Tikrai visos esat teisios. Bet aš balsuosiu už tas, kurios man patiks.
kad lovytej butu nenuobodu???ir kieno gi cia isradimas???
Papildyta:
na ir dar yra keletas nuotrauku,tikrai tempte tempiamu i konkursa uz ausu
Papildyta:
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 06, 12:54)
kad lovytej butu nenuobodu???ir kieno gi cia isradimas???
na ir dar yra keletas nuotrauku,tikrai tempte tempiamu i konkursa uz ausu
Aš supratau taip, kad nereikia pirkti spec. žaislo ant lovytės. O galima pasigaminti pačiam.
Va ta nuotrauka su kartonine deže ir prasminga, ir graži.
Va ta nuotrauka su kartonine deže ir prasminga, ir graži.
QUOTE(marbela @ 2008 05 06, 13:49)
pritariu.
jei bus super patarimas tai ir i foto trukumus nekreipciau demesio juk ne visi sugeba graziai nufotografuot
jei bus super patarimas tai ir i foto trukumus nekreipciau demesio juk ne visi sugeba graziai nufotografuot
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 06, 13:56)
Teisę siūlyti , manau turi visos, o ką patvirtina moderatoriai, tai reikia suprasti, kad tinka. Ir ko čia kabinėtis nesuprantu. Tiesiog nekreipti dėmesio į dėmesio nevertas ir viskas. Kam tie kandūs pasisakymai - kieno? prie ko?...
Aš nesutinku su teiginiu, kad nuotrauka nebūtinai turi būti graži Tai tada buvo galima paskelbti temą kurioje būtų aprašinėjami patarimai-išradimai ir dar gal paįliustruotos, tada taip, sutinku, kad pati nuotrauka nėra pagrindinis kriterijus.
Bet šiuo atveju tai yra FOTOKONKURSAS ir nuotrauka visų pirma turi atitikti temą ir būti graži
Bet šiuo atveju tai yra FOTOKONKURSAS ir nuotrauka visų pirma turi atitikti temą ir būti graži
Na va, pasirodo, kad ne aš viena taip manau.
QUOTE(Betukas @ 2008 05 06, 13:04)
Teisę siūlyti , manau turi visos, o ką patvirtina moderatoriai, tai reikia suprasti, kad tinka. Ir ko čia kabinėtis nesuprantu. Tiesiog nekreipti dėmesio į dėmesio nevertas ir viskas. Kam tie kandūs pasisakymai - kieno? prie ko?...
ai,tai jau nebegalima savo nuomones issakyt?O kam tada aptarimu skyrelis? ir kandi as nebuvau
Papildyta:
mintis mano tokia-dabar stai einu nufotkinsiu savo vezimeli ir idesiu nuotrauka su uzrasu " kai mamytes rankytes pavargsta,i vezimeli galima ideti vaikuti ir paveziot",arba " kad rankytes nesusaltu - vaikuciui mezga mama pirstinytes".
As manau,kad labiausiai atitikusios foto-su deze,su popierine balerina,nuostabi kepure,ko gero su sketuku,virduliu ,tyrelem ir dar keletas
QUOTE(insi @ 2008 05 06, 14:36)
manau, kad ginčai dėl grožio ir prasmingumo vis tiek bereikšmiai - laimės foto, kur vaikai matyti, nors ir negražios
kažko nesupratau Na pabandyk man parodyti nuotrauką kuri yra negraži, su vaiku ir verta laimėti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 06, 14:36)
ai,tai jau nebegalima savo nuomones issakyt?O kam tada aptarimu skyrelis? ir kandi as nebuvau
Papildyta:
mintis mano tokia-dabar stai einu nufotkinsiu savo vezimeli ir idesiu nuotrauka su uzrasu " kai mamytes rankytes pavargsta,i vezimeli galima ideti vaikuti ir paveziot",arba " kad rankytes nesusaltu - vaikuciui mezga mama pirstinytes".
As manau,kad labiausiai atitikusios foto-su deze,su popierine balerina,nuostabi kepure,ko gero su sketuku,virduliu ,tyrelem ir dar keletas
Papildyta:
Galima galima Aš tiesiog tamstą pacitavau, nors tokių pasisakymų buvo keli. Atsiprašau, jei ką O apie kandumą ir ne konkrečiai tamstai taikiau