Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

čia gerai sugalvota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 05 13, 22:04)
Manau daugelis temą suprato " Naudingiausias fotoišradimas", o ne Fotopatarimas, todėl ir randa sliekų kur jų nėra

thumbup.gif klasiškai pasakyta - "ieško sliekų" lotuliukas.gif .
Manau auginančioms pirmą vaiką vos ne visi patarimai yra naudingi, ir pasakymas "kad mes seniai jau taip darom" tik parodo, kad jūsų vaikas jau nemažas ir viską atrasti turėjot savo kailiu - o juk pasimokyti iš kitų išradingumo tikrai naudinga.
Tik vat, kai kurioms mamytėms pristigo fantazijos ir įdėjo labai panašias idėjas taip nuskriausdami ne tik savo, bet ir konkurento nuotrauką - vienoda - reiškia neįdomu, noriginalu (o gal nuotraukos tvirtinamos ilgai buvo - ką gali žinoti?)
Dėl eilėraštukų prie nuotraukos - (kadangi ne eilėraščių konkursas), tai mamos pačios kaltos - surimuoti bet kas gali (tereikia vienodai besibaigiančius žodžius sugalvoti), o štai, kad mintį eilėraščiu atskleisti - va čia yra didžioji kūrybos esmė. O po to sėdit nelaimingos, kad kiti nesuprato, ką jūs savo nuotrauka pasakyti norėjot. Štai pavyzdžiui, kad ir šis komentaras:
QUOTE(bucka @ 2008 05 14, 19:03)
tai patarimas pozityviai galvoti???  g.gif kazkaip idomiai cia...

Jei būtų parašyta "Būkit pozityvus ir neužsikraukit visko ant savo pečių - jūsų mažylis retkarčiais gali pabūti ne tik priežiūros objektas, bet ir prižiūrėtoju. Ir nepamirškit programos minimum 2V, kaip Kauno meras pasakė (plačiau - Mamos žurnalas Nr.5)" - gal tikrai už tokią nuotrauką ir savo balsą atiduočiau.

Na o balsuoti ketinu už tuos patarimus, kurie buvo netikėti ir ateityje, manau, bus tikrai naudingi.
Primenu konkursas vadinasi "naudingiausias patarimas <...>", o ne gražiausios nuotraukos "Fotopatarimas" konkursas (čia tiems kas šiame konkurse ieško meno).

QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 05 17, 00:37)
sitai foto super  drinks_cheers.gif  ji turi PRASME. Kazkada irgi galvojau apie ideja pasodinti vaikams ju medelius. Kad jie augtu ir medelis augtu . Si foto primine man gerus ketinimus. Kazin ar si pavasari ne per velu juos dar sodint ?  g.gif

Skaičiau panašius į šį pasisakymą ir pagalvojau, kad vos ne kiekviena mama, parašė apie tai ar ne, tačiau pagalvojo tikrai, kad pasodins medelį.

Tad po poros metų:
...žemėj Lietuvos ąžuolai žaliuos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pppievute: 18 gegužės 2008 - 20:48

Kazkaip labai greitai baigesi sitas konkursas.. Bent jau man issirinkti 3 nuotraukas tikrai nebus sunku... Berniukas lietuje, valganti mergaite ir dar kokia nors viena gal atrasiu....

Tenesupyksta sios nuotraukos autorius, bet idomu, kaip atrodo namai, kur visi kampai apmuturiuoti celofaniniais maiseliais???? doh.gif g.gif
user posted image

Atsakyti
o gal geriau taip,nei susižeidęs vaikas ir su randais ant galvytės? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 05 18, 21:58)
Tenesupyksta sios nuotraukos autorius, bet idomu, kaip atrodo namai, kur visi kampai apmuturiuoti celofaniniais maiseliais????  doh.gif  g.gif
user posted image

Gal tų aštrių kampų nėra pilni namai? O gal jau vaikas rimtai užsigavo, kad tėvai gali laikinai nekreipti dėmesio, kaip atrodo namai mirksiukas.gif

Jau žinau, už ką balsuosiu, tik dar vieno balso trūksta g.gif . Iš viso keturios idėjos man labiausiai patiko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 18, 23:14)
Jau žinau, už ką balsuosiu, tik dar vieno balso trūksta g.gif . Iš viso keturios idėjos man labiausiai patiko... smile.gif

tai jeigu 4 patiko, tai kaip gali vieno balso trūkti? smile.gif už 3 balsuojama ne už 5 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 05 18, 23:17)
tai jeigu 4 patiko, tai kaip gali vieno balso trūkti? smile.gif už 3 balsuojama ne už 5  mirksiukas.gif

Nu, panašu, todėl ir trūksta balso, kad balsuot nori už keturis, o balsus teturi tris mirksiukas.gif
Atsakyti
ai, ne taip supratau blush2.gif

Aš jau thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

kol kas už šias, bet nežianu ar iki galo nepersigalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 18 gegužės 2008 - 23:28
Ir aš jau ax.gif :
user posted imageuser posted imageuser posted image thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 05 18, 22:51)
Nu, panašu, todėl ir trūksta balso, kad balsuot nori už keturis, o balsus teturi tris mirksiukas.gif

Taip, būtent. smile.gif

Jau pasirinkau. Nors tikrai atsirado šaunių ir gražių nuotraukėlių, bet nebespėjau jų pamėgti, tai rinkausi iš pateiktų anksčiau. Mažas-didelis dailininkas, kartoninis namelis ir, žinoma, mergytė su lėkšte smile.gif Ketvirtą būčiau atidavus berniukui su išpieštais marškinėliais smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat jau balsus atidaviau ir manau, kad nebepersigalvosiu ax.gif

[attachmentid=143330] Už tai, kad net aš užsimaniau padaryti ir, kad tai pirmasis namelis šiame konkurse parodytas mirksiukas.gif

[attachmentid=143331] Nostalgija wub.gif thumbup.gif

[attachmentid=143332] Miela wub.gif
Atsakyti
as irgi jau smile.gif

user posted image
ir patarimas thumbup.gif ir jo aprasymas thumbup.gif

user posted image
pati nemaitinau unsure.gif bet jei su antru turesiu tokia galimybe, butinai pasinaudosiu patarimu bigsmile.gif

user posted image
na dvynuku jau nebesitikiu, ale miela wub.gif
Atsakyti