Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios BMW

Apklausa: Kelintų metų Jūsų gražuolis BMW modeliukas? (131 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Rams @ 2008 11 11, 12:23)
Jau ruosiamas projektas BMW atstovybei Kaune.Tik su ta krize neaisku ar nenukels statybu geresniems laikams,kai bankai tokias palukanas uzkele...

jau seniai turejo bmw atstovybe atsirasti kaune...

klausykit, o kaip krasta auto kainos remonto?ziaurios?ar normalios?as net mastau,kad aptarnavimams i vln varyt...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 11 09, 16:42)
girdėjau ten prieš gerą mėnesį reik užsirašinėt g.gif jei prisiskambinsi bigsmile.gif

Taip,kas liecia uzsirasymo tikrai gerokai pries menesi reikia uzsirasyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivona24 @ 2008 11 11, 13:20)
Taip,kas liecia uzsirasymo tikrai gerokai pries menesi reikia uzsirasyti  unsure.gif

Na, nezinau kaip ten del to menesio, bet kai masina is ju perki, tai tokiu eiliu laukti nereik.Matyt saviem klientam geresni laika parenka.Mes laukiam 1-2 savaites. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigitara: 11 lapkričio 2008 - 13:23
QUOTE(Sigitara @ 2008 11 10, 19:26)
drinks_cheers.gif Smagu girdet, kad nesimusat  cool.gif
Jooops, pasitaisau-megaujuosi vaziavimu su BMW  drinks_cheers.gif  nail.gif

Nu jo dar beliks kad panos servisuose dirbt pradetu ,kaip tiek daug ismano thumbup.gif ,o siaip tai pagarba jom uz tokias zinias.
O as tik zinau kad varai su BMW ir visi is kelio traukias ,ir nesvarbu ar tai senas kledaras ar naujas .Ypac rytais budavo smagu veluoji i darba, kamstis budavo didziausias varai vos ne kelkrasciu ir uzlendi nu per 2 metus tik vienas gaidys neuzleio ,gal kad blondine uz vairo sedejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dabar su audine kisk nekises nieks neileidzia doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CARMA @ 2008 11 11, 14:08)
Nu jo dar beliks kad panos servisuose dirbt pradetu ,kaip tiek daug ismano thumbup.gif ,o siaip tai pagarba jom uz tokias zinias.
O as tik zinau kad varai su BMW ir visi is kelio traukias ,ir nesvarbu ar tai senas kledaras ar naujas .Ypac rytais budavo smagu veluoji  i darba, kamstis budavo didziausias varai vos ne kelkrasciu ir uzlendi nu per 2 metus tik vienas gaidys neuzleio ,gal kad blondine uz vairo sedejo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o dabar su audine kisk nekises nieks neileidzia doh.gif  doh.gif  doh.gif

pas man atvirkščiai - kai važiuoju su savo 1992 metų bmw, tai niekas ne nemano užleist, bet kai su MB 2002 metų audi - kita kalba cool.gif bet aš naglai ir neužlendu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 11 11, 15:14)
pas man atvirkščiai - kai važiuoju su savo 1992 metų bmw, tai niekas ne nemano užleist, bet kai su MB 2002 metų audi - kita kalba cool.gif bet aš naglai ir neužlendu ax.gif

O as visada tvarkingai vazineju tongue.gif Niekur nelendu ir kitu nepraleidineju biggrin.gif Masine saugau, ir stengiuosi taisykliu laikytis thumbup.gif Labai man nepatinka, kai saligatviu kas atvaro , o as, pasijuntu kaip blondine (nors mano plaukai ir yra tokios spalvos nail.gif )turiu stovet eilej, o kiti gudresni g.gif -varo tiesiai be stabdziu unsure.gif lyg jie vieni skuba ir reikalu svarbiu turi.
Taigi, merginos, vairuokim draugiskai drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif Na taip negrazu saligatviu vaziuot bet kartais tekdavo 4u.gif gailiuosi.Na bet kita vertus paziurekit kokia kultura pas mus vairavime?jai pamato kad pana uz vairo, ir dar su geresne masina tai ir pradeda eisma stabdyt,uzkisinet ir gestiku luot lotuliukas.gif Taip kad tenka but naglom ir tvirtintis vieta kelyje ax.gif
Bet visgi uz draugiska vaziavima sakau uz drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal pradekime ne nuo kitu,o nuo saves.Parodykim kulturingo vaziavimo pavyzdi:)
Atsakyti
QUOTE(Rams @ 2008 11 11, 21:40)

