Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 05, 14:35)
Kodėl nuotraukų nedaugėja ?  g.gif

atmečiau visas atsiųstas sad.gif

nesuprato mamos temos, arba patarimas tinkamas, bet nuotrauka visai to patarimo neatspindi sad.gif

dar norėčiau pridurti, kad tokie patarimai, kad vaiką reikia maitinti šviežiu maistu, arba myluoti, arba saugoti tai netinka, nes čia nėra kažkokie išradimai, čia realybė, be kurios neapsieiname.

išradimas turi būti toks, kad nebūtų banalus, bet būtų originalus smile.gif
Atsakyti
iš visų patariminių labai iškrenta ta su veidrodžiu su berniuku - visiškai neaišku kas ten per patarimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 05, 19:55)
iš visų patariminių labai iškrenta ta su veidrodžiu su berniuku - visiškai neaišku kas ten per patarimas g.gif

aš supratau patarimas vaikui "surasti" draugą - patį save tongue.gif
Atsakyti
O aš tai supratau, kad čia veidrodukas kaip papūgėlei, kad vieniša nesijaustų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 05 05, 20:17)
O aš tai supratau, kad čia veidrodukas kaip papūgėlei, kad vieniša nesijaustų  g.gif

Aš irgi taip pat supratau. biggrin.gif

Šitos nuotraukytės man aprašymas nilabai. ax.gif Sviestas sviestuotas. rolleyes.gif Bet idėja ir nuotraukytė visai graži. wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 05 gegužės 2008 - 19:54
QUOTE(insi @ 2008 05 05, 18:55)

na manau čia tokia ideją kad leliukas "atranda broliuką" su kurio bendrauja cool.gif
šeip turbut susilaikysiu nuo dalyvavimo šį kartą verysad.gif nes kažkaip jau primiršus viską o tokiam dičkiui nlb jau ką ir sugalvosi ax.gif
Atsakyti
Na mamytės, kokios Jūs šaunuolės, tik pažiūrėkite, kokių puikių sumanymų nuotraukose atsirado thumbup.gif

Šaunus konkursas, vien dėl to, kad nuotraukos įdomios kiekviena savaip smile.gif
Atsakyti
Tikrai negalvojau, kad pamatysiu naudingą, bet visai negirdėtą ar pačios nesumąstytą patarimą bigsmile.gif Šitas man patiko patarimas, nuotrauka nieko, bet nelabai. Su vaikučiu geriau atrodytų, bet gal nesinori savo vaiką ant puoduko į eterį dėt smile.gif g.gif O gal post factum fotkinta ir vaikas jau per didelis šitai fotkei g.gif
user posted image

Yra čia ir "patarimų", kurie kažin ar išvis kam nors praverstų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aila: 06 gegužės 2008 - 09:02
QUOTE(Aila @ 2008 05 06, 09:47)
Yra čia ir "patarimų", kurie kažin ar išvis kam nors praverstų.

na kodėl, galbūt tau atrodo visiškai beprasmiškas, kai kam gal labai praverstų mirksiukas.gif
Atsakyti
Suprantu, bet dėl dviejų patarimų mano fantazija niekaip neišneša, kam jie praverstų smile.gif Tiesiog pritempta prie konkurso.
Atsakyti
Jei ne paslaptis- kokių? ax.gif
Atsakyti
Ai, nenoriu kažką užgaut.
Atsakyti