Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

QUOTE(baltė @ 2008 05 13, 17:08)
O jei ką, tai aš tokia pati blush2.gif . Tą namelį daug gražesnį ir originalesnį padaryčiau, ir dar truputuką platesnį... Na, bet čia niuansai, idėja, manau, šauni thumbup.gif

o kaip buto sienas praplėstum jei reiktų? bigsmile.gif
Atsakyti
nu pykit nepykit, bet niekaip nesuprantu kas cia per patarimas doh.gif cituoju:

"Nebereiks jau pykt mamytei,
Kad bliuzonai sukarpyti,
Tėtis myli mus abu,
Perka urmu rūbelius,
Eisim mes ne kaip dvynukai,
Bet kaip žavūs du broliukai.
Panos visos nužiūrės,
Išsirinkti nepajėgs smile.gif

(čia patarimas, kad broliai mažiau peštųsi dėl rūbų)"

pataria, kad rubus urmu pirkti, ar kad teti isleisti vaikus apipirkti, ar tiesiog norejo savo grazius vaikucius parodyti??? g.gif ir kazi kas ten ju rubus karpydavo? g.gif zodziu likau nesupratusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 05 13, 17:19)
pataria, kad rubus urmu pirkti, ar kad teti isleisti vaikus apipirkti, ar tiesiog norejo savo grazius vaikucius parodyti???  g.gif ir kazi kas ten ju rubus karpydavo?  g.gif  zodziu likau nesupratusi  schmoll.gif

vaikam pirkt vienodus rūbus.
Atsakyti
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 05 13, 16:22)
vaikam pirkt vienodus rūbus.

o tai kam tada raso: "...eisim mes ne kaip dvynukai..." ? g.gif o jeigu seimoje auga 5 vaikuciai. tai ir juos visus reikia vienodai rengti? hihihi.gif na daugiavaikes mamos tikrai "pasinaudos" siuo patarimu hihihi.gif

manau mamyte tiesiog norejo savo vaikucius parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif Čia nuotaikai pakelti:
Patarimas - instrukcija tėveliui, kaip teisingai pakeisti sauskelnes smile.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 13, 16:41)
biggrin.gif Čia nuotaikai pakelti:
Patarimas - instrukcija tėveliui, kaip teisingai pakeisti sauskelnes  smile.gif  lotuliukas.gif
user posted image

geras! thumbup.gif jeigu tokia ideja butu kam i galva atejusi ir tokia nuotraukele dalyvautu konkurse, tai butinai gautu mano balsa! thumbup.gif super patarimas! labai kasdieniskas ir be galo naudingas!
Atsakyti
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 05 13, 17:10)
o kaip buto sienas praplėstum jei reiktų?  bigsmile.gif

Įmanoma, tik viena mažytė smulkmena - kur gauti tam pinigų lotuliukas.gif

QUOTE(bucka @ 2008 05 13, 17:40)
o tai kam tada raso: "...eisim mes ne kaip dvynukai..." ?  g.gif o jeigu seimoje auga 5 vaikuciai. tai ir juos visus reikia vienodai rengti?  hihihi.gif na daugiavaikes mamos tikrai "pasinaudos" siuo patarimu  hihihi.gif

manau mamyte tiesiog norejo savo vaikucius parodyti  mirksiukas.gif

Man labai graži ir į temą nuotrauka... Man regis, kad ten nukirptos ir atsiūtos rankovės... Tai patarimas kaip neišmesti bliuzonų ir iš jų padaryti gražius marškinėlius be rankovių... (čia mano fantazija rolleyes.gif ) Na, bet mama ten patarimą duoda pirkti vienodus rūbelius, kad abu vaikai būtų patenkinti ir nesakytų, kad brolio gražesni... smile.gif O ten tik dėl eilėraštuko rimo tikriausiai taip parašė, nors reikėtų tada pataisyti "eisime mes kaip dvynukai, nors ir esam du broliukai"
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 13, 16:53)
Man labai graži ir į temą nuotrauka...

kad nuotrauka grazi as nesigincyju, bet kad i tema... g.gif nenoreciau sutikti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 05 13, 18:11)
kad nuotrauka grazi as nesigincyju, bet kad i tema...  g.gif  nenoreciau sutikti  schmoll.gif

gal, jei turėtum daugiau negu vieną vaiką patarimas atrodytų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 13, 18:53)
Įmanoma, tik viena mažytė smulkmena - kur gauti tam pinigų lotuliukas.gif
Man labai graži ir į temą nuotrauka... Man regis, kad ten nukirptos ir atsiūtos rankovės... Tai patarimas kaip neišmesti bliuzonų ir iš jų padaryti gražius marškinėlius be rankovių... (čia mano fantazija  rolleyes.gif ) Na, bet mama ten patarimą duoda pirkti vienodus rūbelius, kad abu vaikai būtų patenkinti ir nesakytų, kad brolio gražesni... smile.gif  O ten tik dėl eilėraštuko rimo tikriausiai taip parašė, nors reikėtų tada pataisyti "eisime mes kaip dvynukai, nors ir esam du broliukai"

Psichologiniu atzvilgiu negalima vaiku rengti vienodai (nesvarbu ar dvyniai ar ne) ax.gif Cia siaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 05 13, 18:17)
Psichologiniu atzvilgiu negalima vaiku rengti vienodai (nesvarbu ar dvyniai ar ne) ax.gif Cia siaip rolleyes.gif

Gali būti, bet juk čia tik retkarčiais... smile.gif Net ir labai norint, ne visada pavyktų gauti vienodų skirtingo dydžio rūbelių...
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 13, 19:32)
Gali būti, bet juk čia tik retkarčiais...  smile.gif Net ir labai norint, ne visada pavyktų gauti vienodų skirtingo dydžio rūbelių...

drinks_cheers.gif
Atsakyti