Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 05 22, 20:09)
mano klausimą reikėjo skaityt be jokios intonacijos, išskyrus susidomėjimą

hihihi.gif Visaip bandžiau, bet klausimo taip ir nesupratau. mastau.gif

Ai, nesvarbu. irnesakyk.gif flirt.gif
Atsakyti
greičiau baigtųsi tas balsavimo laikas, nebegaliu sulaukt, kaip įdomu, kas laimės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MaršuA @ 2008 05 22, 19:54)
greičiau baigtųsi tas balsavimo laikas, nebegaliu sulaukt, kaip įdomu, kas laimės ax.gif

Jau greit, jau greit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MaršuA @ 2008 05 22, 20:54)

Spėk nail.gif

aš statau už šias (nors nebalsavau, bet manau), tik dėl eiliškumo klaustukas g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 05 23, 12:41)
aš statau už šias (nors nebalsavau, bet manau), tik dėl eiliškumo klaustukas  g.gif

user posted image

Manau, kad ši, tai tikrai bus tarp prizininkių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 23, 12:54)
Manau, kad ši, tai tikrai bus tarp prizininkių smile.gif

pazistu autore, ir nuotrauka tikrai nebloga, bet patarimas siuo atveju gan banalus, vos ne kiekvienam straipsnyje apie vaiku maitinima patariama idomiau paruosti maista mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 23, 14:18)
pazistu autore, ir nuotrauka tikrai nebloga, bet patarimas siuo atveju gan banalus, vos ne kiekvienam straipsnyje apie vaiku maitinima patariama idomiau paruosti maista mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

aš pamenu vaikams gamindava kad ir paprasčiausias dešreles ar kotletukus, kur bulvių košė būdavo, padarydavau kaip ežiuką, boružę ar dar ką, gaila, kad foto neturiu verysad.gif

protest.gif sleep.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 23 gegužės 2008 - 13:30
Vistiek šita foto yra superinė. thumbup.gif Visais atžvilgiais. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 23, 13:34)
Vistiek šita foto yra superinė. thumbup.gif Visais atžvilgiais. thumbup.gif

pagrisk mirksiukas.gif pirma karta matai toki patarima, anksciau apie idomesni maisto paruosima vaikui nebuvai pagalvojus? Nuotrauka gera, niekas nesiginčija.

bet tiek to, kiekvienas balsuoja taip, kaip patinka. Man atrodo, paskutiniu metu kaip tik cia buvo keli konkursai, kur vertinimo kriterijai skirtingi gali buti - patarimas, kaip gerai atrodyti, patarimas, auginant vaikus. Tada du aspektai iskart yra svarbus - pati fotografija (kompozicija, spalvos, rakursas ir pan), ir ideja (pats patarimas). Ir paprastai buna tikrai mazai nuotrauku, kur originalu butu ir viena, ir kita drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 23, 14:49)
pagrisk mirksiukas.gif pirma karta matai toki patarima, anksciau apie idomesni maisto paruosima vaikui nebuvai pagalvojus? Nuotrauka gera, niekas nesiginčija.

Todėl, kad man ji pati pačiausia iš visų nuotraukyčių. biggrin.gif Turbūt to ir užtenka. ax.gif

Pamatysit, tikrai bus viena iš lyderių. thumbup.gif Vadinasi ne man vienai ji pasirodė verta balso. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
bet čia tai nieko sau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 23, 14:18)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 23, 14:57)
Todėl, kad man ji pati pačiausia iš visų nuotraukyčių. biggrin.gif Turbūt to ir užtenka. ax.gif

Pamatysit, tikrai bus viena iš lyderių. thumbup.gif Vadinasi ne man vienai ji pasirodė verta balso. mirksiukas.gif

o gal del to kad bais cia isreklamuota buvo g.gif

p.s. as uz ja irgi nebalsavau cool.gif
Atsakyti