Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

Siuser posted image bus tarp first.gif second.gif third.gif
Atsakyti
:sup.kaip faina ir vel konkursas,kaip as manau gal man ir pavyks sudalyvaut. g.gif
Papildyta:
na nieko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lijana dailidiene @ 2008 05 24, 01:08)
:sup.kaip faina ir vel konkursas,kaip as manau gal man ir pavyks sudalyvaut. g.gif

Konkursas jau baigėsi, dabar tik balsavimui dienos paskirtos, belieka sužinot laimėtojus mirksiukas.gif
Papildyta:
O naujokam (iki nesurinko 20 žinučių) neleidžiama nei dalyvauti konkurse, nei balsuoti už patikusias nuotraukas. Taigi, rašyk žinutes ir galėsi bent jau pabalsuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau greit viska zinosime thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
nugi sveikinimai
californiagirl
auges
ir erzebeth
šaunu, kad nė vienos nei į tvorą, nei į mietą foto bent penketuke nėra.
Atsakyti
Sveikiname nugalėtojas user posted image
Atsakyti
biggrin.gif sakiau, kad neverta konkurse dalyvaut- viska Californiagirl pasiciups biggrin.gif sveikinimai nugaletojoms, ypac 3-ia vietos medalininke wink.gif
Atsakyti
mane tai nustebino (maloniai) rezultatai biggrin.gif Labai džiugu ir ypač didžiausi sveikinimai visoms dalyvavusioms 4u.gif ačiū už puikias mintis, kad mūsų mažiesiams būtų patogiau ir linksmiau augti thumbup.gif
Atsakyti
Dekui uz sveikinimus ir balsus 4u.gif Ranka prie sirdies dedu ir sakau, kad nesitikejau laimeti...(na pirmas desimtukas butu tenkines biggrin.gif ), nes buvo "nesupratusiu" mano patarimo g.gif Kazkaip akivaizdu- vaikas issilges lietaus ir mes jam pasiulem tokia alternatyva(juk tai neskirta vaikams laistyti, ar ne) ir jam baisiausiai patiko...Kodel gi ne patarimas????? g.gif
Grange- atradimas/patarimas- dirbtinis lietus, o ne vandens laistymo aparato sukonstravimas biggrin.gif Nesam tokie jau isradingi lotuliukas.gif

QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 24, 23:05)
biggrin.gif sakiau, kad neverta konkurse dalyvaut- viska Californiagirl pasiciups  biggrin.gif  sveikinimai nugaletojoms, ypac 3-ia vietos medalininke wink.gif

biggrin.gif Kol kas ne vieno prizo asmeniskai nesu sau pasiemus, visus perleidziu kam nors, arba taip ir lieka...O koks sis dar net nepaziurejau, einu ziuret biggrin.gif
Atsakyti
Nuoširdžiausiai sveikiname nugalėtojas oro_buckis.gif

Labai nustebome surinke 35 balsus swoon.gif Tikrai nesitikėjom tiek blush-anim-cl.gif

Dėkui balsavusioms oro_buckis.gif friends.gif

user posted image

Jis patenkintas didis.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 24 gegužės 2008 - 23:30
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 24, 23:28)
Labai nustebome surinke 35 balsus swoon.gif    Tikrai nesitikėjom tiek  blush-anim-cl.gif

Kodel nustebai? Geras patarimas thumbup.gif As maniau, kad tavoji foto bus prizinej vietoj rolleyes.gif Sauniai, mamuk 4u.gif Ar nenusiplove piesinukas?????

Tik tarp kitko, snekant apie pacia foto(o ne patarima), si kuria dabar ikelei, man daug geresne kaip nuotrauka, nei ta dalyvavusi konkurse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 24, 22:32)

Tik tarp kitko, snekant apie pacia foto(o ne patarima), si kuria dabar ikelei, man daug geresne kaip nuotrauka, nei ta dalyvavusi konkurse 4u.gif

Amžinai prieš konkursą prarandu sveiką protą ir įdedu ne pačią geriausią nuotrauką hihihi.gif ,o paskui galvoju g.gif "galėjau tą ,galėjau aną " lotuliukas.gif
irnesakyk.gif

Su paprastu flomasteriu piešta blush-anim-cl.gif Skalbt nė neskalbiau hihihi.gif ,tą kart panešiojom,neprisipurvinom ,dabar stovi suvyniota spintoj prisiminimui hihihi.gif
Dar kada prie progos pasipuošim hihihi.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 24 gegužės 2008 - 23:44