Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

dar galvojau sian apie konkursa: kaip suprantu, netvirtina nuotrauku, kur daiktas pagal paskirti panaudotas, bet man pvz visai uztruko, kol atradau, kad yra specialus dazai piesti ant sienu vonioj, arba ant lango, kur tie lipdukai pasidaro, arba kad yra tokios kosmonautines kepures vaikams, kur ziema labai gerai, arba kailiniai vokeliai maziukam, visiskai neperslampami kombinezonai nuo lietaus, kad yra pirkti specialiu paaukstinimu vaikams, skirtu padeti pvz prie kriaukles, kol mazi ir be jo nepasiekia. Cia siaip garsiai mastau, kad ir tu daiktu geru yra, ir kai kurios mamos apie juos gali nezinoti, o kas nors patartu, visai dziaugtusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 14 gegužės 2008 - 22:17
QUOTE(Gaziulka @ 2008 05 14, 23:16)
dar galvojau sian apie konkursa: kaip suprantu, netvirtina nuotrauku, kur daiktas pagal paskirti panaudotas, bet man pvz visai uztruko, kol atradau, kad yra specialus dazai piesti ant sienu vonioj, arba ant lango, kur tie lipdukai pasidaro, arba kad yra tokios kosmonautines kepures vaikams, kur ziema labai gerai, arba kailiniai vokeliai maziukam, visiskai neperslampami kombinezonai nuo lietaus, kad yra pirkti specialiu paaukstinimu vaikams, skirtu padeti pvz prie kriaukles, kol mazi ir be jo nepasiekia. Cia siaip garsiai mastau, kad ir tu daiktu geru yra, ir kai kurios mamos apie juos gali nezinoti, o kas nors patartu, visai dziaugtusi ax.gif

visiskai sutinku! pagalvojau, kad gal koki panasu skyreli-tema butu galima testi. Nors gal jau tokia ir yra, neziurejau.... blush2.gif
Atsakyti

cia klausimas ne i tema, bet kur ju yra pirkti blush2.gif
Atsakyti

O man visai nesinori matyti tokių daiktų naudojamų pagal paskirtį konkurese schmoll.gif , jei kažkas įdomu, tai reikia skyrelyje "tėvų patirties taupyklė" arba "Vaikiška technika" užvesti temą norimu klausymu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valerija: 15 gegužės 2008 - 10:12
QUOTE(bucka @ 2008 05 14, 18:03)
tai patarimas pozityviai galvoti???  g.gif kazkaip idomiai cia...

Nea, pasitikėti vyresnėliais, leisti jiems perimti dalį darbelių smile.gif

O pozityviai galvoti tai mano nuomone skatina visos pateiktos nuotraukos, na bent man asmeniškai žiūrint į vaikus kitaip nei nesigalvoja... Nors šiaip gyvenime esu mėgėja kritikuoti ir kitus pamokyti blush2.gif Man sunku įtikti... Na, bet kartais įjungiu "slow motion“ režimą, na, tipo tokį švelnesnį, lėtesnį, kai į viską pažiūriu ne taip rimtai ir griežtai.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 15, 11:33)
Nea, pasitikėti vyresnėliais, leisti jiems perimti dalį darbelių smile.gif

O pozityviai galvoti tai mano nuomone skatina visos pateiktos nuotraukos, na bent man asmeniškai žiūrint į vaikus kitaip nei nesigalvoja... Nors šiaip gyvenime esu mėgėja kritikuoti ir kitus pamokyti blush2.gif Man sunku įtikti... Na, bet kartais įjungiu "slow motion“ režimą, na, tipo tokį švelnesnį, lėtesnį, kai į viską pažiūriu ne taip rimtai ir griežtai.

4u.gif
Kažkaip labai malonu skaityti baltės pasisakymus ax.gif Taip visada taktiškai kalba 4u.gif
Atsakyti
Seniai bebuvau sm, kaip smagu matyt tiek daug foto, paskutinį kart gal 10 tebuvo kai mačiau. thumbup.gif
daug maž išsirinkau už ką balsuosiu, jei neatsiras naujų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 05 15, 18:30)
Seniai bebuvau sm, kaip smagu matyt tiek daug foto, paskutinį kart gal 10 tebuvo kai mačiau.  thumbup.gif
daug maž išsirinkau už ką balsuosiu, jei neatsiras naujų  rolleyes.gif

naujos iki 05-18d 17h bus tvirtinamos.

sprendžiant iš nuotraukų didėjimo tendencijos, naujų max 10 galėtų dar būti.
Atsakyti
o siube reik paskubėt tada leksiu ryt į parde išradimo pirkt nes v is pamirštu doh.gif
Atsakyti
Aš tai kasdien vis peržiūriu nuotraukėles, smagu, kad vis naujų atsiranda photo.gif

Manau, kad ši tikrai neblogas patarimas tiems, kurie namuose neturi vonios, o tik dušo kabiną - taip patogiau išmaudyt vaikutį... smile.gif
user posted image

QUOTE(Betukas @ 2008 05 15, 10:37)
Kažkaip labai malonu skaityti baltės pasisakymus  ax.gif  Taip visada taktiškai kalba  4u.gif

blush-anim-cl.gif man malonu, jei kitiems malonu smile.gif
Atsakyti
super thumbup.gif net nebuvau pagalvojusi bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
ar tikrai dingo ta foto kur vonioje su putom g.gif buvo labai grazi, tik patarimas nelabai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uvetta: 15 gegužės 2008 - 19:52