esu užsiregistravus bmw forume, bet kai ieškojau, tai nelabai radau, o gal ieškot nemoku blush2.gif kiek turėtų ryti 1992 metų 3.18? dariau diagnostiką, jokių klaidų nerado, bet mieste ryja 13 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(CARMA @ 2008 11 11, 20:50)
thumbup.gif Na taip negrazu saligatviu vaziuot bet kartais tekdavo 4u.gif gailiuosi.Na bet kita vertus paziurekit kokia kultura pas mus vairavime?jai pamato kad pana uz vairo, ir dar su geresne masina tai ir pradeda eisma stabdyt,uzkisinet ir gestiku luot lotuliukas.gif Taip kad tenka but naglom ir tvirtintis vieta kelyje  ax.gif
Bet visgi uz draugiska vaziavima sakau uz drinks_cheers.gif

Jo, jaunos panos uz neprasto auto vairo vertinamos skeptiskai doh.gif nesamone kazkokia.Niekas joms neduotu tokio auto vairuoti, jei butu zioplos mirksiukas.gif
Laikykimes ir nepasiduokim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 11 12, 00:08)
esu užsiregistravus bmw forume, bet kai ieškojau, tai nelabai radau, o gal ieškot nemoku blush2.gif kiek turėtų ryti 1992 metų 3.18? dariau diagnostiką, jokių klaidų nerado, bet mieste ryja 13 blink.gif

Labai subjektyvu vertinti.Galbut jus vaziuoja ryte iki darbo ir vakare namo.Automobilis nespeja isylt iki darbines temperaturos,tad sanaudos automatiskai dideja.Taip pat ratu dydis,slegis padangose siek tiek itakos daro,na ir vairavimo stylius mirksiukas.gif
Standartiskai turetumet tilpti i 9-10ltr.Oro filtra,zvakes,zvaklaidzius pries ziema pasitikrinkit.
Papildyta:
QUOTE(Sigitara @ 2008 11 12, 12:36)
Jo, jaunos panos uz neprasto auto vairo vertinamos skeptiskai  doh.gif nesamone kazkokia.Niekas joms neduotu tokio auto vairuoti, jei butu zioplos  mirksiukas.gif
Laikykimes ir nepasiduokim drinks_cheers.gif

Na ne visi taip vertina:)O neprastas auto labiau apsaugotas avarijos atveju.Provincialumas ir tiek su tokiu poziuriu.Vien del saugumo yra prasme persest i geresni auto jaunam ir senam:)Ir zioplam ir ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rams: 12 lapkričio 2008 - 13:31
QUOTE(Rams @ 2008 11 12, 13:27)
Labai subjektyvu vertinti.Galbut jus vaziuoja ryte iki darbo ir vakare namo.Automobilis nespeja isylt iki darbines temperaturos,tad sanaudos automatiskai dideja.Taip pat ratu dydis,slegis padangose siek tiek itakos daro,na ir vairavimo stylius  mirksiukas.gif
Standartiskai turetumet tilpti i 9-10ltr.Oro filtra,zvakes,zvaklaidzius pries ziema pasitikrinkit.

taip ir yra g.gif o dėl vairavimo stiliaus, tai ką ten iš 1.8 išspausi biggrin.gif mažiausias skaičius man turint šią mašiną buvo 11litrų...

ačiū už atsakymą ir patarimą 4u.gif
Atsakyti