Si bus tarp
:sup.kaip faina ir vel konkursas,kaip as manau gal man ir pavyks sudalyvaut.
Papildyta:
na nieko nesuprantu
Papildyta:
na nieko nesuprantu
QUOTE(lijana dailidiene @ 2008 05 24, 01:08)
:sup.kaip faina ir vel konkursas,kaip as manau gal man ir pavyks sudalyvaut.
Konkursas jau baigėsi, dabar tik balsavimui dienos paskirtos, belieka sužinot laimėtojus
Papildyta:
O naujokam (iki nesurinko 20 žinučių) neleidžiama nei dalyvauti konkurse, nei balsuoti už patikusias nuotraukas. Taigi, rašyk žinutes ir galėsi bent jau pabalsuot
Jau greit viska zinosime
Sveikiname nugalėtojas
mane tai nustebino (maloniai) rezultatai Labai džiugu ir ypač didžiausi sveikinimai visoms dalyvavusioms ačiū už puikias mintis, kad mūsų mažiesiams būtų patogiau ir linksmiau augti
Dekui uz sveikinimus ir balsus Ranka prie sirdies dedu ir sakau, kad nesitikejau laimeti...(na pirmas desimtukas butu tenkines ), nes buvo "nesupratusiu" mano patarimo Kazkaip akivaizdu- vaikas issilges lietaus ir mes jam pasiulem tokia alternatyva(juk tai neskirta vaikams laistyti, ar ne) ir jam baisiausiai patiko...Kodel gi ne patarimas?????
Grange- atradimas/patarimas- dirbtinis lietus, o ne vandens laistymo aparato sukonstravimas Nesam tokie jau isradingi
Kol kas ne vieno prizo asmeniskai nesu sau pasiemus, visus perleidziu kam nors, arba taip ir lieka...O koks sis dar net nepaziurejau, einu ziuret
Grange- atradimas/patarimas- dirbtinis lietus, o ne vandens laistymo aparato sukonstravimas Nesam tokie jau isradingi
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 24, 23:05)
sakiau, kad neverta konkurse dalyvaut- viska Californiagirl pasiciups sveikinimai nugaletojoms, ypac 3-ia vietos medalininke
Kol kas ne vieno prizo asmeniskai nesu sau pasiemus, visus perleidziu kam nors, arba taip ir lieka...O koks sis dar net nepaziurejau, einu ziuret
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 05 24, 23:28)
Labai nustebome surinke 35 balsus Tikrai nesitikėjom tiek
Kodel nustebai? Geras patarimas As maniau, kad tavoji foto bus prizinej vietoj Sauniai, mamuk Ar nenusiplove piesinukas?????
Tik tarp kitko, snekant apie pacia foto(o ne patarima), si kuria dabar ikelei, man daug geresne kaip nuotrauka, nei ta dalyvavusi konkurse
QUOTE(californiagirl @ 2008 05 24, 22:32)
Tik tarp kitko, snekant apie pacia foto(o ne patarima), si kuria dabar ikelei, man daug geresne kaip nuotrauka, nei ta dalyvavusi konkurse
Amžinai prieš konkursą prarandu sveiką protą ir įdedu ne pačią geriausią nuotrauką ,o paskui galvoju "galėjau tą ,galėjau aną "
Su paprastu flomasteriu piešta Skalbt nė neskalbiau ,tą kart panešiojom,neprisipurvinom ,dabar stovi suvyniota spintoj prisiminimui
Dar kada prie progos pasipuošim