Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

Psichologiniu atžvilgiu gal ir identiškais dvyniais būt negerai? cool.gif
Mano vaikai ne dvyniai, bet kai kuriuos vienodus rūbelius turi savo noru. Psichologiškai dėl to jiem kaip tik labai gerai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 13 gegužės 2008 - 19:16
Hm, gaila, kad tą nuotraukytę su dviem broliukais pakeitė. Ana gražesnė buvo. ax.gif

O valganti mergytė tikrai gaus mano balsiuką. ax.gif Ir, atrodo žinau, kieno ji. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 13 gegužės 2008 - 19:42
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 13, 20:41)
O valganti mergytė tikrai gaus mano balsiuką. ax.gif Ir, atrodo žinau, kieno ji. blush-anim-cl.gif

Jau kelioliktą kartą skaitau panašius pasisakymus (turiu omeny ne tik tave). Kokią tai turi reikšmę-pažįsti ar nepažįsti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 13 gegužės 2008 - 19:57
QUOTE(astukas @ 2008 05 13, 19:17)
Psichologiniu atzvilgiu negalima vaiku rengti vienodai (nesvarbu ar dvyniai ar ne) ax.gif Cia siaip rolleyes.gif

o čia iš praktikos cool.gif :
paaiškink tu tai kokiem jau paaugusiems dvynukam doh.gif
ir psichologiniu pož tai tik teorija, o ne aksioma mirksiukas.gif

QUOTE(baltė @ 2008 05 13, 19:32)
Net ir labai norint, ne visada pavyktų gauti vienodų skirtingo dydžio rūbelių...

tongue.gif patikėk, gauti vienodų to paties dydžio rūbelių ne ką lengviau tongue.gif

o kad nesigaut off-topicas blush2.gif , tai pasakysiu, akd man įdomiausi tie patarimai, kuriuos planuočiau ir pati panaudoti - pvz. namelis ant lovos; magnetukas; kalendorius......
Nors daugeliu atvejų norėtųsi šiek tiek ir FOTO šiame konkurse.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 13, 20:41)
Hm, gaila, kad tą nuotraukytę su dviem broliukais pakeitė. Ana gražesnė buvo. ax.gif

drinks_cheers.gif Ir man labiau pirma nuotrauka patiko mirksiukas.gif Šiaip nemanau, kad ją reikėjo keisti, na nebent aprašymą vertėjo patikslinti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 05 13, 19:17)
Psichologiniu atzvilgiu negalima vaiku rengti vienodai (nesvarbu ar dvyniai ar ne) ax.gif Cia siaip rolleyes.gif

aha, pabandytum tu mano dvynius skirtingai aprengti (tik kieman smėlis grūstis tinka skirtingi) visada nori vienodai...ir kuo labiau vienodi tuo geriau, ir , kad niekas neatskirtų doh.gif
čia mano dvyniai iš seno konkurso...
user posted image

tad nenuostabu, kad ir ne dvyniai nori vienodų...
čia vaikiškas pavydas, kad brolio/sesers geresnis, gražesnis...

teorija ne visad atitinka praktiką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 13, 21:51)
aha, pabandytum tu mano dvynius skirtingai aprengti (tik kieman smėlis grūstis tinka skirtingi) visada nori vienodai...ir kuo labiau vienodi tuo geriau, ir , kad niekas neatskirtų doh.gif
čia mano dvyniai iš seno konkurso...
user posted image

tad nenuostabu, kad ir ne dvyniai nori vienodų...
čia vaikiškas pavydas, kad brolio/sesers geresnis, gražesnis...

teorija ne visad atitinka praktiką cool.gif

Atitinka kai vaikai suauga ir pradeda noret tokio pat namo, uzdarbio ...... nes juk visa gyvenima viska turejo vienoda. Dabar aisku visiems smagu ir grazu bet... Nesvarbu kad jie dvyniai bet juk yra skirtingi kaip asmenybes. Ai atsiprasau kad ne i tema nes cia jau kita diskusija. Tiesiog buvau su tuo susidurusi ir siek tiek domejausi tai tiek kol kas... blush2.gif Nepradekim apie tai gincytis unsure.gif Kas nores tas pasidomes kitur (as irgi ne visazine schmoll.gif).

Fainas siaip konkursas. Kruva geru ideju. Nebezinau kaip sarasa koreguot ka darysiu pirmiau rolleyes.gif
Atsakyti
Manau daugelis temą suprato " Naudingiausias fotoišradimas", o ne Fotopatarimas, todėl ir randa sliekų kur jų nėra
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 05 13, 19:56)
Jau kelioliktą kartą skaitau panašius pasisakymus (turiu omeny ne tik tave). Kokią tai turi reikšmę-pažįsti ar nepažįsti?

Reikšmės tai neturi, gal tik tiek, kad smagu atpažinti vieną ar kitą vaikutį, gal iš anksčiau jauti simpatiją... smile.gif

QUOTE(astukas @ 2008 05 13, 20:59)
Atitinka kai vaikai suauga ir pradeda noret tokio pat namo, uzdarbio ...... nes juk visa gyvenima viska turejo vienoda.

Nesutinku schmoll.gif . Aš pati esu iš identiškų dvynių... rolleyes.gif Beje, rengtis vienodai nenorėjom, ir kai tik mama leido pačioms rinktis drabužius, tai baigėsi vienodumas...
Sutinku su tuo, kad yra skirtingos asmenybės drinks_cheers.gif

Jau mano postas, tai dabar grynas poster_offtopic.gif
Atsakyti
net nežinojau, kad tokia tema yra bigsmile.gif , teks apsilankyti (ir pašniukštinėti kas ką kalba smile.gif ), , nes po tiek metų SM ir mes sugalvojome pasivaržyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 14 gegužės 2008 - 01:20
Likau suzaveta sia foto ir patarimu wub.gif wub.gif wub.gif http://www.supermama...p...&phid=14962
Saunuole mamyte 4u.gif (teveliai)
Mano balsas jums garantuotas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajote: 14 gegužės 2008 - 07:25
Nu iki šiol man viskas buvo ok,tikrai neradau prie ko prikibti,vienokį ar kitokį patarimą įžvelgiau visose nuotraukose,kaikuriose tik idėją,bet svarbu,kad bent ji buvo,nu bet atleiskite man ,o kokį patarimą įžvelgti štai šitoje nuotraukoje?
user posted image
Vyresnį broliuką turi ir mano mergaitė,ir jai paduoda čiulptuką,ir knygutę paskaito,dauguma vyresnių vaikų savo broliukui/sesutei tai daro,tai čia patarimas būtų koks? Turėti vyresnį broliuką/sesutę? g.gif Nu nežinau,daugiau nesiinterpretuoja man blush2.gif
Tikrai nenoriu kabinėtis,nu bet vienintelė šita nuotrauka užkliuvo,nei patarimo kokio nors,nei nieko,tik viakučių nuotrauka ir eilėraštukas blush2.gif
Na jūs gal labiau interpretavom,paaiškinkit,gal ir aš įžvelgsiu ką nors tinkamo,aš čia ne iš piktos valios prisikabinau tongue.gif
Atsakyti