Įkraunama...
Įkraunama...

Naudingiausias fotopatarimas auginantiems vaikus

mane šitas fotopatarimas sudomino bigsmile.gif reiks ir mums namą statyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 13, 15:23)
jei tai ne melas, tai lietuva yra amerikoj biggrin.gif
šitą išbandžiau - jaunimui patiko, tai mano garantuotas

kurioj foto patarimo nėra?

konkrečiai.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 13, 12:19)
Na, tai kurios ten nuotraukos dėmesio nesulaukė? smile.gif

hihihi.gif Na va, pagaliau ir maniškę išvardino. flirt.gif

Mano favoritė dabar valganti mergytė. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 13 gegužės 2008 - 15:47
Sveikos

koks gražus ir naudingas fotokonkursas bigsmile.gif ir nuotraukėlių kiek gražių thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Nugis ne visai teisingas pavadinimas - patarimas visai geras ir šiems laikams. thumbup.gif Dar prieš kelias dienas kaime panašiai maudžiau savo dukrą. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 13 gegužės 2008 - 16:07
QUOTE(Olimpia @ 2008 05 14, 02:04)
Sveikos

koks gražus ir naudingas fotokonkursas bigsmile.gif ir nuotraukėlių kiek gražių thumbup.gif

drinks_cheers.gif dar nežinau už ką reiks balsuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KiauneA2 @ 2008 05 13, 18:07)
drinks_cheers.gif dar nežinau už ką reiks balsuoti  unsure.gif

labai geras patarimas yra tyrelės tarp sauskelnių, po to močiutė su kepure, kur žaisliukai kabalioja thumbup.gif
dar - tyrelė šildoma virduly smile.gif aš taip puodelyje šildydavau, tik dėdavau marliuką ant dugno, kad netrūktų tyrelės stiklainiukas.
Atsakyti
Fainas patarimas su drabužėliais broliukams. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 13, 14:23)
šitą išbandžiau - jaunimui patiko, tai mano garantuotas

O aš žinau kieno ji tongue.gif Ji irgi viena mano favoričių tikrai gaus balsą thumbup.gif

---
Jau kaip patiko šita wub.gif Irgi įtariu kieno ji rolleyes.gif
user posted image

O dar labai gražus maniežas - baseinas naujoje nuotraukoje - toks spalvingas rolleyes.gif , norėčiau tokio, tik pagal paskirtį naudotume smile.gif

O šiaip paėmus, tai dauguma nuotraukų linksmos smile.gif , keliančios nuotaiką, todėl nuodėmė ir kabinėtis, net jei kažkas ir nevisai taip, kaip reikia...

Ne dėl to, kad Rustė moderatorė, bet pritariu jai, kad patarimas ar tiesiog idėja yra visose nuotraukose, tik kai kuriose nelabai praktiškas ar ne visiems pritaikomas (priimtinas) ar neoriginalus, pvz. gi neturi akvariumo arba vyresnio brolio arba keturračio motociklo ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 13 gegužės 2008 - 17:05
QUOTE(insi @ 2008 05 13, 15:23)
jei tai ne melas, tai lietuva yra amerikoj biggrin.gif

Insi, tau dar neatsibodo? Gal eik geriau paieskoti ko nors skyreliui "Greitojo reagavimo burys", kur taaaip megsti reikstis mirksiukas.gif.

Smagus konkursas ir tema "nenuvalkiota" 4u.gif
Atsakyti
na as jau irgi keleta ideju pasirinkau, tik kaip visada, man kazkodel taip paprastai nesinori verysad.gif taigi, darysim namuka is lazdyno saku (karkasa) ir aptrauksim medziaga, ir dar kokia lialka ant pirstuku numegsiu... gal dar kas ikveps bigsmile.gif pradedu daryti darbu sarasa, tikiuosi ju nebus visiems ateinanciams metams blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2008 05 13, 17:03)
na as jau irgi keleta ideju pasirinkau, tik kaip visada, man kazkodel taip paprastai nesinori  verysad.gif taigi, darysim namuka is lazdyno saku (karkasa) ir aptrauksim medziaga, ir dar kokia lialka ant pirstuku numegsiu... gal dar kas ikveps  bigsmile.gif  pradedu daryti darbu sarasa, tikiuosi ju nebus visiems ateinanciams metams  blink.gif

Na, tikra lietuvė, vis turi būti geriau nei pas kaimynus biggrin.gif

O jei ką, tai aš tokia pati blush2.gif . Tą namelį daug gražesnį ir originalesnį padaryčiau, ir dar truputuką platesnį... Na, bet čia niuansai, idėja, manau, šauni thumbup.gif
Atsakyti