Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

QUOTE(Uvetta @ 2008 05 15, 20:41)
ar tikrai dingo ta foto kur vonioje su putom g.gif buvo labai grazi, tik patarimas nelabai  blush2.gif

Aš irgi jos nematau ,kad būtų tarp nuotraukų huh.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėM @ 2008 05 15, 21:55)
Aš irgi jos nematau ,kad būtų tarp nuotraukų huh.gif

gal pakeitimui išėmė bigsmile.gif
Atsakyti
Nuotrauką su putom išėmė visai.
pakeitimo nebus smile.gif
Atsakyti
ka Elina komentarų nebenorėjo biggrin.gif na nes manau kad ten Elinos foto buvo g.gif nu gal ne, bet 90 proc...
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 15, 20:32)
Aš tai kasdien vis peržiūriu nuotraukėles, smagu, kad vis naujų atsiranda photo.gif

Manau, kad ši tikrai neblogas patarimas tiems, kurie namuose neturi vonios, o tik dušo kabiną - taip patogiau išmaudyt vaikutį...  smile.gif
user posted image

Kiti iš anksto pagalvoja apie vaikus, ir nusiperka dušo kabinas su giliu padu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 16 gegužės 2008 - 10:57
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 11:55)
Kiti iš anksto pagalvoja apie vaikus, ir nusiperka dušo kabinas su giliu padu. ax.gif

nu neturėdama vaikų tikrai negalvočiau iki tokių smulkmenų laugh.gif
O fotopatarimas liuks didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 05 16, 12:02)
nu neturėdama vaikų tikrai negalvočiau iki tokių smulkmenų laugh.gif
O fotopatarimas liuks didis.gif

Na, kiekvienas mąsto skirtingai. tongue.gif

Viena pažįstama maudo pripučiame baseine, įstatytame į dušo kabiną. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 12:04)
Viena pažįstama maudo pripučiame baseine, įstatytame į dušo kabiną. smile.gif

o geras bigsmile.gif Mes tai dar negriaunam vonios vien dėl to,kad paplukdyti leliuką kurį laiką, vėliau naudosimės šitais patarimais dušo kabinoj laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 12:55)

mes po antros dukrytės gimimo, va kaip tik db remontuojamės vonią ir pastatėm dušo kabiną giliu padu, super dalykas.

O kas į temą, tai man vistiek kažko labiausiai įstrigo išpaišyta maikutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 16, 11:55)

mes irgi taip padarem blush2.gif dabar pliuskenasi ten thumbup.gif ir nereik nieko isradinet thumbup.gif
Atsakyti
Žiūrėjau dbr nuotraukas patarimų,man ši labai graži wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
siaip tai tikrai grazi nuotrauka, taciau patarimas sakyciau praktiskai nenaudingas ( nebent zolytei mirksiukas.gif ) uz ja tikrai nebalsuosiu, nes manau jog yra vertesniu patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti