Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

liuks tema fotokonkursui, tikrai įdomiai sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
smagu kad vel yra i ka akis paganyti thumbup.gif

QUOTE(Valerija @ 2008 05 04, 22:00)
Nes man atrodo, kad šį kartą daug savo "išradimų" nerodisime, o tai "davatkėlės" užsipulti nepraleis progos ale "kaip iš vaiko šaipotės" ar "kas čia per buities palengvinimas - nehigieniška" ir pan doh.gif

drinks_cheers.gif pilnai sutinku blush2.gif
Atsakyti
Faina foto user posted image

thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 05 gegužės 2008 - 10:50
Aš- turbūt žirafa blush2.gif . Niekaip nesuprantu temos pavadinimo unsure.gif . Fotopatarimas? Tai patarti kaip fotkinti vaikus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 05 05, 11:17)
Aš- turbūt žirafa blush2.gif . Niekaip nesuprantu temos pavadinimo unsure.gif . Fotopatarimas? Tai patarti kaip fotkinti vaikus? unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nea.
fotopatarimas kaip šildyt maistą, kaip supakuot,kaip vaiką priverst fotkintis ir t.t. kaip ir patarimo iliustracijos konkursas. bent jau mano blondiniškai galvai taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Gi moderatorė jau tris kartus turbūt aiškino temą. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 05, 12:31)
Gi moderatorė jau tris kartus turbūt aiškino temą. hihihi.gif

Aj, nedalyvausiu, vistiek nesuprantu unsure.gif . Fotopatarimas mastau.gif . Kažkokia nesamonė man atrodo fotkinti tyreles, arbatinukus unsure.gif . Man nuotraukoje bent dalelytė meno turi būti, o čia kažkokie stiklainiai pampersuose blink.gif . Dvi nuotraukos patinka: vaikas su skėčiu ir mamytė su vaiku valgančiu ledą. Bet fotopatarimų neįžiūriu unsure.gif , man tos nuotraukos gražios meniškumu.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 05 05, 12:19)
Aj, nedalyvausiu, vistiek nesuprantu unsure.gif . Fotopatarimas mastau.gif . Kažkokia nesamonė man atrodo fotkinti tyreles, arbatinukus unsure.gif . Man nuotraukoje bent dalelytė meno turi būti, o čia kažkokie stiklainiai pampersuose blink.gif . Dvi nuotraukos patinka: vaikas su skėčiu ir mamytė su vaiku valgančiu ledą. Bet fotopatarimų neįžiūriu unsure.gif , man tos nuotraukos gražios meniškumu.

o čia buitinis konkursas. lotuliukas.gif

nesi žirafa hihihi.gif iki konkurso pabaigos dar sugalvosi, kaip ir naudingą patarimą pateikt meniškai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, man kol kas pati meniškiausia ir labiausiai atitinkanti temą yra nuotraukytė su skėčiu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 05, 12:41)
Na, man kol kas pati meniškiausia ir labiausiai atitinkanti temą yra nuotraukytė su skėčiu. wub.gif

deja ne visi turi vejas, o ką jau apie aparačiukus laistymui kalbėt ax.gif
Atsakyti
Na bet vistiek gerai sugalvota, kaip vaikui atrakciją padaryt. thumbup.gif
Atsakyti
Kaip jūs neatpažįstat hihihi.gif Aš iš kart pamačius supratau kieno foto su skėtuku cool.gif

Kodėl nuotraukų nedaugėja ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 05 gegužės 2008 - 13:36