Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

man iš 14 5 atrodo ne į temą, o gražių foto irgi nelabai yra rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai visos esat teisios. Bet aš balsuosiu už tas, kurios man patiks. smile.gif
Atsakyti
doh.gif kad lovytej butu nenuobodu???ir kieno gi cia isradimas??? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 06, 12:54)
doh.gif kad lovytej butu nenuobodu???ir kieno gi cia isradimas???  blink.gif

biggrin.gif na ir dar yra keletas nuotrauku,tikrai tempte tempiamu i konkursa uz ausu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš supratau taip, kad nereikia pirkti spec. žaislo ant lovytės. O galima pasigaminti pačiam. smile.gif

Va ta nuotrauka su kartonine deže ir prasminga, ir graži. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 06 gegužės 2008 - 12:57
QUOTE(marbela @ 2008 05 06, 13:49)
pritariu.
jei bus super patarimas tai ir i foto trukumus nekreipciau demesio juk ne visi sugeba graziai nufotografuot  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 06, 13:56)

biggrin.gif  na ir dar yra keletas nuotrauku,tikrai tempte tempiamu i konkursa uz ausu  lotuliukas.gif

Teisę siūlyti , manau turi visos, o ką patvirtina moderatoriai, tai reikia suprasti, kad tinka. Ir ko čia kabinėtis nesuprantu. Tiesiog nekreipti dėmesio į dėmesio nevertas ir viskas. Kam tie kandūs pasisakymai - kieno? prie ko?...
Atsakyti
Aš nesutinku su teiginiu, kad nuotrauka nebūtinai turi būti graži g.gif Tai tada buvo galima paskelbti temą kurioje būtų aprašinėjami patarimai-išradimai ir dar gal paįliustruotos, tada taip, sutinku, kad pati nuotrauka nėra pagrindinis kriterijus.
Bet šiuo atveju tai yra FOTOKONKURSAS ir nuotrauka visų pirma turi atitikti temą ir būti graži ax.gif
Atsakyti
as ir manau kad pirmiausa turi but grazi, kiek imanoma kokybiskesne foto, bet zinoma nepamirstant ir temos idejos. kas is to, kad bus super grazi foto, bet is jos patarimas svelniai tariant bus ne koks. (mano akimis tai tokia buvo foto su ledais. grazi, kokybiska, bet patarimas g.gif )
Atsakyti
Na va, pasirodo, kad ne aš viena taip manau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2008 05 06, 13:04)
drinks_cheers.gif

Teisę siūlyti , manau turi visos, o ką patvirtina moderatoriai, tai reikia suprasti, kad tinka. Ir ko čia kabinėtis nesuprantu. Tiesiog nekreipti dėmesio į dėmesio nevertas ir viskas. Kam tie kandūs pasisakymai - kieno? prie ko?...

g.gif ai,tai jau nebegalima savo nuomones issakyt?O kam tada aptarimu skyrelis? rolleyes.gif ir kandi as nebuvau schmoll.gif
Papildyta:
cool.gif mintis mano tokia-dabar stai einu nufotkinsiu savo vezimeli ir idesiu nuotrauka su uzrasu " kai mamytes rankytes pavargsta,i vezimeli galima ideti vaikuti ir paveziot",arba " kad rankytes nesusaltu - vaikuciui mezga mama pirstinytes".
As manau,kad labiausiai atitikusios foto-su deze,su popierine balerina,nuostabi kepure,ko gero su sketuku,virduliu ,tyrelem ir dar keletas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 06 gegužės 2008 - 13:37
manau, kad ginčai dėl grožio ir prasmingumo vis tiek bereikšmiai - laimės foto, kur vaikai matyti, nors ir negražios irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 06, 14:36)
manau, kad ginčai dėl grožio ir prasmingumo vis tiek bereikšmiai - laimės foto, kur vaikai matyti, nors ir negražios irnesakyk.gif

kažko nesupratau g.gif Na pabandyk man parodyti nuotrauką kuri yra negraži, su vaiku ir verta laimėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 06, 14:36)
g.gif  ai,tai jau nebegalima savo nuomones issakyt?O kam tada aptarimu skyrelis?  rolleyes.gif   ir kandi as nebuvau  schmoll.gif
Papildyta:
cool.gif mintis mano tokia-dabar stai einu nufotkinsiu savo vezimeli ir idesiu nuotrauka su uzrasu " kai mamytes rankytes pavargsta,i vezimeli galima ideti vaikuti ir paveziot",arba " kad rankytes nesusaltu - vaikuciui mezga mama pirstinytes".
As manau,kad labiausiai atitikusios foto-su deze,su popierine balerina,nuostabi kepure,ko gero su sketuku,virduliu ,tyrelem ir dar keletas  rolleyes.gif

Galima galima mirksiukas.gif Aš tiesiog tamstą pacitavau, nors tokių pasisakymų buvo keli. Atsiprašau, jei ką 4u.gif O apie kandumą ir ne konkrečiai tamstai taikiau ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 06 gegužės 2008 - 13:42