Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

Na čia pagal insi patarimą lotuliukas.gif

QUOTE(insi @ 2008 05 07, 18:43)
galim nufotkint vieną šalia kito ir patarti 'auginkit du vaikus - kiekvienas turės su kuo žaisti' hihihi.gif

Atsakyti
Nu tikrai... lotuliukas.gif Foto miela, bet patarimo irgi neįžvelgiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 13, 18:08)
Na, tikra lietuvė, vis turi būti geriau nei pas kaimynus biggrin.gif

O jei ką, tai aš tokia pati blush2.gif . Tą namelį daug gražesnį ir originalesnį padaryčiau, ir dar truputuką platesnį... Na, bet čia niuansai, idėja, manau, šauni thumbup.gif

na tikrai esu lietuvė biggrin.gif tik nebūtinai man viskas geriau nei pas kaimynus tongue.gif mėgstu improvizuoti ir labai džiaugiuosi kad šis konkursas sužadina fantaziją thumbup.gif
va dar ir žaisliuką prie kepurės prikabinsiu, bet prie vaiko, o ne savo smile.gif medelį ir taip ruošiames sodinti, dar marškinėlius kai mažas paaugs paišysim, o vat toks kalendorius yra superinė dovana seneliams kaledoms - jie tiesiog susilydo! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 05 13, 18:17)
Psichologiniu atzvilgiu negalima vaiku rengti vienodai (nesvarbu ar dvyniai ar ne) ax.gif Cia siaip rolleyes.gif

g.gif g.gif o kodel negalima ju vienodau rengti g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 05 14, 13:29)
g.gif  g.gif o kodel negalima ju vienodau rengti g.gif  g.gif

skaityk toliau,nesustok ties viena žinute,beto čia jau visiškas off topicas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2008 05 14, 07:58)
Na jūs gal labiau interpretavom,paaiškinkit,gal ir aš įžvelgsiu ką nors tinkamo,aš čia ne iš piktos valios prisikabinau  tongue.gif

Na, man su fantazija neblogai, tai va painterpretuosiu:
Patarimas toks, kad jei dar manot, kad vyresnysis vaikas negali būti šauniu paglbininku, tai klystate - jis puikus pagalbininkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 14, 15:54)
Na, man su fantazija neblogai, tai va painterpretuosiu:
Patarimas toks, kad jei dar manot, kad vyresnysis vaikas negali būti šauniu pagalbininku, tai klystate - jis puikus pagalbininkas smile.gif

tai patarimas pozityviai galvoti??? g.gif kazkaip idomiai cia...
Atsakyti
Ale ir priekabių yra user posted image

Ką padarysi,toks gyvenimas user posted imageuser posted image
Atsakyti
AgnėM vistiek visiems neitiksi, kad ir kaip butu vistiek kam nors kas nors netiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 05 14, 19:37)
AgnėM  vistiek visiems neitiksi, kad ir kaip butu vistiek kam nors kas nors netiks ax.gif

Taip kitaip ir gali nebūti user posted image

Nėra gi vienodų žmonių,kiek žmonių tiek nuomonių user posted image
Atsakyti
Žiūriu,kad jau sosto ore nebėra.Kodėl ji buvo pašalinta?Gal autorė prisipažino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 05 14, 20:55)
Žiūriu,kad jau sosto ore nebėra.Kodėl ji buvo pašalinta?Gal autorė prisipažino? g.gif

QUOTE(bobute:) @ 2008 05 12, 18:32)
Na taip, dingo noras dalyvayti tokiose konkursose, tokiu "turgaus bobu" dar neteko matyt (cia apie kai kurias) .Siaubas kazkoks. Neturit ka veikt matyt. Taip, esu kalta , kad prasitariau, kad tai mano seimos atradimas, deje nezinojau, bet tokios taisykles. bet taisykles juk leidzia atsiusti kita nuotrauka, taip ir padariau smile.gif Bet ziuriu labai trukdo kazkam, na nesvarbu, turiu kitu tikslu, pati paprasiau kad moderatore nuotrauka pasalintu smile.gif , O del to butelio alaus, tai saunuoles jus, turbut niekada neisgeriat stiklinaites biggrin.gif kad taip tragiska tas jums atrodo. Sekmes jums visoms smile.gif

Atsakyti