma:)
Atsakyti
Man tai nelabai normaliai atrodo, kad kregždė 10l mieste rytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2008 11 17, 01:54)
Man tai nelabai normaliai atrodo, kad kregždė 10l mieste rytų  g.gif

Na taip,nes gamintojas nurodo 11ltr miesto rezimu...O cia su 10 gaunasi,puiku :)Atsiprasau uz sarkazma 4u.gif
Jei atvesus orams siek tiek padidejo sanaudos,tai tik del to,kad motorui reikia daugiau laiko pasiekti darbine temperatura.O jei vaziuojama trumpais atstumais jis isvis pilnai nesusyla,todel ir sanaudos kinta.Ir tokiu atveju nera ko net skaiciuoti degalu sanaudu.Bent kokia auto valgys "nerealiai daug"...Tikiuosi supratot ka norejau pasakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rams: 17 lapkričio 2008 - 00:21
QUOTE(Justelė @ 2008 11 16, 23:54)
Man tai nelabai normaliai atrodo, kad kregždė 10l mieste rytų  g.gif

mano 1.8 "valgo" 13l, tai normalu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 11 17, 07:41)
mano 1.8 "valgo" 13l, tai normalu? bigsmile.gif

Mano 528 tiek valgo g.gif
Atsakyti