fotokonkurso tema yra ir patarimas, ir išradimas, ir atradimas, ir gerai pateikta nuotrauka su geru aprašymu.
kai kurių nuotraukų nereikia detaliai aprašinėti, jos kalba pačios už save, bet kitose reikia paaiškinimo.
daug nuotraukų atmetu, nes netinkamos...
gal kai kurios nuotraukos ir nespindi "mandru patarimu" bet kažkoks sumanymas yra visose.
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 06, 12:28)
Tada tokias nuotraukas trint reikia
100 proc.
man i tema 7 nuotraukos is 15
Siaip tai yra kur aprasymas ir nuotrauka patys sau priestarauja
Šiaip, gerai pagalvojus, galima prie kiekvienos nuotraukos prikibti. Gal paliekam moderatorei, tegu ji sprendžia, kurias tvirtint, kurias ne. Aš asmeniškai žiūriu ne tik į patarimą, bet ir į nuotraukos estetiškumą. Taip pat man nepatinka tos labai meniškos ir gražios nuotraukos, bet patarimas jose nekoks.
Bet aišku, čia tik mano subjektyvi nuomonė.
Man tai tik dvi labiausisi ne į temą, tai ta su kepure nuotrauka ir vonioje. Tik neužpykite autorės
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 06, 12:50)
Šiaip, gerai pagalvojus, galima prie kiekvienos nuotraukos prikibti. Gal paliekam moderatorei, tegu ji sprendžia, kurias tvirtint, kurias ne.
Aš asmeniškai žiūriu ne tik į patarimą, bet ir į nuotraukos estetiškumą. Taip pat man nepatinka tos labai meniškos ir gražios nuotraukos, bet patarimas jose nekoks.
Aš asmeniškai žiūriu ne tik į patarimą, bet ir į nuotraukos estetiškumą. Taip pat man nepatinka tos labai meniškos ir gražios nuotraukos, bet patarimas jose nekoks.
Niu taip
Labai menisku nematau o grazios nuotraukos patinka, tik kad butu i tema
Na mano favoritės šitos:
Ir graži, ir šiaip man patiko patarimas. (Nors patys kiemo neturim )
Šita graži, ir patarimas geras. Tik kokybė prastoka, bet fotografavimo rakursas geras. Man patinka
Hm, o kur su ledais dingo?
Ir graži, ir šiaip man patiko patarimas. (Nors patys kiemo neturim )
Šita graži, ir patarimas geras. Tik kokybė prastoka, bet fotografavimo rakursas geras. Man patinka
Hm, o kur su ledais dingo?
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 06, 11:50)
Pati sau prieštarauji . Nuotrauka turi būt estetiška, bet NELABAI graži . Žiūri ne tik į patarimą, bet patarimas ne koks
QUOTE(Elina @ 2008 05 06, 13:42)
Pati sau prieštarauji . Nuotrauka turi būt estetiška, bet NELABAI graži . Žiūri ne tik į patarimą, bet patarimas ne koks
turbut ne taip issireiske, nes parode kad patinka grazios, bet reik suprast, kad negrazios nuotraukos
mano megiamiausios kol kas
galetu daug nebut, bus sunku issirinkt vel
O siaip ideja butu gera, kad netvirtintu jau tokiu pat "atradimu" "patarimu",butu ir idomiau ir naudingiau
prasau nesupykt sitos nuotraukos autores, bet mano nuomone na nelabai vykusi foto pagal tema. ir dar tie "zvirbliukai" kazkaip is konteksto iskrenta jei geriausi draugai "zuikuciai"
galetu daug nebut, bus sunku issirinkt vel
O siaip ideja butu gera, kad netvirtintu jau tokiu pat "atradimu" "patarimu",butu ir idomiau ir naudingiau
prasau nesupykt sitos nuotraukos autores, bet mano nuomone na nelabai vykusi foto pagal tema. ir dar tie "zvirbliukai" kazkaip is konteksto iskrenta jei geriausi draugai "zuikuciai"
QUOTE(Elina @ 2008 05 06, 12:42)
QUOTE(Stebukle @ 2008 05 06, 12:50)
turbut ne taip issireiske, nes parode kad patinka grazios, bet reik suprast, kad negrazios nuotraukos
Na, duosiu pavyzdį.
Labai geri patarimai tos nuotraukos su tyrelėm ir pan. Bet jos kažkaip nekabina. O nuotrauka labai graži ta buvo su ledais. Nu kaip iš žurnalo. Bet patarimas jos nelabai koks. Mano akimis žiūrint.
Tai renkuosi viduriuką.
Ar dabar aišku?
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 06, 13:27)
Na, duosiu pavyzdį.
Labai geri patarimai tos nuotraukos su tyrelėm ir pan. Bet jos kažkaip nekabina. O nuotrauka labai graži ta buvo su ledais. Nu kaip iš žurnalo. Bet patarimas jos nelabai koks. Mano akimis žiūrint.
Tai renkuosi viduriuką.
Ar dabar aišku?
Tai renkuosi viduriuką.
Ar dabar aišku?
man atrodo šitam konkurse nuotrauka neturi kabinti kaip meninis objektas.
patarimai ne visi vaizdingai ir gražiai gali būti pavaizduoti.
o tose nuotraukose kur gražios "kaip iš žurnalo" patarimai nėra svarbiausias akcentas - kreipiam dėmesį jau į grožį.
mano manymu, šitame konkurse esmė yra pats patarimas/išradimas/atradimas o ne vaizdinga ir kataloginė nuotrauka.
QUOTE(Rustė @ 2008 05 06, 13:46)
mano manymu, šitame konkurse esmė yra pats patarimas/išradimas/atradimas o ne vaizdinga ir kataloginė nuotrauka.
pritariu.
jei bus super patarimas tai ir i foto trukumus nekreipciau demesio juk ne visi sugeba graziai nufotografuot