liuks tema fotokonkursui, tikrai įdomiai sugalvota
smagu kad vel yra i ka akis paganyti
pilnai sutinku
QUOTE(Valerija @ 2008 05 04, 22:00)
Nes man atrodo, kad šį kartą daug savo "išradimų" nerodisime, o tai "davatkėlės" užsipulti nepraleis progos ale "kaip iš vaiko šaipotės" ar "kas čia per buities palengvinimas - nehigieniška" ir pan
pilnai sutinku
Faina foto
QUOTE(Elina @ 2008 05 05, 11:17)
Aš- turbūt žirafa . Niekaip nesuprantu temos pavadinimo . Fotopatarimas? Tai patarti kaip fotkinti vaikus?
nea.
fotopatarimas kaip šildyt maistą, kaip supakuot,kaip vaiką priverst fotkintis ir t.t. kaip ir patarimo iliustracijos konkursas. bent jau mano blondiniškai galvai taip atrodo
Gi moderatorė jau tris kartus turbūt aiškino temą.
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 05, 12:31)
Gi moderatorė jau tris kartus turbūt aiškino temą.
Aj, nedalyvausiu, vistiek nesuprantu . Fotopatarimas . Kažkokia nesamonė man atrodo fotkinti tyreles, arbatinukus . Man nuotraukoje bent dalelytė meno turi būti, o čia kažkokie stiklainiai pampersuose . Dvi nuotraukos patinka: vaikas su skėčiu ir mamytė su vaiku valgančiu ledą. Bet fotopatarimų neįžiūriu , man tos nuotraukos gražios meniškumu.
QUOTE(Elina @ 2008 05 05, 12:19)
Aj, nedalyvausiu, vistiek nesuprantu . Fotopatarimas . Kažkokia nesamonė man atrodo fotkinti tyreles, arbatinukus . Man nuotraukoje bent dalelytė meno turi būti, o čia kažkokie stiklainiai pampersuose . Dvi nuotraukos patinka: vaikas su skėčiu ir mamytė su vaiku valgančiu ledą. Bet fotopatarimų neįžiūriu , man tos nuotraukos gražios meniškumu.
o čia buitinis konkursas.
nesi žirafa iki konkurso pabaigos dar sugalvosi, kaip ir naudingą patarimą pateikt meniškai
Na, man kol kas pati meniškiausia ir labiausiai atitinkanti temą yra nuotraukytė su skėčiu.
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 05, 12:41)
Na, man kol kas pati meniškiausia ir labiausiai atitinkanti temą yra nuotraukytė su skėčiu.
deja ne visi turi vejas, o ką jau apie aparačiukus laistymui kalbėt
Na bet vistiek gerai sugalvota, kaip vaikui atrakciją padaryt.