Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

QUOTE(californiagirl @ 2008 05 25, 00:19)
Grange- atradimas/patarimas- dirbtinis lietus, o ne vandens laistymo aparato sukonstravimas biggrin.gif  Nesam tokie jau isradingi lotuliukas.gif

biggrin.gif ačiū už paaiškinimą.

Ir... ačiū už balsus bigsmile.gif
Atsakyti

biggrin.gif Kol kas ne vieno prizo asmeniskai nesu sau pasiemus, visus perleidziu kam nors, arba taip ir lieka...O koks sis dar net nepaziurejau, einu ziuret biggrin.gif
[/quote]

4u.gif tai as juokauju jeigu ka wink.gif faina, kad laimi
Atsakyti
Sveikinam nugalėtojus. bigsmile.gif

Ir dėkoju balsavusiems už mus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 25 gegužės 2008 - 09:25
Sveikinam nugaletojus!!!!
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 25, 00:28)
Nuoširdžiausiai sveikiname nugalėtojas oro_buckis.gif 

Labai nustebome surinke 35 balsus swoon.gif    Tikrai nesitikėjom tiek  blush-anim-cl.gif

Dėkui balsavusioms  oro_buckis.gif  friends.gif

user posted image

Jis patenkintas  didis.gif  hihihi.gif

O kodel nustebote? man tai buvo pati paciausia ir smagiausia ideja!!! tik foto sita tikrai kur kas geresne!!!!!!! Kai mano zuikis siek tiek ugtels, mes tikrai naudosimes siuo patarimu! thumbup.gif beje yra ir spec. tekstiliniai piestukai tokiems papaisymams!
Atsakyti
sveikinimai nugaletojams 4u.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif

ir labai dėkojam už 14 netikėtų balsų bigsmile.gif
Atsakyti
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS

user posted imageVIETA user posted image

californiagirl "Kai nesulaukiame lietaus jau 30 dienų, o vaikui noris pasipuikuoti nauju skėteliu,
Mūsų atradimas paprastas, bet tiek žolei, tiek vaikui naudingas;) "

Auges "Kaip sukrauti lagaminą?
Ir tyrelėms saugu ir rūbams!!! "

Erszebeth "Gal pašokim?"
Atsakyti
sveikinam ir mes. itin 2-tą ir 3-čia vietas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir aš sveikinu nugalėtojas wub.gif Šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
Atsivertusi puslapį nepatikėjau savo akimis blink.gif Negali būti, mano nuotraukai 3 vieta thumbup.gif Ačiū visoms, kas balsavote - tikiuosi, pasinaudosite tuo pigiu, lengvai įgyvendinamu, bet linksmu ir smulkiajai pirščiukų motorikai lavinti naudingu patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 05 25, 11:55)
Atsivertusi puslapį nepatikėjau savo akimis  blink.gif Negali būti, mano nuotraukai 3 vieta  thumbup.gif Ačiū visoms, kas balsavote - tikiuosi, pasinaudosite tuo pigiu, lengvai įgyvendinamu, bet linksmu ir smulkiajai pirščiukų motorikai lavinti naudingu patarimu  mirksiukas.gif

mes būtinai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti